reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

:) czekam czekam...

Biorę kawas foliowy ,magnez tez... a co do magnezu to trzeba sprawdzać w składzie w jakiej jest formie. Najlepiej wchlanialny jest chyba cytrynian magnezu. Jakiś czas temu przejrzałam wiele tych suplementów w jakiejś internetowej aptece, można się zdziwić... cena przeważnie nie jest adekwatna do składu, czasem te najdroższe mają idę tyczy skład co te najtańsze. .. a wszystko zależy od tej formy właśnie. ..

reklama
No właśnie, Aniu, o tę przyswajalność chodzi. Zrobię wywiad i dam znać, ale potrzebuję ze 2-3 dni na to. Na pewno napiszę co mamy brać, aby działało. A z cenami bywa różnie i trzeba poszperać trochę w lekach aby znaleźć złoty środek. Bo nie liczy sie tylko przyswajalność ale też stopień oczyszczenia czy standaryzacja. To nie takie proste, wbrew pozorom.

No, kobietki... Czas lulu. Padam na pysk.
Chciałabym też podziękować wszystkim Wam za wsparcie dzisiejsze i okazane zainteresowanie. Bardzo to było dla mnie ważne.
Dobranocka :)

Spoko. Moja siostra mnie trochę pocieszyła, że jej beta po 31 dniach od ostatniej miesiączki nie wychodziła nadal, a już była w ciąży. Tak więc ja czekam na @. Jeśli do środy się nie zjawi, to powtarzam betę (tak mi kazała siostra zrobić i brzmi to w sumie logicznie).

Ja robilam bete 14 lutego i negatyw a na 17 maialam!termin @ takzebglowa do gory jeszcze nic nie przesądzone: )

Skaba moj to by nigdy nie wstal o 7 w dzien wolny 
My w nocy pobaraszkowalismy i rano bylam tam mokra, poszlam do lazienki i na papierze byl jakir lekki czerwony sluz i jakas nitka czerwona, zalozylam podpaske ale narazie czysto. Pewnie to zblizajaca malpa 

No widzicie same jaki jest sens testowania przed terminem :) Szkoda zachodu.

Madzia Ty masz dzis urodziny moze? :D

Aniu witaj serdecznie.

No ja nie chciałam testować, tylko matka i siostra i babka w sklepie tak mi namieszały, ze zgłupiałam... Tylko się zestresowałam niepotrzebnie. Czekamy na rozwój sytuacji teraz.

Faktycznie testowanie nie ma sensu na bete też przed terminem szkoda kasy. Trzeba się wstrzymać jeśli z 3 dni po terminie @ nadal jej nie będzie można testować. Ja mam termin @ na 01.03 ale poczekam z 3 dni nie mam testów więc nie będzie mnie korcić.
Strasznie męczące jest to czekanie.

reklama
Do góry