reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Szczerze Ci powiem, ze nie wiem. Moze różnią sie zawartością magnezu w kapsułce? Na opakowaniu tego Magnum jest, ze to 100% dziennego zapotrzebowania. Hmmm musiałbyś poczytać. Moze jakies dziewczyny brały bo ja stwierdziłam że magnez to magnez ;)

reklama
U mnie test też negatywny, co jakiś czas mam jasno różowy śluz nie wiem co oznacza ale na pewno nie ciążę wpierw myślałam że to może jakieś plamienia implantacyjne ale wyczytałam że plamienia są trochę inne. Już myślałam że w tym cyklu się udało ale niestety kolejny cykl starań i kolejne nakręcanie czekanie itd...

ewmi przykro mi :( zeby ci juz tylko szybko @ przyszla zebys mogla jak najszybciej nowy cykl zaczac :*

widze ze wiekszosc z ns testuje wiesiolka od nowego cyklu :) no ciekawa jestem czy pomoze nam. napewno nie zaszkodzi jak ziolowy. i pamietajcie zeby duzo plynow pic no i cieszyc sie przytulankami bo te soki tez maja nam pomoc! :)

Juz weekend!

Dobranoc :*

Spoko. Moja siostra mnie trochę pocieszyła, że jej beta po 31 dniach od ostatniej miesiączki nie wychodziła nadal, a już była w ciąży. Tak więc ja czekam na @. Jeśli do środy się nie zjawi, to powtarzam betę (tak mi kazała siostra zrobić i brzmi to w sumie logicznie).

Az to dziwne z ta beta :|
Ale moze EwMi jednak zatestujesz z nami w poniedzialek? Choc ja nie wiem, czy we wtorek nie zatertuje jesli nie przyjdzie, bo dopiero chyba kupie test w poniedzialek

Cześć dziewczyny. Dołączam się do Was! Staramy się już od daaawnaa, ale powiedzmy nie były to starania żeby intensywne. .. jednak teraz to już wariuje przed okresem - żeby się nie pojawił. ..Wczoraj powinnam dostać, ale do teraz nie ma. Dwa testy zrobiłam - negatywne.

reklama
AniaCh83, witam Cię serdecznie :)
Madziu, testy mam w domu jeszcze 2, więc spoko-loko no-problemo, jak to się mówi. Ja się nie stresuję. Mąż telefonicznego kopa mi dał za martwienie się i zagroził urwaniem łebka. Więc już mi bardzo wszystko jedno dzisiaj... Ale coś dziwnie mi ten dół brzucha czuć, więc może faktycznie sprawa jeszcze nie przesądzona? Czas pokaże

Do góry