reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

No wiecie... moja sis starała sie ponad 2 lata i dzisiaj mogłam się kąpać z Dagą. Może i ja swojego doczekam.
Jak na złość dzisiaj dzwoniła ciocia z norwegii i pytała kiedy ja sobie zrobię małego człowieka... (pierwszy raz ktoś sobie przypomniał, że już się starzeję i czas na dzieci).
Ciekawe kiedy @ będzie w takim razie. Bo jajniki kłują i nic...

reklama
Ja dziś wzięłam mam ostatni dzien okresu, w sumie nie wiem kiedy zacząć ale czytałam tez żeby do owulacji brać, zobacze czy będzie więcej śluzu bo zawsze raczej malo go mialam.

Trzeba sie ostro za to wziąć bo inaczej to w nieskończoność będę sie starać :p ileż można! Pól roku męki wystarczy ;)

A co z tym magnezem o którym pisałyście? Po co on? A brała któraś castagnus? Może i tym się jeszcze "potraktować"?

Czytałam, że niedobór magnezu może być przyczyną niepłodności i nieregularnych cykli , że wpływa on na jakość śluzu, ma wpływ na jakość komórek rozrodczych, poprawia płodność i obniża ryzyko samoczynnych poronień. O! :tak:

Mam Magnum Forte, ale nie wiem czy polecam, bo dopiero zaczynam brać :) i nie orientowałam sie wczesniej ;) Mąż mi kupił, pewnie wziął co pani w aptece dala ;)

reklama
Do góry