reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Obie jesteśmy wykąpane i pachnące :)

Wynik odebrałam - 0,12U/l, więc wynik negatywny.

Trochę się tego spodziewałam, choć przez te 3 dni ostatnie tak mi mamuśka nakręciła, że nie potrzebnie się nastawiałam. Jedyne co, to potwierdziło mi się, że wszystkie moje objawy są ściśle związane z regulującym się cyklem. Najgorsze jest tylko to, że w takim razie mój biust urósł przez hormony jedynie. I co będzie w ciąży? A co, jeśli jeszcze urośnie przed ciążą?
I skoro wszystkie te objawy, które mam: codzienne wyczerpanie wieczorem, stan podgorączkowy (wieczorem temperatura pod pachą 37 i ogólnie uczucie jak przy przeziębieniu, a jestem całkowicie zdrowa), rosnący biust, kłucie jajników, ćmienie w podbrzuszu, uczucie ciągnięcia w pachwinach, lekkie bóle głowy, straszliwe skoki nastrojów, płaczliwość, drażliwość itd są TYLKO objawem regulującego się cyklu, to wiecie co... Wolałam swoje stare, przewidywalne cykle... Spokojne, bez niespodzianek...

No cóż, od razu zaczynam brać wiesiołek, bo bez sensu jest czekać na @ (biorę go do owulki, bo podejrzewa się, że może powodować skurcze macicy i zaleca się go brać kobietom planującym ciążę po owulce).

...i wcale nie chciałam robić tej bety. Chciałam poczekać, Ale tak przynajmniej wiem, na czym stoję.

reklama
Kurde, przykro mi :-( to juz w pon nie testujesz ze mna :-( ja mam jakos dziwnie mokro i to brazowe cos, eh dziewuchy trza sie wziac w garsc i dajemy! Laski zachodza bezwiednie, a tu takie jazdy!!!??? Dzizas!!!

Ech. To niesprawiedliwe! Jak się chce to nie można. Ale co się odwlecze to nie uciecze :) uda się dziewczyny! :) ale za to jakie będę z nas mamusie jak tak sie wyczekamy ;)

Madzia Mąż mi kupił za 17 zl 100 tabletek i bierze sie wg ulotki 2 tabletki 3x dziennie. To dużo ale będę tyle brać.

reklama
Do góry