mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
jeju współczuję strasznie. No tak nowe nadzieję ale to czekanie najgorsze.Kolejny miesiąc to kolejna szansa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeju współczuję strasznie. No tak nowe nadzieję ale to czekanie najgorsze.Kolejny miesiąc to kolejna szansa
tak było usg. Tsh ostatnio Ok 2.5 ale pewno spadło bo wizytę miałam w październiku i dawka była zwiększona. Teraz mam w lutym. I teraz też mnie straszyła ze juz 4 lata wiecejA sprawdzałaś tarczycę przy tych staraniach?
33 za chwilę.tak było usg. Tsh ostatnio Ok 2.5 ale pewno spadło bo wizytę miałam w październiku i dawka była zwiększona. Teraz mam w lutym. I teraz też mnie straszyła ze juz 4 lata wiecej
a wg usg tarczyca tak jaj poprzednio kic niepokojącego.29 miałam jak synuś orzyszedl na świat. Przez cc bo mam też duża wadę wzroku od urodzenia
teraz sobie sprawdzę progesteron czy owulacja występuje albo w przyszłym niesiacu na monitorowanie pójdę i w przyszłym miesiącu jak nie zajdę prolaktyna zbadama wg usg tarczyca tak jaj poprzednio kic niepokojącego.