reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej dziewczynki! jeszcze nie nadrobiłam zaległości ale napewno na dniach to zrobię;-)
Ja już po urlopie, wczoraj wrócilismy, było superrr!!! Słońce, upał, piekne widoki nie da się tego opisaći! jestem mega zadowolona i naładowana pozytywna energią. Niestety już jutro do pracy, ale mi sie nie chce:dry: trzeba się otrząsnąc i wrócić do szarej rzeczywistości..:baffled:
Dla zainteresowanych wrzuciłam fotki na fb więc można nacieszyć oko pięknymi widokami, ja te zdjęcia juz oglądałam setki razy:-p
A jak tam u was dziewczynki????

czesc Roxii :-D fajnie, ze urlop sie udal, a juz nie moge doczekac sie swojego, a to jeszcze miesiac :-D u mnie dzisiaj zimno, od kilku dni juz grzeje, bo w domu jest strasznie zimno :-(

Czesc Roxii :) Super, ze urlop sie udal i ze odpoczelas :)

U mnie ok w sumie, ladna pogoda tylko zimno strasznie. Loczkis, ja tez juz chyba od tygodnia grzeje, nie caly czas, ale popoludniu juz nagrzewam domek, coby na wieczor bylo milutko :)

Dzis dostalam ofocjalny list ze szpitala, ze mam drozne oba jajowody i ze jak nie uda nam sie zajsc do czerwca 2013 to mamy sie zglosic ponownie a oni rozpatrza czy kwalifiluje sie do jakiegos leczenia wspomagajacego lub ewentualnie do zaplodnienia pozaustrojowego, i na ile NHS moze to finansowac.

witaj ROXI!!! nie zazdroszcze powrotu do rzeczywistosci...

ja w maju wkurzylam sie na pogode, lalo non stop, iw ciagu jednego popoludnia podjelam decyzje - jedziemy na majorke... po powrocie znowu do deszczu bylo jeszcze gorzej :-D

edith2602 to dobrze chyba... moze w tym czasie nie bedzie Ci potrzebna pomoc NHS i uda Ci sie zaciazyc, czego Ci z calego serca zycze...

reklama
loczkis u nas tez strasznie zimno i czasem trzeba juz włączyc ogrzewanie:baffled: Ja chcę z powrotem na Gran Canarie!!!!
edith super że jajowody drożne, to dobra wiadomosć:tak: mam nadzieję że nie bedziesz musiała czekać na leczenie i do czerwca uda Ci się zafasolkować!:tak:
Osinka wysłałam Ci prywatną wiadomość;-)

Do góry