Nie przejmmój się ja też jestem niesmiała szczególnie jak kogoś nie znam ale mamy wspólny temat wiec chyba nie bedzie tak źle Ja też z chęcią pogadam z kimś kto ma podobny problem, bo tak inni ludzie to nie bardzo to rozumieją, niby wysłuchają ale nie bardzo wiedzą co powiedziec Także baaardzo chetnie się z Tobą spotkam :-)Hej Roxii faktycznie jakas zakrecona jestem masz suwaczek a ja sie pytam ile sie staracie. Ale dwa latka to faktycznie juz sporo czasu. Nie wiem czy pisalas czy wyslali cie tu na jakies badania?? Masz 26 latek podobnie jak ja bo koncze 27 w tym roku. Na kawke mozemy sie umowic, napisz tylko w jakich dniach masz offy i jakos skrecimy sobie spotkanko. Ja jestem troche niesmiala, ale chetnie sobie pogadam na takie tematy, bo tutaj to nie mam zabardzo z kim. A zebym nie wyszla na samolubna to jesli ktos jest z okolic edynburgha to moze sie dolaczyc)) Pozdro dla wszystkich
Ja w przyszłym tyg. mam wolne we wtorek i w srodę a Ty? kiedy Tobie by pasowało???
No wałśnie dziewczynki moze któraś jest jeszcze z Ediburgha lub okolic??? im bedzie nas więcej tym lepiej zapraszamy :-)