reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Hejka dziewczynki

OOO Agus to sie wybyczysz przez te trzy dni :))) Oby sloneczko bylo...

Roxi mam dokaldnie to co ty, Tez popadam w psychoze... Ja chyba szybciej mam termin spodziewanej @... Takze pierwsza bede wiedziec:( Wiem ze nie ma co sie zabardzo martwic, ale pozniej jest tak przykro... z reszta doskonale mnie rozumiecie...

Znikam mam ochote znowu cos upiec i oderwac mysli o tego tematu. Bede pozniej to jeszcze tu zagladne. A swoja droga ciekawe jak tam Olcia, ona ma termin@ prawie w tym samym czasie co ja... Trzymam za nas wsszystkie kciuki;-) Paaa

reklama
Hejka
U mnie wszystko ok:))

Z okazji dzisiejszego święta życzę wszystkim przyszłym i obecnym mamusiom wszystkiego najlepszego:)
jasne_roze.gif

Dzięki Aga:-)
Ale na dzien dzisiejszy z naszego wąteczku to tak naprawdę tylko Tobie należą się te zyczenia, my niestety musimy jeszcze troszkę poczekać aby obchodzić to cudowne święto:sorry2:
Także Aguś wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!:-D

Tak masz racje Roxii zyczenia tylko dla Agusi sie dzisiaj naleza.

A ja placze... zrobilam testa bo pomyslalam ze w tak pieknym dniu jak dziem mamy wyjdzie pozytywny ale niestety.... ciezko naprawde mi ciezko... brak mi slow... musze to najpierw sama przetrawic a potem sie odezwe jak tylko sie znowu podniose... trzymajce sie dziewczynki

A ja placze... zrobilam testa bo pomyslalam ze w tak pieknym dniu jak dziem mamy wyjdzie pozytywny ale niestety.... ciezko naprawde mi ciezko... brak mi slow... musze to najpierw sama przetrawic a potem sie odezwe jak tylko sie znowu podniose... trzymajce sie dziewczynki
Kochana tak mi przykro...:-( a to dziś masz termin @ czy zrobiłaś teściora wcześniej??? moze jeszcze nie wszsystko stracone, może to zawcześnie żeby testować????
Trzymaj się jesteśmy z Tobą...

Dzięki Aga:-)
Ale na dzien dzisiejszy z naszego wąteczku to tak naprawdę tylko Tobie należą się te zyczenia, my niestety musimy jeszcze troszkę poczekać aby obchodzić to cudowne święto:sorry2:
Także Aguś wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!:-D
Kochana Ja napisałam PRZYSZŁYM i obecnym także życzenia dotyczą się także dla was:)
Już nie długo będziecie wszystkie w 100% obchodziły to święto:)))

Przykro mi z powodu jednej kreski ale trzeba mieć nadzieję bo nadzieja zawsze gaśnie ostatnia także głowa do góry.Starajcie się dalej i w końcu się uda,musi się udać.Buźka i wróć do nas jak najszybciej:))

Nie dawno wróciłam z pracy,uciekam spać.Dobranoc!!

Hej dziewczynki witam ponownie. Widze ze tu cisza???

Ja teraz to normalnie sie wkurzylam na maksa... oswiadczam ze ta wredota@ przyszla do mnie ostatni raz przynajmniej przez najblizszy rok, jak jej kurcze pokaze... nie no teraz normalnie biore sie serio do roboty i nie odpuszcze... nie pozwole zebym w przyszlym miesiacu znowu przez @ miala dola... Biore sie ostro do roboty, najpierw maly dopping witaminowy, owoce i warzywa przede wszystkim zero kawy, alkoholu, no ze slodyczy moze nie zrezygnuje ale ogranicze, juz zamowilam testy owulacyjne... na razie @ pelna para u mnie ale ja jej jeszcze pokaze... Takze dziewczynki nie ma co trzeba sie podniesc i do dziela... przeciez zdrowe z nas kobietki a tutaj taka zolza @ nam bedzie psuc humor ooo nie!!!! Trzymam i za was kciuki...

Hej staraczki witam sie z wami na forum!!! Juz tu pisalam ale cos sie stalo z moim kontem i musze zaczac od nowa. Mowcie mi Zuzka:)) Staram sie od 7 miesiecy, ale jakos kiepsko wychodzi... wlasnie zaczynam nowy cykl mam nadzieje ze razem z waszymi poradami i wsparciem w koncu sie uda. Pozdrawiam...

Aniamania barawo!!!!! tak trzymać:-) Nie ma co się poddawać trzeba się wziąć za siebie i tyle, trzeba zrobić wszystko co się da zeby zawitała do nas fasolka :-D Popieram Cie i dołanczam sie do Ciebie, ja też nie odpuszczę! juz w tym cyklu daliśmy z siebie wszystko ale jak bedzie trzeba to bedziemy działać dalej:tak:
Cieszę się że sie podniosłaś i zmobilizowałaś do walki, tak trzymaj kochana:-)
Trzymamy kciuki za następny cykl:-D
Zuzka witamy na forum i trzymamy kciuki, oby ten cykl był szczęśliwy i zakonczony dwiema kreseczkami:-D
Stosujecie jakieś metody??? testy itp? czy narazie probujecie normalnie???
Pozdrawiam wszystkie staraczki :-)

reklama
Hej... czy mogę?ja także należę do staraczek, Jestem prawie 2 lata po ślubie,przed ślubem takze nie uważaliśmy za bardzo... jestem po hsg i po sanatorium do którego wyslał mnie ginek... teraz czekam na efekty i wariuje juz od tego myślenie... niewiem co se soba począc... dni do @ zbliżają sie szybko a ja mam tylko w głowie żeby się nie pojawiła...aniamania co zrobiłaś że tak pozytywnie o tym myślisz,jak dajesz rade? mam nadzieje ze z Wami będzie mi jakoś łatwiej przejśc przez o wszystko.. pozdrawiam...

Do góry