reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Abed gratulacje dla męża :tak: pamiętaj że pracę zawsze może zmienić a teraz niech cieszy się tym co ma :tak:
Jeszcze troszkę i roczek będziecie wyprawiać :-)

Pam jak pójdziesz do GP to musi ci badanie krwi zrobić aby potwierdzić czy w ciąży jesteś lub z moczu.Nie wierzę że odeślą cię z kwitkiem.

Podlaczam sie pod watek :) Tez slyszalam, ze bety nie robia jakos specjalnie ochoczo, jedynie w szpitalach w wypadku niepewnosci co do zaciazenia, a jesli zabieg/procedura moze uszkodzic plod. W ogole nie rozumiem tej calej tajemnicy do pierwszego USG, ludzie paranoje maja :/

...chodzilo mi o to, ze w szpitalach wykonuja tylko jesli Pam by sie tam znalazla np na przeswietlenie albo inne cuda typu podejrzenia ciazy pozamacicznej. Tak na zadanie to nie, tylko prywatne laby, straszna kasa. Najwyzej moze pojsc i posciemniac GP, ze ma ostre bole, to moze jej zleca na wlasnie wykrycie pozamacicznej.

Ostatnia edycja:
a ja wlasnie dostalam @.teraz od nastepnego tygodnia staranka od nowa i kolejna nadzieja. kolejna wizyte w klinice mam 5 grudnia ale jak do tego czasu nie uda sie to nie wiem co mi jeszcze zaproponuja bo badania juz mialam robione.
jeszcze sprobuje brac cos na sluz moze to pomoze.

reklama
czesc dziewczyny :) kupilam sobie dzisiaj taki specjalny test, ktory pokazuje napis "not pregnant" albo "pregnant" zeby byla jasnosc i zebym na sile nie doszukiwala sie drugiej kreski :-D nie lubie tej niepewnosci, albo @ albo II krechy a nie tak w zawieszeniu!!!

satchkat dlugo sie staracie?

Ostatnia edycja:
Do góry