loczkis te tesy z clear blu z napisem not pregnat albo pregnat sa bardzo dobre. Ja dostalam jakis czas temu jeden od kuzynki na szczescie i jak zaszlam to od razu go zrobilam i wyszedl pregnant.
Ogolnie wszystkie testy z clearblue sa bardzo dobre i powinny wskazywac ciaze po 1-2 dniach od spodziewanej miesiaczki. Kreski moga byc slabo widoczne ale powinny wskazywac ciaze.
Pam a ty ile jestes juz dni po @? Jesli ponad 2 to testy powinny wyjsc pozytywnie. Jesli chodzi o bete to mozesz zrobic prywatnie koszt ok 30 funtow. Wiec nie jest tak zle.
Powiem wam, ze ja nigdy nie odwazylam sie zrobic testu wczesniej niz data spodziewanej miesiaczki bo wiedzialam, ze wyjdzie negatywny a po co sie denerwowac. Wiem ze to ciezkie, ale radze Wam robic tak samo.
Witam nowe dziewczyny, widze ze coraz nas wiecej
Zycze wam zebyscie jak najszybciej zafasolkowaly
abed super, ze maz znalazl jakas prace, nie przejmuj sie ze to nie jest to czego bardzo by chcial, ale najwazniejsze ze wogole cos ma inaczej pewnie w koncu dostalby w glowe od siedzenia w domu
ja jeszcze nie czuje ruchow niestety
ogolnie wciaz wieczory sa dla mnie koszmarem przez mdlosci. Staram sie jak najwiecej jesc w pracy bo w domu jestem ok 18.30. Ale przeciez nie dam rady sie najesc przez cale 8h pracy za caly dzien bo nawet nie mam czasu na to, wiec chcialabym normalnie jesc cos malego wieczorem. Moze niedlugo mi to minie.
Jestem coraz wieksza co tez mi ciazy, zawsze bylam szczupla i teraz te dodatkowe kilogramy przeszkadzaja mi w normalnym siedzeniu przy biurku. Nie chce na prawde narzekac bo ciesze moja ciaza, kocham ja i kocham kruszynke, ale bajki o stanie blogoslawionym nie sa prawda, przynjamniej w moim przypadku
Nastepne usg w szpitalu mam 5 listopada, wtedy tez poznamy plec.
Dzis w pracy wspomnialam ze chcialabym pracowac do konca stycznia, czyli odejsc na 1.5 miesiaca przed porodem. Nie sa zadowoleni, dogadaywali mi, staram sie miec to gdzies. Manager mowila ze jej kolezanka odchodzi z pracy na 2 tyg przed porodem. Mnie wykanczaja dojazdy 1.5h w jedna strone i wszyscy mi mowia, ze dlugo tak nie pociagne. Zobaczymy jak to bedzie. Na pocztaku myslalam, ze wytrzymam do polowy lutego, ale jak bede miec przedwczesny porod to nawet nie zdaze nic przygotowac.....ehh jeszcze sie musze zastanowic.