reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
agnieszka teoretycznie powinna przyjsc jutro, tylko ze nie ma zadnych objawow. stres rzeczywiscie mialam duzy, wiec nie wiadomo :crazy: a zreszta po poronieniu to jest dopiero moj 3 cykl, wiec tak naprawde ciezko jest mi okreslic kiedy tak naprawde powinna przyjsc @ ja to sobie tak obliczylam, ale moj organizm moze sobie myslec inaczej :-D milego dnia w pracy :-) ja ide dopiero na 18 ;-)

Loczkis , Basik ja jestem ze Sligo wiec niedlako od was :-D

@ dalej nie ma, bylam u pielegniarki wyszla I kreska ale ona powiedziala ze te ich testy sa do dupy bo potrafia 6tyg ciazy nie wykryc i mam przyniesc pierwszy mocz z rana jutro (dala kubelek) i wtedy zrobi ale poniewaz @ mi sie spoznia 2 dni moge uwazac sie za ciezarna... ale mam sie jeszcze nie cieszyc bo to moze byc poporstu przesuniete.... jesli do konca tygodnia nie przyjdzie @ i test nie pokaze wysle mnie na usg..... jutro bede testowac z rana swoim testem bo mowilam jej jaki mam i ona powiedziala ze jest zdecydowanie czulszy niz ich w przychodzni

A wiec robie sobie sowaaczek :-D

pam ja mam taka sama sytuacje- ani @ ani ciazy :crazy: ja czekam jeszcze kilka dni i znowu zrobie test, chociaz nadzieje juz stracilam.

Okropne to jest bo sama nie wiem czy sie juz moge cieszyc czy jednak mnie krew zaleje.... i wiecznie mokro mam tyle sluzu ze ho ho musze wkladki nosic bo by mi chyba przecieklo :szok: ogolnie z moich objaowow pielegniarka mowila ze wszystko wskazuje na ciaze tylko ten cholerny test nie chce wyjsc... ona tez mi kubicuje :-D

reklama
Basik witaj i powodzenia życzę:-)
Pam zrób jutro ten czuły test jeśli jestes 2 dni po terminie @ to powinno już coś wyjść:tak: Trzymam mocno kciuki, tak bardzo chciałabym zeby to była ciąża...;-)
loczkis za Ciebie równiez mocno trzymam kciuki:-)
Noelka jak tam u Ciebie??? nic się nie odzywasz... jak sie czujesz???
Zuzia też juz nas przestała odwiedzac, do tyłka jej nakopie jak ją spotkam:-p

U mnie już ostatnie przygotowania do wakacji, dzisiaj byliśmy na ostatnich zakupach i już rozpoczęłam pakowanie-jak ja tego nienawidzę:sorry: Niby się ciesze z tych wakacji, ale jakoś z humorem u mnie kiepsko... nie wiem co się ze mną dzieje..
Szkoda że przez ten tydzień nie będę miała z Wami kontaktu, będę tęsknić!!!!!!!!!! Mam nadzieję ze jak wrócę to bedą tu same dobre wiadomości:tak:

Do góry