reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Dobrze że chociaż na wtorek , a powiedziała że chcesz emergency apointment . Wiesz co serki ze tak powiem bo nie wywołuje sie wilka z lasu ale moglas troszke pokoloryzowac że np masz bóle w podbrzuszu lub plamienia bo w Gp trzeba troszke gadac wiecej niz potrzeba żeby zaczęli dzisłac ale w sumie jak sie dobrze czujesz to super że na piatek :)

reklama
Ovli22 :) na tak wczesnym etapie to ma być co będzie wspomagam się luteina, a Gp wiele i tak pewnie nie zrobi chcę od niego dowiedzieć się o badania wyzebrac mocny kwas foliowy ten 5mg na receptę i może aspiryne. Chodź ostatnim razem o wydłużeniu czasu informowała mnie ze sxptala babka która nazywa się koordynator em pogrzebowym, pomagała mi z Lili jak wróciła z sekcji, może powinnam tam zadzwonić juz sama nie wiem
Ja się czuje dobrze mam delikatne symptomy boje się ze za delikatne najbardziej co czuje to jakby jajniki mnie tak piekły, piersi tylko czasami i tym się stresuje.

Mnie tez jajniki polały tak jak na miesiączkę ale miałam bardzo bolące piersi i po tym wlasnie rozpoznaje Że w ciazy jestem bo bola mnie mocniej i dłużej niz przed miesiączka . Pamietam że tez w takim wczesnym etapie to tez nie miałam takich jakis obiawow teraz w tej ciazy tylko te bolące piersi i plamienia a pozniej to zmeczona byłam spac mi sie chciało i brzuch bolał . Dobrze że Umówiłas sie na ta wizytę we wtorek moze zleci ci badania krwi byłoby super . Jak masz dobrego Lekarza to da ci to co chcesz abyś tylko mu nie marudziła wiecej zresxta z twoja historia to powinien , zobaczysz bedzie wszystko dobrze ;)

Mama no miałam się nie wglebiac kiedy i ile to już, ale oczywiście nie wytrzymała i wychodzi 9grudnia.

Ovli no to moja 5 ciza i przeważnie w poprzednich właśnie piersi uczucie goraca no i jajniki, a ztakich co to można sobie wmówić to nerwy, placzliwosc, problemy ze snem ale to chyba nerwy.
A teraz od tygodnia mam problem z cera.

dziewczyny my sie staramy od 6 lat. ja mam 34 lata, 3 poronienia i 0 dzieci. Zachodzę w ciąże średnio co 2 lata po czym szybko je tracę - wy jeszcze przed 30 wiec jesteście w lepszej sytuacji.
kara ​pracujesz czy jesteś na zwolnieniu?

Hej
Kara ja jak byłam w ciazy tez spac nie mogłam byłam zmeczona a nie mogłam zasnąć ale byłam bardzo wesoła nic mnie nie denerwowało czułam się super .
Aniołkowa , to jak ty tracisz te ciaze to cos musi byc nie tak - ja tak uwazam - dla mnie normalna kobieta u ktorej wszystko działa jak należy nie ma problemów z tym ale my jestesmy z kosmosu porwane przez ufoludki ;)
No tak jetem przed 30 ale nie wiem czy jak zacznę leczenie to do 40 -stki sie wyrobie ;)

Aniołkowa ja pracuje narazie. Kochana gdybym mogła to bym tobie z księżyca jakiegoś bobaska sprowadziła,to nie może tak być jesteś tak wspaniałą osoba.

No ja mówię o sobie ze jestem z innej gliny,tu na myśli mam ten gorszy gatunek.

reklama
Kara ja ci tu zaraz dam inna gline!! ja mam takie zdanie kazdy ma limit cierpienia ale jak juz go wykozystamy w koncu doczekamy sie bobaska :-)najgorsze sa konsekwencje ani sie czlowiek nie cieszy ja czekam na 24 tydz wtedy dopiero moge troche odetchnac teraz to juz wogole nie mysle ani o wozkach ani o ciuszkach samo staranie to mega stress a pozniej ta obawa z tylu glowy ja sie nawet nie ciesze jak jest wszytsko w porzadku bo I tak wiem ze w jedenj sekundzie moze sie wszytsko zmienic ja dodatkowo nabawilam sie nerwicy natrectw I ona mnie tez zrzera od srodka

Do góry