aniolkowa mieszkanie w polsce sprzedalismy zeby miec na depozyt. mielismy problem z bankiem ze jestem na maternity przez to musielismy dac jeszcze wiecej wkladu wlasnego. No u nas ceny w Londynie domow sa bardzo wysokie. My musielismy miec ponad 20% wkladu wlasnego. Dom ogolnie nie jest do remontu, ale wszytsko jest stare (obrzydliwe) i przy okazji zaczynania juz nie wielkiego remontu znajomoy budowlaniec doradzil nam zmienic wiekszosc rzeczy, w tym tez cale ogrzewanie,okna itd. Moglibysmy zamieszkac tam nic nie robiac, bo nic nie wali sie na glowe, ale ja chcialabym zamieszkac wreszcie w czyms czystym, gdzie nie musze na start wchodzic z domestosem i szorowac wszystkiego tak jak zawsze robilismy w wynajmowanych chatach. Marze o tym i tak bardzo chce zeby sie nam udalo.
tiluchna praca na zmiany to nie u nas. Moj maz ma mala firme i on jest zajety calymi dniami. jedynie rano moglby malego gdzies zawozic, ale odbierac ja bym musiala. coraz gorzej widze moj powrot do pracy i wiem ze bedzie nam ciezko finansowo, wczoraj rozmawialam przez tel z cardio nurse bo Oliver byl dziwnie blady i mowila, ze po operacji przez bardzo dlugi czas bedzie dochodzil do siebie, bedzie wymagal opieki, jak najmniejszego kontaktu z zarazkami, infekcjami...itd
dzis jedziemy na spotkanie z chirurgiem i kolejne badania prawdopodobnie bedzie juz na bardziej kalorycznym mleku bo za malo przybiera na wadze. co 2 tyg musze z nim chodzic na wazenie. jutro tez badania ale w innym szpitalu
tiluchna praca na zmiany to nie u nas. Moj maz ma mala firme i on jest zajety calymi dniami. jedynie rano moglby malego gdzies zawozic, ale odbierac ja bym musiala. coraz gorzej widze moj powrot do pracy i wiem ze bedzie nam ciezko finansowo, wczoraj rozmawialam przez tel z cardio nurse bo Oliver byl dziwnie blady i mowila, ze po operacji przez bardzo dlugi czas bedzie dochodzil do siebie, bedzie wymagal opieki, jak najmniejszego kontaktu z zarazkami, infekcjami...itd
dzis jedziemy na spotkanie z chirurgiem i kolejne badania prawdopodobnie bedzie juz na bardziej kalorycznym mleku bo za malo przybiera na wadze. co 2 tyg musze z nim chodzic na wazenie. jutro tez badania ale w innym szpitalu