reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
HEjka! My wczoraj robilismy rajd po galeriach :D

Malpa przyszla jak tylko wyszlam spod prysznica :D No ale na szczescie do Wigilii bedzie juz po takze swieta bede miec spokojne :)

Cześć :*

Paulinka test chyba negatywny bo jeśli był cień drugiej kreski to był tak blady że sama nie wiem czy to negatyw czy nie. Raz cień widziałam, raz nie więc stwierdziłam że nie będę się na siłę doszukiwać. Już wbtym tyg testować nie bede także na razie zostaje mi tylko tempka :-) choć (.)(.) przestają boleć więc pewnie @ jednak przyjdzie. Zresztą już mi hormony chyba buzują bo M wczoraj stwierdzil ze ja to raz płaczę, a wręcz ryczę że aż się uspokoić nie moge, a raz się smieje :-)

Jak tam dziewczynki przygotowania do swiat? :-)

U nas zostało zmienić firanki na jednym oknie, okno tarasowe umyć, upiec sernik z brzoskwiniami no i prezenty dla Mikołajka i Błażejka znaleźć:) Dla Błażeja mam już upatrzone klocki:) A Mikołaj to ciężko:)

no, w koncu się obudziłyście ;)

Dzis G. kupuje choinkę .Wieczorem ja wstawi i zawiesi lampki, a my z Aguska bedziemy pewnie jutro ubierac. Weekend siedzimy same, wiec musimy skoczyc kupic prezent dla mojej mamy i jakis drobiazg dla G bo zamawialismy mu preznet na necie i przyszedl uszkodzony.... wiec do wigili raczej przesylka nie wroci. do tego mam zamiar piec ciasteczka ;)

My dla młodej nic pod choinke nie kupujemy bo i tak wigilia u jednych i drugich dziadków, mala dostanie mase prezentów i jak zwykle nie ebdzie wiedziala czym sie bawic... Co za duzo to tez niedobrze.

tylko sniegu brak..... Mogloby chociaz symolicznie przyprószyc....

A u Nas juz prawie wszystko zrobione,tzn mniej niz zamierzalam na dzien dzisiejszy ale i tak jestem zadowolona ze choc to.
Zostala jeszcze kuchnia i lazienka. Jutro musze upiec ciasto, poprasowac i nastawic reszte prania.
W Swieta jestesmy u rodzicow Ł. w II dzien u mojej Babci, wiec czas zleci na pewno milo.
Ale co do sniegu tysia masz racje, mogloby go spasc choc troche...tak symbolicznie :/

Hej

Tysia , dziekuje ogolnie czuje sie dobrze, skurcze dzis znowu lapia ale do przezycia to. Maluszek sie wierci i dokazuje az boli.
Noc mialam nieprzespana bo Viki sie ciemnosci boi, nie chce spac u siebie..zaczal sikac , juz drugi raz w tym tygodniu i to w nasze lozko... w dzien tez mu sie zdarza... wydaje mi sie wze w przedszkolu bajki puszczaja znowu i on to tak odreagowuje, bo np. Sponge bob to nie dla takich maluchow, albo scooby doo... on wszystko bierze do siebie...ehh

Nuska mam nadzieje ze kreska sciemnieje.

Ja na swieta mam zrobione pierogi jak na razie tzn. Jedne z miesem, a drugie z kapusta i grzybami..
Jutro bigos, a rolade z lososiem, galaretke z nozek, rybe po grecku, salatki i 2 ciasta bedziemy robic dzien przed wigila.

Dobra zmykam spac bo padam na twarz.

Dzis weszlam w 37 tc...28 dni do terminu a 7 dni do bezpiecznego...zlecialo mi okropnie szybko.

Hej dziewczyny:)
Cichutko tu u nas ostatnio... Chyba święta dają o sobie znać:)
Natka jak tempka?
Akuku gratuluję 37 tc:) Już niedługo:) Ja właśnie zaczynam 17:)))))

reklama
Cześc dziewczynki :*

Jejciu wczoraj znowu taki zalatany dzień że jak w końcu usiadłam to nie miałam siły na nic.. Także położyłam się spać i nawet tu do Was nie zajrzałam :-( zmęczona jestem ostatnio i nie mogę dospać- pewnie po części przez to że mimo wszystko trochę denerwuję się całą tą sytuacją i męczy mnie ta niepewność...
Co do tempki Paulinka to niestety dziś zaburzona bo obudziłam się godzinę przed pomiarem i trochę wierciłam bo zasnąć nie mogłam.

Jeśli chodzi o święta to szczerze mówiąc u nas przygotowania w proszku- dziś jedziemy na takie większe zakupy, a potem czeka nas wielkie sprzątanie :-) na szczęście M obiecał pomóc więc chyba uda się dzisiaj wszystko skończyć. Co do gotowania to my idziemy do rodziców więc w sumie gotowanie nam odpada. Ja robię tylko pierogi no i pieczeniem też zajmuję się ja :-) pierniki już upieczone, dziś tylko zostaje mi je olukrować :-) a później jeszcze jakieś ciasto ale to świeżo- w poniedziałek lub w wigilię.

Akuku jeju jak ten czas przeleciał :-) niedługo będziecie już w piątkę :-)

Miłego dnia :*

Do góry