reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hejka!

U nas tez posprzatane choinka ubrana obrusy poprasowane. Gotowanko od poniedzialku.

W 1 dzien swiat my mamy gosci a w 2 my szalejemy po rodzinie :)

Nie wiem czy zajrze do wigilii,ale w razie czegos ju zycze WAM spokojnych i wesolych Swiat. Wymarzonych 2 kreseczek w Nowym Roku i duzo sily do walki :*

Wesolych Swiat 4.jpg

Załączniki

• prezenty.jpg
    prezenty.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 20
  • Wesolych Swiat 4.jpg
    Wesolych Swiat 4.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 18
reklama
hejka!

U nas tez posprzatane choinka ubrana obrusy poprasowane. Gotowanko od poniedzialku.

W 1 dzien swiat my mamy gosci a w 2 my szalejemy po rodzinie :)

Nie wiem czy zajrze do wigilii,ale w razie czegos ju zycze WAM spokojnych i wesolych Swiat. Wymarzonych 2 kreseczek w Nowym Roku i duzo sily do walki :*

patu$ wzajemnie kochana !!! duzo spokoju i wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze dla Ciebie i calej Twojej rodziny :* !!

natka Twoja temperatura nawet jesli zaburzona to nadal bardzo wysoko...mnie to pachnie fasolka jak nic. Na prawde, Bo to az kurde niemozliwe !! Kiedy bedziesz powtarzala bete ?

Patu$ka bardzo dziękuję kochana :* i Tobie również wszystkiego dobrego na święta, spokoju i miłej rodzinnej atmosfery :-)

Nuuuśka no z tym się zgodzę- tempka piękna jak jeszcze chyba nigdy nie miałam! I jak na mnie to mimo wszystko bardzo stabilna ostatnio :-) co do bety to chciałam iść w poniedziałek ale nie wiem czy dam radę z pracy wyjść... Nie wiem co powiedzieć w pravy, w sensie jaki powód podać.. No a poza tym wczorajszy negatywny test jakoś tak mnie dziwnie do tej bety zniechęcił :-( a jeszcze na dodatek ostatnim razem tak mi kiepsko krew pobrała że mam takiego siniaka że na święta to będę nieźle wyglądać :p także zobaczymy jak z betą ale jeśli już to pon albo piątek bo wtedy mam wolne :-)

witam.

A co tu takie tłumy? Widzę że przygotowania ida u wszystkich pełną parą ;)
My dzis z małą zaliczyłysmy zakupy. Jutro jeszcze czeka nas wyprawa po kilka drobiazgów, ale to juz na spokojnie.
Mam upiecozne ciasteczka - 2 rodzaje. Na szczescie poniedzialek / wtorek mam wolne wiec sobie wszystko porobie. Wigilia u rodziców, swieta tez w rozjazdach. Chociaz pewnie wieczorkami beda u nas goscie. tradycyjnie pieke ciasto do rodziców i tesciów, i robie sałatki. Wiec zawsze czesc sobie zostawiam, częśc biore ze soba. No i zawsze rodzicie tez wałówke zapakuja ;)
Najbardziej sie ciesze ze to ostatnie nasze swieta na stancji, kolejne juz we własnym domku .... :-) i to jest w tych swietacj najpiękniejsze :-):-)

Hej ja dzis sie pol dnia meczylam ze skurczami co 4-5 minut... na szczescie minely...tzn. sa ale zadziej...

Chcialam wam juz zyczyc wesolych swiat tak w razie jakbym nie miala ja wejsc na neta..choc ja teraz sie oszczedzam I pewnie zajrze.

Dzis dostalam list ze szpitala I w koncu wiemy co jest m..tak jak myslelismy ma kamienia w nerce lewej I dosc spory bo 6 mm... napisali w liscie ze moze sam wyjdzie ale m ma przyjsc na wizyte I moze cos pomysla..mysle ze 6 mm to troche duzy by sam wyszedl I niech mu dadza np. Tabl. Na rozbicie go na kilka mniejszych... biedny nameczy sie z tym "rodzeniem" kamienia .. dzis I wczoraj mial silny atak I az sie boje ze ja na porodowke a on na IP .

Zmykam spac dobranoc

Cześć dziewczynki :*

Widzę że dzisiaj żadna nie znalazła ani chwili żeby tu zajrzeć :-) pewnie przygotowania pełną parą! :-) u nas już wszystko wysprzątane, pierniki olukrowane, bigos zrobiony :-) i w końcu trochę odpoczynku... No ale jutro do pracy jeszcze, zresztą w wigilię też. Ale później to już tylko świąteczne odpoczywanie :-)

Akuku dziękuję za życzenia :* a Tobie kochana życzę przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania :-) i oczywiście spokojnej rodzinnej atmosfery w te Święta :-)

hej hej dziewczynki :*

natka tempka nadal ladna kochana, idz na ta betke !! Co to znaczy ledwo widoczny ? golym okiem czy pod swiatlo ??

akuku Tobie tez kochana Wesolych, Radosnych Swiat w gronie najblizszych :* :tak: i szczesliwego rozwiazania !!

tysia a ja chyba nie doczytalam - pojawila sie juz Twoja @ ??

kasiol a Ty gdzie sie podzialas ???? haaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo !! :-)

U Nas juz wszystko prawoe zrobione, wczoraj popsrzatalismy kuchnie i lazienke, dzis jeszcze zostaly podlogi i lodowka, podlogi zrobi rano Ł. bo ja w pracy siedze, a lodowka chyba poczeka :-p Ale ciesze sie ze zdazylismy, no i dzis musze sie wziasc za spakowanie prezentow :tak:

Milego dzionka dziewczynki :***

Witam.

Nuuuska - @ przyszła. I to jak....Słuchajcie takie @ to ja mam raz na dwa lata.... Wczoraj cały dzien było mi niedobrze i rzygac mi sie chcialo (za przeproszeniem). Od pasa w dół wszsytko tak bolało że myslalam ze zejde. Prawie jak przy porodzie.... Jak na złość caly dzien sama z Aguska...Na szczescie dzis juz lepiej. No i pierwszy raz od dluzszego czasu sie poryczalam jak @ przyszła (chociaz sie jej spodziewałam), bo minal wlasnie rok staranek....

Zaraz po nowym roku robimy badania nasienia. Mój G teraz na skzolenia do Lbn jezdzic bedzie w weekendy wiec bedzie mial "po drodze" ;) I chce wszystkie hormony powtorzyc. Jak sie ze wszystkim strescimy to mam nadzieje ze w kolejnym cyklu damy rade HSG zrobic. HSG robi sie zaraz po @ prawda?

reklama
Nuuuśka nie dam rady iść na betę, dopiero w piątek ewentualnie choć szczerze to ja już straciłam chyba nadzieję. Wydaje mi się że jednak te testy 10 to do d** są :/ bledzioch w tym "przepisowych" 5 min naprawdę ledwo widoczny, tylko pod światło. Po jakichś 8-10 min widoczny gołym okiem ale to się już oczywiście nie liczy :-(

Tysia hsg robi się zaraz po @, najlepiej do 10 dc.

A ja się chyba czymś strułam :/ od rana tak mi niedobrze że czuję się jakbym miała zwymiotować :/ chyba wychodzą moje wczorajsze "mieszanki żywnościowe" :-( oby do jutra przeszło!!

Do góry