reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
natka , moze nie wiem dokładnie co przeżywasz, ale wiem jak bym czuła sie ja w takiej sytuacji.Tule Cie mocno :-(W szoku jestem ,że bata nic nie wykazuje ,test jest pozytywny-skoro widać go na zdjęciu-mi bledziochów nie udało sie utrwalic na foto, mimo dobrego aparatu-bo były to takie bladziochy,( oprócz tego jednego :( ) Pozostaje teraz czekać na to co przyniesie jutro, pojutrze... jeszcze życie nas pozytywnie zaskoczy-ZOBACZYSZ!

A wiecie co jest najdziwniejsze? Że temperatura nadal wysoko, powiedziałabym że nawet bardzo wysoko jak na mnie. Naprawdę nic z tego nie rozumiem i chciałabym żeby wszystko było już jasne... Bo skąd do cholery taka temperatura i bledziochy, no skąd?!

natka, moze pójdź do gina, niech USG zrobi....chociaz nie wiem czy cos na tym wteapie bedzie widzial..... Naprawde nie mam pojecia... Porabane to wszystko.... Najgprsza ta niepewnosc ........

Ja tam dalej uważam, że i tempka wysoko i bladziochy były, więc coś kurcze musi być na rzeczy. @ też nie przylazła... Gin mógłby ewentualnie zobaczyć plamki na jajnikach świadczące o ciąży...

natka uwazam ze powinnas jak najszybciej zadzwonic do swojego lekarza, powiedziec mu o tym wszystkim bo to juz za dlugo trwa zeby bylo takie 'zwyczajne' zwlaszcza ze od dluzszego czasu mialas regularne, ladne cykle.
Slyszalam o przypadkach gdzie beta wychodzila negatwyna mimo ciazy, tylko z kolei w tym momencie powinna zostac juz wykryta w krwi skoro testy ja wykrywaja. Powtarzalas dzis test ??
potwierdzam to co napisala paulinka - ginekolog nawet w takim stadium moze juz stwierdzic plamki na jajnikach wskazujace na ciaze, jesli nie byloby widac zarodka. Nie ma na co czekac na prawde kochana !

U mnie wielka niewiadoma. Rozmawialam wczoraj telefonicznie z ginekolog, mialam przyjsc ale jestem tak zasmarkana ze strach byloby sie piojawiac bo sama lekarek bym zarazila :p Mam przepisany Estrofem, bo poprzedni sie juz skonczyl,mam brac CLO w tym cyklu, ale widze sie z gin dopiero 8-go z racji Swiat i Sylwestra :/ W styczniu bedziemy powatrzac badanie nasienia Ł. i niestety gin wczoraj powiedziala ze nie wie czy nie trzeba sie bedzie zastanowci nad powtorzeniem laparoskopii, bo podczas tamtej w sumie nic oprocz droznosci nie bylo robione a powinno. Nie wiem, zobaczymy. Do bani.

Natka ja tez nic nie kumam. Ladny wykres bladzioch byl a beta negatywna? hmmm powtorz test koniecznie.

U mnie tempka poleciala brzuch pobolewa wiec czekam na @

Cześć dziewczynki :*

Ale miałam zalatany dzień dzisiaj.. Masakra... Ale przynajmniej za dużo nie myślałam. Nie mniej jednak pojechałam na wszelki wypadek do gina- przyjął mnie bez problemu. I tak- nic niepokojącego się nie dzieje a to najważniejsze!:-) torbieli żadnej nie ma, więc na pewno nie to było przyczyną bledziochów :-) endo ładne, ale ciąży stwierdzić nie mógł bo jeśli jest to na tyle wczesna że jej nie widać. Kazał dalej brać dupka, zapisał na dwa najbliższe tygodnie i jeśli @ nie przyjdzie to mam lecieć na betę w przyszłym tygodniu. Pytałam czy to możliwe że testy wychodzą pozytywnie a beta nie czy raczej trafiałam na felerne testy i powiedział że oczywiście nie można wykluczyć że testy były zafałszowane ale jest też prawdopodobieństwo że beta jest falszywie negatywna. Czasem się tak ponoć zdarza jeśli laboratorium używa mało czułych wskaźników i odczynników.
Także na razie pozostaje mi tylko czekać cierpliwie i modlić się żeby to jednak była fasolcia... :-)

Nuuuśka testu nie robiłam dziś, zrobię jutro lub pojutrze jeśli tempka nadal będzie ładnie wysoko :-)

reklama
witam ;)

A co tu takie pustki?

Dzis nareszcie piatek - więc oby do 16 i do domku ; )Dzis mamy w planach ubieranie choinki.

natka - widze tempka dalej wysoko..... Robilas test?

Akuku - jak sie czujesz?

Do góry