reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
natka u mnie też już 2 rok się zaczyna -nieudanych starań, wyć się chce z bólu i bezradności-wierz mi, ale tylko chwilami-bo jednak nadzieja za chwile przygasa cierpienie

u mnie nudy:) nuśśka widzę, że wzrasta ;)
akuku jesczez troche i ujrzysz tego małego wierciocha:)
edit
nuśśka co ja widze:) bardzo blada druga kreska:) mogno zaciskam kciuki zeby jutro/pojutrze była ciemniejsza!!!!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.

Nuuuska - jaka blada kreska??? O czym Kasiol pisze? Robiłas test?

Akuku - wspolczuje tych akrobacji a jednoczesnie zazdroszcze...... Jeszcze kilka trygodni i maluszek bedzie po drugiej stronie. Mam jakies przeczucie ze urodzisz na swieta albo jakos bardzo blisko świat. Mam nadzieje ze masz torbe spakowana bo jak ja mam przeczucie to sie czesto sprawdza ;)

Natka - nie załamuj sie (wiem, wiem, łatwo mówic). U mnie tez roczek staran ..... A w sumie dopiero teraz bedziemy robic badania za co jestem zła na siebie. Ale czasu nie cofnę. My chcielibysmy miec jeszcze 2 dzieci.... Zostało nam na to jakies 8 lat,,,,, Wierze ze zdazymy ;) I ty tez musisz wierzyc ;) Jak potrzebujesz odpoczynku to odpusc mierzenie temp, monitroring, badania, ale nie zabezpieczajcie sie. Moze dziecko zrobi wam wlasnie wtedy niespodzianke ;) Mocno trzymam kciuki,

U nas znowu szaro buro i ponuro. Do tego ma padac deszcz ze sniegiem...Cuuuudnie .... :crazy:

Tysiq no co Ty ja zaciskam nogi do stycznia... ale raz wydaje mi sie ze na dniach urodze a za chwile ze czekam jeszcze po terminie hehe.

Nuska blada kreska ? Az musze wejsc na Twoj wykres..bo z telefonu nie moge.
Trsymam kciuki by to nie bylo przez pregnyl. Moze smignij na betke ?

Nuuśka kochana trzymam kciuki i nie puszczam:))) Aż mi się normalnie płakać ze szczęścia chce... Hormony:)
Kasiol u Ciebie implantacyjne plamienie było?

paulinka raczej nie implatacyjne , tempka słaba, nie wiem dlaczego mam tak czesto po sexie w drugiej fazie( zazwyczaj przed samą @) zaczynam to zaznaczać ,żeby nie zapomnieć-kurde biore tego dupka więc nie powinno być plamień-chyba ze to inny rodzaj( na szczęście było tego naprawdę mało)
a @ juz czuje w kościach...
nuśśka mam nadzieje ze jesteś teraz na beta hcg:):):):):):):):):)

Nuuśka żyjesz kochana czy padłaś z wrażenia?:)
Akuku Ty się trzymaj w dwupaku przynajmniej do końca roku:) Chociaż nie powiem chętnie już bym pooglądała fotki szkrabka:) Emilek nadal wybrane?

hej dziewczynki :*

Kochane ja test robilam rano zeby sprawdzic, jak reaguje na poziom HCG pozostawiony przez Pregnyl, wiem ze po dwukrotnej dawce jaka dostalam poziom pozytywnych testow i wynikow HCG z krwi moze sie utrzymywac do 14 dni. Dzis robilam dla sprawdzenia jakie zabarwienie bedzie miala krecha, dzis jest blada wiec przypuszczam ze poziom HCG spada, jutro bede powtarzac, zeby zobaczyc czy krecha ciemnieje czy blednie.
Nie ma sensu robic betki bo i tak wyjdzie jeszcze pozytywnie, bo pregnyl na pewno jeszcze nie zniknal calkowicie :zawstydzona/y:
Nie nastawiam sie na fasolke, bardziej sama dla siebie chce wiedziec kiedy moge odstawic Dupka, zeby ewentulanie czekac na pojawienie sie @. Od rana biegalam, mialam pare rzeczy do zalatwienia, stad dopiero teraz mam chwilke, wlecialam od razu z miasta do pracy. Lapie mnie jeszcze jakies chorobsko, zle sie czuje i lecze sie poki co herbata z cytrynka ale obawiam sie, ze moze sie na tym nie skonczyc.

Takze Sloneczka Moje Kochane, poki co trzymajcie kciukaski zeby krecha ciemniala jesli juz, a jesli nie, to niech znika i @ sie szybko pojawia. Poki co, za wczesniej na stwierdzenie czegokolwiek, dopiero 10 dzien od podania Pregnylu, 9 dzien po owulacji, wiec i betka wyszlaby pozytywna nawet jesli nie ma fasolci :-(

kasiol nie zakladaj od razu ze plamienie nie moze byc implantacyjne kochana. Wszystko moze sie zdarzyc, a temperatura nie jest wcale slaba, jest sliczna, stala i jednostajna. Wiec glowka do gory i wierze ze sie uda !!

paulinka widzialam Twoje wczorajsze zdjecie brzusia na innym watku - powiem Ci ze jak na ten wiek ciazy, brzusio juz piekny !! :)

akuku, patu$ poki co, to bede zdawac relacje z tego, czy krecha jutro calkiem zblednie :blink:

natka co u Ciebie kochana ??

No Nuuśka powiem Ci, że ma takie rozmiary, że zastanawiam się czy czasem tam się jakiś bliźniak nie ukrył:) Tak na serio to z Mikołajem miałam taki brzuch dopiero po 20tc. Najpierw się cała rozrosłam:)

Kochana test sfałszowany lekiem, ale jaki wykres piękny. Tak fasolkowego to jeszcze nie miałaś:) I jak na moje oko to spadek implantacjny był, a teraz będzie już tylko wysoko:)

A jak u Was przygotowania do świąt? Ja na leśniczym wymusiłam choinkę:) Wyobraźcie sobie, że będą wycinać choinki dopiero pod koniec przyszłego tyg. Tak późno... No a ja chcę Mikulcowemu ubrać choinkę już teraz no i leśniczy postraszony myszami szuka mi dzisiaj choinki w lesie odpowiadającej moim wytycznym:) Jutro ją będę miała:) I w dodatku w prezencie:)

reklama
Nuuuśka oby tylko kreska robiła się ciemniejsza, a nie odwrotnie!! Mam nadzieję że to nie pozostałości pregnylu... Trzymam kciuki :* jutro powtarzasz test czy czekasz do soboty?
u mnie średnio. Bywało gorzej ale bywało też znacznie lepiej...
co do świąt to nie czuję w ogóle że się zbliżają :-( i wcale mnie nie cieszą przygotowania ehh :-( w weekend dopiero jedziemy na poszukiwanie prezentów dla rodzinki :)

Ostatnia edycja:
Do góry