reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

natka nie wiem powiem Ci, chcialabym jutro ale zamowilam 10 sztuk testow 10 dwa dni temu, ale jeszcze nie dotarly wiec nie wiem, czy jutro zatestuje,raczej nie kochana bo nie mam czym :-(
co do samopoczuca, trzymaj sie kochana i nie zalamuj prosze Cie !

paulinka nie mialam jeszcze tak duzego spadku to fakt kochana, ale wykresow 'ciazowych'juz mialam pare :-( zobaczymy, jutro chyba rano nasikam do pojemnika, i poczekam do wieczora az dojda testy :wściekła/y:

reklama
natka to ja wiem kochana ze w Tesco sa, ale nie mam jak podejchac, bo jutro nie ma mnie bo w pracy a w sobote to samo :/ mam nadzieje, ze do jutra dotra, a tu bardziej chodzi o porownanie wynikow, bo jesli to krecha pregnylowa to powinna slabnac :zawstydzona/y:

To mam nadzieję że testy jutro dotrą! Co do kreski pregnylowej to nigdy się nad tym nie zastanawiałam szczerze mówiąc bo nigdy nie testowałam tak wcześnie.. No ale jakby się nad tym zastanowić to chyba faktycznie powinna blednąć jeśli jest spowodowana tylko pregnylem.

Poki co zrobie tak, ze rano nasikam gdzie trzeba, schowam do lodowki i poczekam na listonosza a jesli nie dotrze dopoki nie wyjde do pracy to nie wiem sama, moze kupie innej firmy choc to w tym momencie nie bedzie miarodajne.

Nuska to moze odpusc juyrzejsze testowanie bo beta podwaja sie co drugi dzien. Ja trzymam kciuki by ta slaba kreska byla wyniekiem spadkh implantacyjnego.

Paulinka wklej titaj fotke brzusia.

Tysia ja mam nadzieje do stycznia wytrzymac choc tak naprawde dla dziecka tutaj nie ma roznicy bo I tak czy urodzi sie w styczniu czy w grudniu mam wybor kiedy dac go do szkoly.
Ale najpierw niech paczka z pl przyjdzie , niech popiore I poprasuje posciele.

Alex ma cos z oczkami..cale czerwoen..bylismy u lekarza I mam kropic oczka..jak bedzie gorzej to jutro po koncercie biore go do domu a jak tak smao lub lepiej to zostanie w szkole.

Mame odebralismy z lotniska I poszla juz spac bo od 3.30 nie spi... ja tez w sumie od 3.30 ale ja to na bezssennosc cierpie..I nawey jakos zmeczona nie jestem.

A I bylismy z chlopcami u fryzjera.

Ide sie zmulic papa

Cześć!
Moja tempka zwariowała! Nie wiem czy chora nede czy co ale masakra jakaś! Wczoraj wieczorem bolały mnie dość mocno jajniki i podbrzusze- myślalam że @ w końcu przyjdzie ale nie. Dziś rano ostatnią tabletkę dupka biorę i czekam. Bo już mam dość! Humorki mam masakryczne, to co zwykle mialam przed @ to jest pikuś w porównaniu z tym co mam teraz...

Paulinka aż trudno uwierzyć że już masz aż taki brzuszek :-)

Miłego dnia :*

reklama
Do góry