hej dziewczynki :*
Kochane ja test robilam rano zeby sprawdzic, jak reaguje na poziom HCG pozostawiony przez Pregnyl, wiem ze po dwukrotnej dawce jaka dostalam poziom pozytywnych testow i wynikow HCG z krwi moze sie utrzymywac do 14 dni. Dzis robilam dla sprawdzenia jakie zabarwienie bedzie miala krecha, dzis jest blada wiec przypuszczam ze poziom HCG spada, jutro bede powtarzac, zeby zobaczyc czy krecha ciemnieje czy blednie.
Nie ma sensu robic betki bo i tak wyjdzie jeszcze pozytywnie, bo pregnyl na pewno jeszcze nie zniknal calkowicie
Nie nastawiam sie na fasolke, bardziej sama dla siebie chce wiedziec kiedy moge odstawic Dupka, zeby ewentulanie czekac na pojawienie sie @. Od rana biegalam, mialam pare rzeczy do zalatwienia, stad dopiero teraz mam chwilke, wlecialam od razu z miasta do pracy. Lapie mnie jeszcze jakies chorobsko, zle sie czuje i lecze sie poki co herbata z cytrynka ale obawiam sie, ze moze sie na tym nie skonczyc.
Takze Sloneczka Moje Kochane, poki co trzymajcie kciukaski zeby krecha ciemniala jesli juz, a jesli nie, to niech znika i @ sie szybko pojawia. Poki co, za wczesniej na stwierdzenie czegokolwiek, dopiero 10 dzien od podania Pregnylu, 9 dzien po owulacji, wiec i betka wyszlaby pozytywna nawet jesli nie ma fasolci :-(
kasiol nie zakladaj od razu ze plamienie nie moze byc implantacyjne kochana. Wszystko moze sie zdarzyc, a temperatura nie jest wcale slaba, jest sliczna, stala i jednostajna. Wiec glowka do gory i wierze ze sie uda !!
paulinka widzialam Twoje wczorajsze zdjecie brzusia na innym watku - powiem Ci ze jak na ten wiek ciazy, brzusio juz piekny !!
akuku, patu$ poki co, to bede zdawac relacje z tego, czy krecha jutro calkiem zblednie
natka co u Ciebie kochana ??