reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka imie bardzo ladne, tez chcialam Leona dla chlopca, ale Ł. sie nie podobalo ;)

natka zastanawiam sie nad czyms, pregnyl powoduje zafalszowany wynik testu ciazowego i najlepiej test robic dopiero po 14 dnia podobno. Wczoraj badalam progesteron, wynik ladny bo 18,5ng/ml ale zastanawiam sie co z Dupkiem,bo jak bede czekac do 14 dnia po, to zowu o Bog wie ile wydluze cykl :zawstydzona/y:

reklama
Nuuuśka mój gin kazał w ostatnim, 10 dniu brania dupka, zrobić w ten dzień betę i jak negatywna.to normalnie dupka odstawić a jak pozytyw to brac dalej. Ja zawsze robiłam W ten 10 dzien ale test nie betę.

natka, rozumiem ze bierzesz nadal dupka i po 10 dniach brania robisz jeszcze raz bete?

POóki @ nie ma nie wszystko stracone ;)

Paulinka
- super że juz imie wybrane ;) Szczerze to mi sie Leon nie podoba. Jakub - śliczne, ale tak jak piszesz co drugi Jakub.... Chociaz teraz podobno Kacprów więcej.

My przy Agusce wybieralismy imie dla chlopca (mial byc syn) i staneło na Adam, Bartuś (ale Bartosz czy Bartlomiej to juz nie wiemy), Dla mnie najładniej Wiktor albo Robert ale dla G sie nie podobaja..... Wiec jak w koncu bedzie syn bedzie Adaś ;)

Ale dzis senna pogoda szok.

hej
nuśska myślisz ze po 10 dnich od ovu test będzie wiarygodny? taki ,ze bez lupy coś dojrzeć?ja chyba poczekam( oczywiście jak tempka by wzrosła-bo na arzie nie wygląda to obiecująco) do 12 dpo, -to chyba ostatni dzien dupka własnie, ale jakoś nadziej nie mam w tym cyklu-i w kazdym chyba juz nie mam nadzieji
nasz synuś ma być Feliks, Felek ale nie wiem czy sie doczekam kiedyś go:(

Patu$ka a ja czułam że tak będzie :-( niestety od kilku tygodni myślę że nie jest nam dane mieć dziecko. I coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze nigdy się ono nie pojawi..

Tysia dupka biorę tak jak gin zalecił teraz na wywołanie @- 7 dni, nie ma sensu brac 10 i jeszcze bardziej wydłużać cykl. Bety nie powtarzam.

natka ja Ci juz napisalam zebys przestala tak myslec !! nie wolno sie negatywnie nastawiac choc wiem doskonale ze czasem nie da sie inaczej, ale nie mozesz tak myslec !! Ja wierze i czuje ze bedzie dobrze, zobaczysz kochana !!

kasiol ja nie pytalam o testowanie wzgledem Dupka tylko pregnylu, bo ten falszuje wynik, i nie wiem kiedy moglabym zaczac testowac zeby wiedziec czy moge juz ewentualnie odstawic Dupka :/

Natka nir mozesz sie tak nastawiac, to doprowadza do samospelniajacej sie przepowiedni. Wiem ze jest ciezko inaczej, ale postaraj sie mowic sobie ze to dzidzia wybierze dobry moment a Ty mozesz tylko czekac...

A ja spac nie moge...od 3.30 leze I czuje jak mi dziec akrobacje w brzuchu robi... jestem jakby wyspana... ahh
Nie powiedzialabym ze moge cierpiec na bezssennosc... poprzednie ciaze moglam spac non stop czy w dzien czy w nocy... I mimo ze tez to nie bylo fajne byc wiecznie zmeczonym to teraz jest gorzej..bo zmeczona chodze w dzien..wszystko mnie boli a spac nie moge ehh.

Wiem dziewczynki, wiem.. Ale tylko teoretycznie- wiecie jak to wszystko wygląda praktycznie... Wczoraj oczywiście po południu pokłóciłam się z M bo naprawdę mam tego wszystkiego serdecznie dość :-( czas chyba podjąć jakieś decyzje, odpuścić.. To już praktycznie rok nieudanych starań..

Akuku już jesteś na końcówce- jeszcze trochę i maluch nie będZie ci tak dawał w kosc kopniakami :)

reklama
Natka kochana mi sie udalo po 2 latach ... wiec nie trac nadzieji.

No da mi w kosc pewnie w inny sposob, a teraz mam przyzwyczajanie sie do niprzespanych nocek.

Do góry