reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku - gratulacje dla znajomych ;) Dlaczego sie nie pochwalilas , wspomoglibysmy SMSkami.

Nuuuska - a jakie masz teraz endometrium?

reklama
Akuku he he ja Twoim znajomym też kibicowałam:) Super, że wygrali:)
Mi się udało w drugim cyklu picia ziółek nie po ich odstawieniu:)
Nuuśka no zaszalałaś z tym pęcherzykiem:)
Wczoraj kupiłam sobie pierwsze w tej ciąży spodnie ciążowe:) Nooo brzuch mi już wyskoczył... W pierwszej ciązy miałam taki w 20tc...

tysia wczoraj bylo 4,7mm wiec mizerne bardzo, choc u mnie normalne :/

paulinka no tak, wiedzialam ze cos poknocilam :p pewna jestem ze ziolka wiele pomagaja :tak:

kasiol dopóki plamienie nie ustąpi nie ma sensu zapisywać się do gina bo i tak nic przy plamieniu nie zrobi- ani badania ani usg :-(

Natka - ale u ciebie tempka rewelacyjnie poszla do góry ;) wow!!!!!!

Paulinka, wlasnie - pokaz brzuszek ;)

Hehe, ja tam trzymam sie wersji że zachodzi sie PO odstawieniu ziółek ;)

Hej :*
tysia no może i poszła trochę w górę ale w porównaniu z całością cyklu nadal jest niziutka :-( a do tego te wszystkie "dziwne" objawy... Naprawdę czuję że coś jest nie tak :-(

Miłego dnia :* dobrze że już piątek bo jak wreszcie się nie wyśpię to będzie źle... Byle jeszcze przetrwać dzisiejszy dzień :-)

hej:)
natka faktycznie dziwny masz ten cykl, choc z drugiej strony troche jakby sie druga faza zaczeła? najgorsze to czekanie.A planujesz isc do gina dopiero po @, a może już wcale nie przyjdzie? Jakby spojrzec ,że ma być trzy niższe tempki, trzy wyższe to jesteś po ovu :) trzymam kciuki-bo takie cykle bez ładu i składu czesto sa szczęsliwe;)
Może to jakaś klątwa grudnia -bo ja też czuje sie bardzo źle w tym miesiacu- mam mdłosci, a (.) bolą mnie od paru dni jak przed okresem;/ najgorzej przy ściąganiu stanika, czy rano;/ no i wczoraj bóle jak na @.Moze to stres "grudnia" a moze konsekwencje brania Dup w zeszłym cyklu?Zwariować można:)

reklama
hej dziewczynki.

natka, kasiol no to chyba dopadla Nas klatwa grudnia :wściekła/y: Bo i ze mna cos sie dzieje nie tak. Jajniki bola od 4 dni, a to przecie na wszystko za wczesnie...temperatura taka sobie, dzisiejszej brak bo zle spalam i zaburzona na maxa wiec nawet nie nanosilam.
Ide ogarnac mieszkanie, i uciekam na usg przed 12 :*

Do góry