reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ejjjj, gdzie się wszyscy podziewaja?

Ja wiesiolek biore dopiero od tego cyklu wiec zobaczymy co bedzie. Mam przerwe z ziolkami. Jeden miesiac przerwy wystarczy?
Do którego dnia cyklu bierze sie wiesiolek? Dobrze bedzie jak przestane go brac jak wyjdzie mi pozytywny test owu?

reklama
Hej mniechorobsko rozklada wiec ide sie polozyc...wrr

Co do wiesiolka to ja bralam, sluzu bylo wiecej i ladniejszy, ale nie powidowal u mnei choroby. Odstawialam w dniu owu, ntzn jak juz tempka skoczyla.

Ale udalo sie w cyklu bez zadnych wspomagaczy.

Milego wieczoru.

Cześć dziewczynki :*

U mnie @ się nie rozkręciła, tempka podskoczyła, brzuch jeszcze trochę pobolewa ale już znacznie mniej niż wczoraj. Masakra jakaś... Plamienie wczoraj wieczorem delikatne, dziś z samego rana też odrobinka a teraz już cisza więc oczywiście nic nie rozumiem... :-)

Akuku zdrowia życzę w takim razie :-)

Tysia a w ziółkach nie powinno być 3 miesiące przerwy? Tak mi się kojarzy coś... Nuuuśka na pewno doradzi coś więcej :-)

Miłego dnia :*

Witam.

U nas dzis piekna pogoda: -7 st i słoneczne niebo ;) JEszcze jakby byla odrobinka sniegu to juz calkiem super ;) Mam nadzieje ze mróz zakonczy nieprzerwany ciag katarów i roznych infekcji.

natka - implantacja? :rofl2:

tysia wiesiolek bierzesz od 1 dnia cyklu do owulacji, mozesz zastapic go Fish Oil-em ale nie tranem, tez dobrze wplywa na sluz, a bierzesz tylko 1 tabletke dziennie i wychodzi taniej :tak: Jesli chodzi o ziolka, po 3 miesiecznej kuracji robisz miesiac przerwy i potem znowu pijesz 3 pelne miesiace, albo, jesli chcesz bez przerwy caly czas pic, po miesiecznej przerwie zacznij je parzyc i pic, od 1dnia cyklu tylko do owulacji, wtedy mozesz pic je bez robienia przerwy :) Taka opcje przyjme od kolejnego cyklu.

natka a moze o plamienie to dobry znak kochana. Wiem, ze Twoj cykl wyglada na bezowulacyjny, ale chyba nigdy nie mozna byc niczego pewnym w 100%, a z tych pokreconych cykli podobno najczesciej wychodza fasolki :happy: na @ to chyba za wczesnie 22dc ?eee....ja tam trzymam mocno &&&&& :*

Dziewczynki przy takiej temperaturze to nie spodziewam się żeby to była implantacja, prędzej podejrzewałabym że może owu się "obudziła" choć i do tego nie jestem przekonana.. Wiecie, pomyślałam też ze może być tak ze wszystkie pomiary w tym cyklu są do bani bo naprawdę było dużo stresu.. Ale z drugiej strony czy aż tak wpłynęłoby to na temperaturę... Hmmm? Jedna wielka niewiadoma :/
Cały czas czuję jakby to była @ ale nic nie widać ... Nie lubię takiej niewiedzy :-(

A powiem Ci Nuuuśka tak z innej beczki- dzięki Tobie "odkryłam" nową funkcję mojego termometru :-D jak ostatnio rozmawiałyśmy o tym, że nie zapamiętuje ostatnich pomiarów. I dzięki temu co napisałas dowiedziałam się że mój jednak też zapamiętuje tylko trzeba przytrzymać guzik włączenia :-D

Hej

Natka a moze to plamienie okoloowulacyjne, moze pozna owu ? Albo faktycznie implantacja.
No trzeba czekac, ale bywa ze po wykresie nic nie widac.

natka haha a ja dalej nie wiem jak u mnie to dziala,bo rzekomo moj ma funkcje zapamietywania ostatniego pomiaru ale za chiny przytrzymywanie guzika nie dziala :wściekła/y: chyba ze juz tak sie wyrobil od codziennego wlaczania i wylaczania, ze przestal wlasciwie funkcjonowac :p
Czekamy kochana na rozwoj wydarzen staraj sie byc dobrej mysli, kiedy masz jakas wizytke u gin ?
Ja dzis kolo 19 mam usg. Zobaczymy jak pechole, wydaje mi sie, ze w tym cyklu owulacja pojawi sie szybciej niz poprzednio, wczoraj na tescie owu delikatnie pojawiala sie juz druga krecha.

Nuuuśka a Ty masz chyba ten co ja- ten Microlife? To przytrzymanie guzika pokazuje ostatni pomiar tak jak mówiłaś :-)
Co do mnie to nie jestem na wizytkę jeszcze umówiona. Ale u mnie to mogę z dnia na dzień się umówić także z tym problemu nie ma.
Pozostaje mi na razie czekać co z tego wyniknie choc to jest masakra :/
Trzymam kciuki za Twoje usg :-)

Akuku dochodzę do wniosku że po moich wykresach to nigdy nic nie widać! :/

reklama
Do góry