reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
natka ach kurde szkoda gadac:angry: wiesz co mi sie stalo wczoraj ? podczas nanoszenia temperatury nagle cos mi sie zawiesilo i od wczoraj w ogole nie pokazuje mi sie obraz na enpr.pl :-( znaczy sie wykres, wszystkie komentarze byly widoczne, ale wykres nie.Napisalam do administratora ale bez odzewu i musialam zalozyc nowe konto, i staram sie odtwarzac stare wykresy, ale wczoraj przez przypadek kiedy staralam sie cos wykombinowac, polaczylam poprzedni wykres z terazniejszym i nie widac ani jednego ani drugiego...i to w takim momencie, super normalnie. :-( zobacz czy cos widzisz ? Obserwacja cyklu - enpr.pl

akuku też myślałam że mój M podnosi mi ciśnienie ale nie sprawdziło się ;-)

Nuuuśka kurcze, faktycznie nic się nie pokazuje. W sensie wykres. A próbowałaś otworzyć wersję do druku? Może tam się pojawi?

natka a jak to zrobic ??? a tak jakbym to chciala wydrukowac ? tylko ze zawsze ustawialam po prostu drukowanie calej strony mozna jakos inaczej ?

Wchodzisz w "moje cykle" i tam przy każdym cyklu jest taki znaczek- strzałka. I jak naciśniesz to rozwinie się lista i będzie do wyboru wersja do druku :-)

Ostatnia edycja:
natka eh niestety sie nie da :-( no trudno, mam co mam, pozostaje nadzieja ze admin laskawie odczyta moje wiadomosci i sprobuje to naprawic bo jakis powod tego musial byc :-(
Co do cisnienia - ja mam takie niestety na co dzien. Udaj sie do lekarza, ale nie z pojedynczym pomiarem, mierz sobie cojamniej przez 7 dni. Niestety ale lekarze niedocisnienia nie traktuja czesto powaznie, bo najczesciej nie wiaze sie ono z tym samym co nadcisnienie - udaru ani zawalu pewnie nie dostaniemy. A jaki masz puls przy takim cisnieniu, bo to wazne. Jesli nie przekracza 100 uderzen na minute, to nie masz sie czym martwic, jesli jednak na odwrot to tu juz lekarz musi pomoc. Oczywiscie mowie o pulsie mierzonym w stanie spoczynku. :blink: u mnie np. dodatkowym objawem oprocz boli glowy, jest ciagle ziebniecie dloni i stop niezaleznie do pory dnia, ani roku. Jest mi cieplo, ale stopy i dlonie mam zawsze zimne :-( poza tym sennosc, chyba to jest u mnie najgorsze i czasem nawet kawa nie pomaga.Pytasz co jeszcze pomaga oprocz kawy. Coca-cola, napoj energetyczny ( red bull ), albo leki typu Kofex, czy Glucardiamid,ale chyba pierwsze co,jesli rzeczywiscie cierpisz na niedocisnienie, to lekarz powinien zlecic Ci badania ktore pomoga ustalic jego rodzaj i potem dobierze indywidualne leczenie.

Ostatnia edycja:
Ehh szkoda Nuuuśka że nie pomógł ten sposób.. Miejmy nadzieję że mimo wszystko admin coś zaradzi.
Co do mojego pulsu to powiem Ci szczerze że nie mierzyłam wcześniej- nie mierzę ciśnieniomierzem elektronicznym bo nie bardzo takim ufam. Co do pulsu teraz to mam 60ud/min. I nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek w stanie spoczynku przekraczał to 100 uderzeń o których piszesz.
A zimne dłonie i stopy tez mam chyba od zawsze- myślałam ze.to kwestia slabego krążenia :-)

Ostatnia edycja:
hej
u mnie dwa dni bez pomiaru, przez chwile maiłam doła ,ze tak wyszło ale szybko mi przeszło:) no cóż , jak owu będzie to będzie:)wczoraj robiliśmy impreze imieninowa mojego m. Tak mnie tesciowa wku... że szok. Jest mega pustą babą powieszchowną dla której najważniejsze jest to co ludzie o niej powiedzą, w co kto się ubierze i jakich perfumów używa:angry:
Nusśka mega pechole-ciekawe czy już po ovu?

Witam ;)

Nuuuska - ten wykres zniknął po to, zebys nie myslala ;) Ja ci mówie ze to ZNAK :-):szok::-):-):-) trzymam kciuki.

U mnie totalna dezorientacja - test owu zrobiony dzis rano mega pozytywny. Po poludniu - negatywy (4 godziny bez WC). wiec nie rozumiem. Łykam pierwszy cykl wiesiołek, a sluzu mam tak malo jak nogdy. Czyzby owu mialo nie byc?
W sumie moglabym skoczyc do gina podejrzec, ale nie mam ochoty wydawac 150 zł , świeta za pasem i jest masa innych wydatków.
Takzy dzis oficjalnie cykl uznalam za stracony, Nie mam zamiaru wiecej zawracac sobie glowy testami owu. Od nowego cyklu wracam do ziołek (po nich miałam potwierdzona owu), no i w styczniue wysle mojego G na badania. Jak wyjda ok to czeka mnie HSG.

Dzis sobie rpzypomnialam ze kiedys byłam raz w zyciu u wrozki. Wszystko co mi przepowiedziala sie sprawdzilo do tej pory. Powiedziala mi tez wtedy ze bede miala jecdno dziecko chociaz bardzo cicalabym wiecej....No ale przeciez ja nie wierze we wrózki :angry::confused::rofl2:

reklama
Do góry