reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka też sobie tak myślę że lepiej nastawić się na "nie" :-) mniejszy ból jeśli faktycznie się nie uda! A swoją drogą kochana ta Twoja tempka nadal piękna!! Ajj trzymam kciuki :*:-)

A jak tam kasiolku u Ciebie?
Miłego dnia, w końcu piąteczek :-)

reklama
Hej

Ja wczoraj zly humor mialam, niestety oberwalo sie dziecio. I m... mam dosc tego roku...

Dzis wchodze w 32 tc i 63 dni do terminu !!! Ja nie jestem gotow aaaaa!!!

natka niby nie spadla dzis, ale jest strasznie miernawa nawet jak na mnie o II faze cyklu, w sumie to druga polowe II fazu bo pierwsza byla bardzo ladna. Obawiam sie, ze jutro poleci na leb bo jutro juz 13 dzien po owulacji, @ powinna sie pojawic w niedziele, najdalej w poniedzialek. Testowac wczesniej raczej na pewno nie bede noo chyba ze zdarzyl by sie cud i nagle zamiast spasc, poszlaby do gory przez najblizsze 2 dni, ale w to raczej nie wierze.
Nastawiam sie juz psychicznie na kolejny cykl, co by nie powiedziec, ten byl mimo wszystko jednym z ladniejszych jesli chodzi o temperature, zwlaszcza w I fazie w I polowie II fazy cyklu. Serduszka tez trafione w 100 wiec moze kolejnym razem sie uda :blink:

tysia
dziekuje za kcuki :) ale raczej to ja bede trzymac za Ciebie :)

akuku wydaje Ci sie, ze nie jestes gotowa, jak przyjdzie co do czego bedziesz gotowa w 100% na pewno.

Kasiol czekamy na tempkę:)
Nuuśka u Ciebie bardzo ładnie:)&&&&&&&&&&&&&&
Patuśka za Twoje wyniki od onkologa też &&&&&&&&&&&&&&
Natka cieszę się, że u Ciebie lepiej już:)
Akuku spokojnie 9 tyg Ci zostało- zdążysz ze wszystkim:)
Tysia zamorduje normalnie... Ser pleśniowy, łosoś.... ale mi ochoty narobiłaś, a ja nie mogę:((((((((((((((

hej:)
u mnie dupa blada w tym cyklu, aj szkoda gadać... mam urlop dziś wiec sprzatam popłakuje w koncie i mysle co ja takiego zrobiłam ze tak sie musze czuć, za jakie grzechy;/;/
nuśśka stabilnie pięknie ,oby nie spadła:)

kasiol eh przykro mi :( dlatego ja nawet nie testuje, poniewaz u mnie tez pewnie doopa blada to nie chce sie dolowac tym testem jeszcze bardziej :/ Do kiedy Ty masz brac dupka ? Do niedzieli tak ? a potem w jakim terminie dostaje sie @ ? Strasznie dluga bedzie ta Twoja FL w tym cyklu, czemu tak dlugo gin kazala Ci go brac kochana ?

paulinka eee nie oszukujmy sie, nie jest wcale ladnie :wściekła/y: jest tak jak zawsze, w sumie to gorzej bo nizej niz zazwyczaj, ale przynajmniej (.)(.) nie bola jak w kazdym cyklu przed @ wiec to jedyny plus.

hejka!

Nuuska, Kasiol czekac do terminu @ i wtedy testowac!

Nuuska punkcja nie bolala chociaz ja na widok igly bledne tak teraz sie az tak nie balam igla cieniusienka,uklucie tylko bolalo,no i potem juz po biopsji ta torbiel mnie bolala wieczorem ale juz przeszlo.

nuśśka no właśnie nie wiem dlaczego kazała brac 14 dni po 2, bo wszyscy biorą 10 dni-tylko coś wyczytałam ze przy inseminacji ktos tez miał brać 14 dni... mówiła brac 14 dni od 17 dc i jak po 2 dniach po odstwieniu nie przyjdzie @ zatestować

wiec ten cykl bedzie dłuuugaśny -szkoda ,ze bez sensu;/;/;/;/
plus taki ze po tym całym dup. nie mam żadnych bóli... no oprócz piersi...

reklama
a ja wlasnie nie mam zadnych boli (.)(.) az dziw...bo zawsze nie umialam wytrzymac od owulacji do @.
W przyszlym cyklu tez masz tak brac ? bo to bez sensu, teraz bedziesz musiala co miesiac sobie wydluzac cykle przez tego dupka :no:
Dzis od rana czuje sie jak na @...:zawstydzona/y:

Do góry