reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
witam ;)

Kasiol - jak dla mnie za wczesnie ten test..... ale wierze ze nie mogłaś wytrzymać ;)

Nuusssska - ty tu nie gadaj głupot tylko testuj ; )Jakos najbardziej na ciebie licze w tym cyklu ;)

Paulinka - jak się czujesz? brzuszek juz rosnie? To juz 11 TC ; )ale ten czas leci....

Tysia bruszek rośnie, ale w normie taki jest... Na wadze -5kg z czego się akurat cieszę:) Ostatnio lepiej się już czuję, wymiotuję porządnie tylko rano, a potem tylko troszeczkę. Mdłości powoli mijają:) Dzisaj czuję się na tyle dobrze, że ogarniam dom, bo zaległości mi się narobiło...

tysia ja jakos Kochana na siebie nie licze juz za bardzo, ta tempka jakas taka malo obiecujaca jest , ale na pewno sie nie zalamie, kolejny miesiac - kolejne nadzieje :blink:

patu$ super, ze bedzie nowy termometr :-)

Hej,

Kasiol piekny skok dzisiaj, mam nadzieje ze tempka sie taka utrzyma.

Nuska a co to za czarnowidztwo ?

Paulinka mam nadzieje ze wymioty szybko mina.

Patuska dobrze ze nowy termometr zamowilas.

A mnie przeziebienie lapie wiec faszeruje sie czosnkiem...teraz wszystko na mojej glowie bo m mimo ze by bardzo chcial nie moze mi pomoc, zreszta musze go pilnowac bo on mimo ze go reka boli to by robic cos chcial a ja chce zeby mu sie dobrze zroslo... martwie sie bo jak na zlosc zlamanie ma w lokciu i lekarz powiedzial ze moze juz nigdy jej do konca nie wyprostowac i moze nie byc tak sprawna jak byla...ehh ...czemu nas to wszystko spotyka??

Popralam dwie pralki ciuszkow dla maluszka, jeszcze kilka pralek wyjdzie...a porpalam te uniwersalno chlopiece...na dziewuszkowe wogle nie patrze.
Jutro prasowanie i w koncu trzeba torbe spakowac, bo m z ta reka w razie w nic nie zrobi...

Dobra zmykam na porcje czosnku choc tak go nie chce, bo w nocy po nim zgage mam plus kapec w buzi...ake lepsze to niz choroba.

Milego wieczorku.pap

Cześć dziewczynki :*

Kasiol tempka nadal wysoko także szansa nadal spora- trzymam kciuki :*
I u Ciebie Nuuuśka też pięknie , również zaciskam kciuki :*

Akuku pranie pełną parą :-)

A u mnie jakoś leci. Na razie wszystko stoi w miejscu, nic co ma się wyjasnić na razie się nie wyjaśnia. Ciekawe czy w ogóle będzie owulka u mnie przy tym stresie. M. mówi że mam jechać na monit ale chyba nie mam ochoty i siły. No ale zobaczymy... W każdym razie nie wiem czy chcę wiedzieć że owu jest (jeśli bedzie) bo tym razem chyba naprawdę załamię się że kolejna porażka, że kolejna rzecz się psuje czy nie udaje.
Smęcę ostatnio ale mam nadzieję że mi wybaczycie :-) i ze niebawem wszystko jakoś dobrze się porozwiązuje i poukłada... Miłego dnia :*

Doberek kochane :)

Moj szczyt temperaturowy w tym cyklu jest zadziwiajacy,naprawde. Skoczyla az o jedna kreske.:szok::szok:

Nie podoba mis ie ta tempka w ogole. Bynajmniej wiem ze nic z tego neibedzie w tym cyklu bo co jak co ale powinna rosnac.

Dzis mam punkcje u onkologa popoludniu :)

reklama
Witam ;)

Nuuusska
- u ciebie juz 31 DC. Kiedy testujesz?

Kasiol - tez temperatura ładna ;)

Akuku - jak zdrówko? Czosnek pomógł?

a ja mam dzis jakiegos nerwa... ehhh...wszyscy sie zmówili zeby mnie wkurzyc. .... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry