reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej
tyśka kilka głebokich wdechów i nie działaj w afekcie:) ja często w nerwach wybucham niepotrzebnie:) na szczęscie jutro już piąteczek:)
patuś trzymam kciuki za wizyte u onko. po jakim czasie są wyniki?
natka w sumie jak mierzysz tempke to tez zazwyczaj ten moment ovu widać, ja miałam pierwszy raz usg w ovu i wcale mi to nie pomogło-tak mi sie wydaje ... ale może ci jakąś stymulacje na drugą faze zapisze? lutke albo dupka?
Akuku moja wątroba by nie wytrzymała takiej kuracji:) mam nadzije ze sie nie dałaś przeziębieniu:)
nuśska jakaś pesymistycznie nastawiona w tym cyklu? kochana kiedy testujesz?

kurcze ogląlałam przedwczoraj na tlc program "in vitro" para sie starała bezskutecznie, w sumie najpierw sie zdecydowali na inseminacje-po 14 dniach okazało sie ze jest beta 11 , za 2 dni niestety juz 8;/ mimo tego ze wszystko co moznabyło zrobic było zrobione niestety sie nie udało... tak to juz niestety jest
moja Kali tez to oglądała i zaczeły sie pytania, wiec usłyszała ,że to Bóg decyduje czy dziecko bedzie czy nie, powiedziała ,że ona tego bardzo chce wiec Bóg jej brata da...dziś rano znów spytała dlaczego to Jezus daje brata albo siostre... eh a mi sie wyć chce:(

reklama
hej hej :****

kasiol tez ogladalam ten odcinek ale w sobote bodajze, ostatnio byla para ktora za pierwszym podejsciem przy in vitro zalapala, i dziewczyna zaszla w ciaze, ciekawe czy szczesliwie donosila, bo dalszych losow nie pokazuja niestety.
Czy ja pesymistycznie nastawiona...eh kochana chyba po prostu sie przyzwyczailam do porazek, i teraz nie czekam na nic innego. Choc nie skreslam calkiem tego cyklu, ale prawie juz tak.
Jesli temperatura jutro spadnie jak to zawsze sie dzialo, nie bede testowac wcale, jesli nie poleci na leb do soboty to w sobote zatestuje, bedzie wtedy 13 dzien po, wiec test na pewno bedzie wiarygodny.

tysia Kochana 31dc ale dopiero 11 po owulacji bo ta byla wyjatkowo pozno w tym cyklu. Co Cie tak zdenerwowalo ??

akuku co u Ciebie ?? jak M. ? i jak w ogole potoczyla sie sprawa z poprzednia praca M. bo albo nie doczytalam albo nie pisalas jeszcze, czy pracodawca wyplacil zalegle pensje ? Czy dalej udaje, ze nic nie wie ?

patu$ kciuki za dzisiejsza wizytke, kiedy bedziesz miala wyniki, standardowo po dwoch tygodniach ? :happy:

Nuuuska - juz mi troche przeszło, wiec nie bede myślec o tym.

Jutro piatek i weekend ;) Trzymam się tego i to mi poprawia humor ;)

PS - zjadłabym pizze ;)

Jestem! Otoz wyczekalam sie bo kobitek bylo duzo,a doktorek sie spoznil bo z Poznania przyjezdza do nas do Konina. Wyniki za tydzien w piatek :)

patu$ a bolalo ?? mnie to strach oblatuje jak slysze punkcja, biopsja albo inne tego typu podobne :zawstydzona/y: ale na pewno wszystko bedzie dobrze ! :*

tysia pizza ?? mniam :-) jak ja dawno nie jadlam pizzy och..

natka a jak u Ciebie kochana ?

Nuuuśka u mnie średnio. Raz lepiej, raz gorzej choć szczerze Ci powiem że nie mogę się nadziwić że jeden za drugim może pojawiać się aż tyle problemów. No ale ten pierwszy, największy "szok" chyba pomału mija i jakoś zaczynam wracać do normalności i walczyć z tą pechową serią :-)
A jak tam u Ciebie samopoczucie i w ogóle? Mam nadzieję ze tempka nie spadnie i teścik pokaże wspaniałą wiadomość:-)

Witam wieczornie ;)

Nie wiedziałam że jednym niewinnym stwierdzenien wywołam taki apetyt na pizze ;) To go jeszcze troche podsyce - ostatnio jak robiłam pizze w domu to zrobilam z serem plesniowym, lososiem i pomidorem - PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCHA ;) Polecam.

reklama
natka jak u mnie ...hmm wiesz co nie wiem sama. Spokojna jestem, staram sie przynajmniej nie myslec za wiele bo wiem ze to i tak nic nie zmienie dlatego tez staralam sie nie nakrecac chociazby testowaniem. Nie wiem czy w ogole bede testowac, jak dla mnie to duzy sukces ze jeszcze nie sikalam gdzies potajemnie, i chyba dlatego jestem spokojniejsza niz wczesniej, bo nie wiem co mnie czeka, ale spodziewam sie tylko @. Chyba juz takie moje przyzwyczajenie :dry: Chcialabym zeby w koncu cos sie zmienilo, ale wiem ze moze jest mi dane jeszcze troszke na to poczekac.Wiem, ze sie nie poddam jak i kazda z Nas nie moze, bo nie i koniec ! Choc czasem mnie to wszystko przerasta, ale wiem ze dla kazdej z Nas w koncu zaswieci wielkie, i piekne sloneczko. :blink:

Spijcie dobrze dziewczynki moje :* oby jutro bylo lepsze od dzis.

Do góry