reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć!

Jak tam dzisiaj kasiol, Nuuuśka? Nie mogę otworzyć żadnego wykresu na enpr bo błąd mi wyskakuje...

U mnie wczoraj coś dziwnego- jakby mleczny śluz. Nie przypominam sobie zebym taki juz miala. A dziś skok ale na owu to chyba za wczesnie.

reklama
hej hej

Cos sie stalo ze stronka enpr.pl bo nie da sie tam w ogole zalogowac...no cudnie po prostu. Jeszcze niech Nam zezre wykresy :dry:

U mnie dzis 13 dzien po. Temperatura nadal na poziomie 36,61 ale test oczywiscie negatywny. I o co tu chodzi ? nie wiem, ale szykuje sie juz psychicznie na nowy cykl :zawstydzona/y:

Tak paulinka @ powinna pojawic sie jutro, najdalej w poniedzialek jesli by fl miala miec 14 dni, a to u mnie mimo wszystko rzadko sie zdarzalo. Jesli tak mialoby byc powinna spasc najpozniej jutro, bo czesto zdarzalo sie ze spadala dopiero w przeddzien pojawienia sie @ ale i tak cykl mega inny od pozostalych i za zasluga I fazy cyklu, pierwszej polowy II fazy cyklu, i teraz tej koncowki, nie zdarzylo mi sie to, zeby miec taka temperature w 13 dniu po owulacji, ale wszystko sie moze zdarzyc pewnie. No nic, czekamy na @.

hejka! ja tez mam problem z enpr... moze jakies konserwacje albo cos.

Ja dzis sprzatam myje prasuje piore... urwanie glowy :D

Milego dnia :*

Nuuuśka trzymam kciuki żeby mimo wszystko okazało się, że na test było po prostu za wcześnie :* bo wiesz sama- póki @ nie ma to nie wszystko stracone zwłaszcza że temperatura nadal ładna :-)

Co do enpr to ja na szczęście ostatnio wydrukowałam sobie wszystkie wykresy ale mam nadzieję że i tak wszystko wróci do normy i nic się nie pokasuje!

A gdzie się podziała kasiol?

natka sek w tym wlasnie ze wszystko na stronie enpr.pl dziala poza podgladem wykresu ;/
mam nadzieje, ze do jutra to naprawia kurde ! co do mnie, chyba juz nie mam zludzen, ale pierwszy raz o przyznac musze temperatura w 13 dniu po jest taka, nie spada, (.)(.) nie bola, jak nie ja normalnie. Ale pewnie jutro poleci niestety.

Nuuuśka kochana lepiej żebyś się nastawiła że się nie udało żeby było mniejsze rozczarowanie w razie czego. Ale ja i tak nadal trzymam kciuki!! I uważam że to bardzo dobry znak że tempka nie spada :-)

reklama
wiem Slonce wiem ale to ze test w 13 dniu po nie wychodzi nawet z cieniem cienia to raczej nie jest dobry znak :/ enpr juz dziala, ale niestety nie da sie jeszcze wkleic miniaturki na forum dalej sa niewidoczne dlatego poki co wkleilam link do wykresu :blink:

Do góry