reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka super wieści! To teraz czekają Cię najtrudniejsze dwa tyg w cyklu ;-) trzymam kciuki!

Kasiol też mnie tak bolały (.)(.) po dupku i miałam humorki w pierwszym cyklu.

Ja nie gadałam jeszcze z M bo późno z pracy wrócił. Mam nadzieję że dziś się uda.
Miłego dnia :*

reklama
hej:)
miłego dnia :)
akuku co u ciebie gdzie sie podziewasz?
paulinka wszystko ok?
pierwszy raz od rozpoczecia pomiarów nie mam skoku na 7 dpo ;/ no i tempka niemrawa jak nigdy, dziwne bo dupek powinnien ją podnieść a tu dupa blada:(

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :*

natka no tak, niestety teraz najtrudniejsze dwa tygodnie :/

kasiol ale ta Twoja temperatura na prawde jest bardzo ladna nawet jak nie ma skoku, ale jest jednostajna i stabilna :tak:

Witam ;)

Jutro mam urlop wiec dzis czuje sie jakby byl piatek ;) Trzymajcie kciuki tylko zeby nie padalo bo chcemy jeszcze troche na budowie porobic.

Kasiol - zawsze był skok i dzidziusia niet, wiec moze ten skok do niczego niepotrzebny.

Nuuuska - teraz to do kościoła krzyżem lezec ;) a my tu wszystkie bedziemy mocno trzymac kciuki (jak zawsze zreszta).

Akuku - jak wózek? dotarła rpzesylka?

Wczoraj z rana wysszedł mi test owu pozytywny ale oczywiscie wieczorem nie podzialalismy
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif
ale zła jestem. Z drugiej strony wtorek wieczór byly przytulanki, dzis poprawimy czyli ksiazkowo - co 2 dni..... Albo znowu zawodowo ominiemy owu.... Zwariowac mozna....

Milego dnia dla wszystkich ;)

Hejka!

Nuuuska super wiesci,ale pamietaj neinastawiaj sie za bardzo na sukces...wiesz jak to jest.

A u mnie owu nei widac wczoraj jajniki mnie bolaly na zmiane raz jeden raz drugi ale tempka nadal leniwa...No moze jutro skoczy...

Ale to i tak nei ratuje sytuacji bo przytulanek nie bylo w tyg bo nie ma jak. No chyba ze do weekendu owu sie wstrzyma...ale wtedy obstawiala bym jej brak.

patu$ kochana ale ja sie nie nastawiam zupelnie na powodzenie, bo ta moja temperatura w ogole mi sie nie podoba, poza tym chyba juz z przyzwyczajenia czekam na to, co sie wydarzy, glownie na pojawienie sie @ i na nic wiecej :blink: pewnie, ze moze byc roznie, ale dla mnie opcja neutralna jest najlepsza.
Trzymam kciuki za Ciebie, zeby owu jednak nadeszla w czasie.

tysia dziekuje Ci bardzo - krzyz to ja mam na scianie i chyba za niedlugo zaczne z Nim spac :wściekła/y: wazne ze owu byla, choc troche martwi mnie brak plynu w macicy, bo przeciez po peknieciu powinien sie wylac a tu nic, sucho, ginka wczoraj sznupala ale nic nie znalazla. Najlepszy odstep w staraniach to od 3 do 4 dni Kochana,warto taki zastosowac przed owulacja a w okresie owulacji najlepiej 12h po piku wstrzelic sie zlotym strzalem :-D

Hej jestem jestem. Wszystko czytam ale chyba mi weny brak ?
Wczoraj przyszedl wozek z samego rana..obudzil nqs kurier bo zaspalismy hehe.
Wozek ladny I wszystko fajnie tylko mialam zamowic pompoane kola ale inne wygladaly jak pompowane ale sa piankowe I sie wkurzylam troszke... bo zqpytalam sie sprzedawcy czy te kola sa pompowane bo tak wygladaja na zdjeciu...a on odpisal tak wygladaja jak pompowane... ale nie napisal juz ze sa piankowe..I je zamowilam. A zeby wymienic to te co mam musze do niemiec slac... I to wyjdzie jakoes 20 f a nie po to targowalam sie z facetem zeby teraz za kola doplacac...no trudno przynajmniej sie nie przebija.
Nie pzyszzlo mi takie cos do butelki I moglabym byc zlosliwa I napisac ze nie chce tego wozka bo wszystko nie przyszlo..facet by musial zamowic drugiego kuriera I zabrac wozek oddac mi kase a ja moglabum zamowic jeszcze raz z takimi kolami... ahh
W sumie to nie wiem moze mu jeszcze napisze ze mnie w blad wprowadzil bo mu pisapam ze chce kola pompowane ..ehh

Akuku zdjęcia wózeczka prosimy:)
Nuuśka super wieści i endometrium bardzo ładne:)
Kasiol tempka rewelacja- równiutko jak po sznureczku:)
Patuśka oby owu byłam w weekend:)
Natka no w sumie to chyba warto przynajmniej na jakis czas zawiesić monitoringi... Zawsze to trochę kasy zostanie, a przecież wszystko u Was ok, więc fasola jak bedzie gotowa się pojawić to się pojawi:)
Tysia działajcie:))))

tyśka a nie pomyślałam o tym tak:)
zamówiłam wczoraj testy na allegro :) :/ no nie dałam rady:)
akuku jak ja nie lubie nieuczciwych sprzedawców żadko na nich trafiam ale wkurzyć potrafią, musisz przemyśleć czy chcesz odsyłania czy machnąc ręką...

reklama
Kasiol jiz nie wiem u nas te chodniki sa dosc rowne ale sa jakby nie gladkie... no I wiem ze tych kolafh bede slyszec taki dziny odglos idac... o I maluch bedzoe czul wibracje... a na pomowanych by tego nie bylo. Ale z drugij strony jak mi pekna czy cos to nowe kola 50 f nie wiem ile same opony..ale pewnie musialabym brac od tego sprzedwacy... czemu nie napisal mi ze to sa kola piankowe robione na wzor ompownych wiec TYLKO wygladaja na pompowane.. tymbardziej ze pczatkowo zamowilam pompowne I wlasne w tych mi sie bardzie felusie odobaly wiec zadalam pytanie ahh.. no I napisalam maila ze chce wymienic a on mi adres do niemiec..wiec mowi ze myslalam ze siedziba w uk..a on ze tak ale ze zwroty do niemiec...
Ahh wkurzam sie ..chyba zostawie te kola. Sa duze wiec moze nie bedzie tak zle.
No ale wiecie juz sqmiast sie cieszyc wozkiem to sie wkurzam wrr.
Jeszcze maluch mi slabo spac dal bo przeciez gimnastyka nocna barzo wazna jest.
Rano mialam odespac ale m znowu cos boli...ale mowi ze to inny bol niz mial na kamienie...ehh wyrostek moze ? Nie wiem ...
No I musialam wstac I taka niedorobka jestem dzisiaj.

Kasiol wiesz stala tempka jest dobra akurat. Trzymam kciuki.

Nuska doplbre wiesci od ginka. Tak wiec eraz nic tlko trzymac kciuki moge. A Ty zajmij sie czyms zebys nie myslala..moze odstaw termometr skoro owu potwierdzona ? Cobys sie nie nakrecala codziennie.

Patuska oby owu sie pokazala teraz czy z opoznieniem.

Paulinka , tysia wstawie zdjecia wozia jak mi zlosc przejdzie hehe. Bo przez glupie kola juz mi sie nie podoba ? Traz zastanawiam sie czy kolor dobry wzielam..ahh wez bo sama ze soba wytrzymac nie moge...juz m noc nie mowi bo mj odbija normalnie ja chce styczen I rodzic I zeby hormony wrocily do normy.
Chyba zaczne prac juz cuszkolandie dziecieca I spakuje torbe bo jutro juz 31 tydzien zaczynam a ja w lesie..ehh a tak bratowa wysmiewalam na tym etapie ze juz dawno torbe powinna spakowac..a j ni lepsza ehh

Tysia mam nadzieje ze te staranka wystarcza. Fajnie ze jutro masz wolne. Odpoczniesz sobie troszke.

Paulinka mialam gratulowac wizyty widzie ze u Ciebie 10 tydzien leci wiec 1/4 za Toba.

Nie wiem co jeszce mialam pisac...skleroza w ciazy to moja siostra rodzona jest.
Hehe

Chyba zabiore sie za sprzatnie puki jeszcze troszke sily mam.
Ahh dziewczyny ja tak marudze a ludzie gorsze problemy maja... niestety czlowiek taki jest ze najpierw czegos chce a potem narzeka...choc ja i tak staram sie patrzec pozytywnie na to wszystko..

A kurtke sobie kupilam ciazowkowa bo jednak bez byloby ciezko. Ale ta sie nada i po porodzie a pozniej odsprzedam.

Ide zjesc kanaoeczki z boczusiem hehehe. Milego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry