reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Akuku zdjecia wozka poprosze :)

Nuuska widze ze i ty przyzwyczailas sie do @.

Ja po dwoch latach to nie czkam na nic innego tylko na to. Tyle czasu sie nie udalo a teraz by mialo sie udac? hmmm

Ogolnei znowu mnie cos kluje po lewej stronie tym razem,nie wiem moze to owu...jutro zobaczymy tempke...

tysia eeee no co Ty, ja powaznie napisalam, ze za niedlugo bede z Nim spac bo tylko modly pozostaly ;-) poczucie humoru chwale w kazdej postaci - lepiej je miec nawet specyficzne niz nie miec go wcale :tak:

patu$ wiesz, ja juz czasem mysle, ze u mnie takie bardzo pozytywne myslenie trwa tak krotko ze zaczynam go juz nie zauwazac..czlowiek czekal tyle czasu, ze teraz to juz powoli przyzwyczajam sie do tych comiesiecznych cykli, staran, wzrostow, potem spadkow i @ a potem wszystko od nowa..choc nie wiem czy do tego mozna sie przyzywczaic ale takie mam wrazenie, ze z czasem czlowiek staje sie na to wszystko coraz bardziej obojetny :/

akuku wklejaj zdjeciucha wozka, jestem bardzo ciekawa jak wyglada :D

No i w nocy odwiedzi nas wrozja zebuszka ... Alex wyplul zeba razem z pasta do zebow, a ze szcoteczke ma elektryczna to troche mu pomogla z tym zebem hehe. Alex cieszy sie jak gwizdek ze zabek wypadl i ze wrozka mu pieniazka przyniesie. Zdjecie z zabkiem zrobilismy na pamiatke.

akuku o jak dobrze ze przyjął to ze szcześciem:) teraz tylko czekać na wróżkę:)
ale mam lenia dziś, nawet na kompie mi sie nie chce siedzieć:) co za leniwy dzień-a właściwie cały tydzień ;/
troche szperam za prezentami na gwaizdke, za dwa tygodnie wypłata listopadowa kolejna dopiero po świetach wiec musze mieć plan działania:)
zrezygnowaliśmy z prezentów dla siebie na rzecz Kali i chyba dostanie wybręczone rolki i chomika:) Kaliny kuzynka nagadala jej o Furby, którego sama dostanie, a Kalina odrazu też zachciała. Tylko ze ten Furby nie dosc ze drogi ( ok 300-350 zł) to jeszcze baterie starczają -przy intensywnym używaniu 2 dni:) ja szyframi do m. ze znam takiego Furbiego co działa co najmniej 2 lata:) wiec dostanei mini "Furby" w klatce:)myśle ,że Kali naprawde sie ucieszy-przy okazji ją sprawdzimy czy nadaje sie na opiekuna zwierząt:)

Kasiol.. no jak alex powiedial ze zabek sie rusza to owiedzialam ze suuuper ze to znaczy ze rosnie I traz wyrownie mu zabek dla duzych dzieci I ze tego zabka bedzie mial do konca zyci I ze trzeba o nie dbac. A o wrozce zebuszcze powiedzielismy mu dwa dni temu..sam no nie wspominal wiec wiem ze cieszy sie z samego wypadniecia zabka a wrozka to dodatek mily.

A co do prezentow to my tez sobie robic nie bediemy bo kaski brak ale cos kalego musimy..bo pozniej mi dzieci beda caly rok mowic ze niegrzeczna bylam I niedostalam. Hhe
Co do chomika to wypytaj w sklepie ktore najdluzej zyja I ile czasu maja go bo my kiedys 3 chomiki w ciagu miesiaca kupowalismy ale to nie dla chlopcow...my traz nawet nie mamy gdzie klatki postawic..a jak bedzie wiekszy dom to I piesek bedzie hehe.

Cześć dziewczyny!
U nas znów problemy, znowu pod górkę.. Wiecie jak to jest- jak jest dobrze to jest dobrze, ale jak się coś sypie to wszystko naraz :/ ehh ale jakoś musimy dać radę...
Będę do Was zaglądać!
Miłego dnia :*

reklama
Natka co sie dzieje kochana ? No u nas sie wali od poczatku ciazy...mam nadzieje ze wraz z porodem I problemy sie zmniejsza.

Ja dzos wchodze w 31 tc... dziecko moze sie urodzoc za 49 -70 dni I to bedzoe w terminie...bo mam nadzieje ze po terminie chodzic nie bede.

Milego dnia.

Do góry