reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

karola - witaj ;) Dzieki za inf. Nie spodziewałam sie że tu do nas zajrzysz. Jestes kolejna osoba, której udało sie zajśc w ciążę po odstawieniu ziółek. Ja pije je 3 cykl wiec kto wie..... :-)

natka - kiedy testujesz? Powtórz może jutro test... Nie kusi cię?

reklama
hej::)
ale cisza od rana:)
nusśka no piękny skok:) nareszcie:) ciekawe co gin powie dziś-na którą masz wizyte:)???
natka co u Ciebie? mam nadzieje ...może podskoczyła?
miłego dnia :***

KArola ja ci jeszcze raz pogratuluje choc My sie znamy troszke z innego watku :) Mowilam ze sie uda!!!

Kasiol wczorajsza tempka jest nei wazna bo jej nie mierzylam bo zpaomnialam,zaspalo mi sie roche i zerwalam sie z lozka... Zaznaczylam zeby potem nie zapomniec i czasm nie poprzestawiac czegos...

natka przykro mi :-( ale dobrze ze jesli juz musiala przyjsc to przyszla o czasie. Trzymaj sie Kochana, i zaczynamy kolejny cykl staran :(

kasiol ide tak na 18, wiec mam nadzieje, ze o 19 juz bede najpozniej w domku. W koncu albo ja albo termometr sie naprawil . Nawet jesli sie nie uda, wiem, ze starania byly poczynione na prawde porzadne, a najwazniejsze zeby byla owulacja :zawstydzona/y: Twoja temperatura piekna, podobna do poprzedniego wykresu, trzymam mocno &&&&&& !! :*

witam.

Natka - przyrkro mi...... Mialam nadzieje ze dzis zatestowalas i bedziemy mogły gratulowac. Teraz oby @ szybko sie skonczyla i nowy cykl byl owocny ;)

Nuuuuska - piękna temperatura ;)

Kasiol - u ciebie też ładnie, stabilnie i caly czas delikatnie do góry ;) Oby juz tak zostało.

Odebrałam dzis wyniki,
PRL - 13,6 (norma 5-23,3)
TSH - 1,46 (norma 0,27-4,2)

Takiej prolaktyny to ja w życiu nie mialam. Zwykle wynik w okolicach 30 (plus minus kilka jednostek).

Do tego dzis z rana wyszedl mi pozytywny test owu. Wczoraj robilam 2 razy, w tym drugi okolo 21 wieczorem. Oba byly negatywne. Dzis zrobilam o 7 rano i mega pozytyw. I na pewno nie jest to wynik wiekszego stezenia w moczu, bo wstawalam o 4 do małej zeby ja przykryc to chodzilam do WC.

ale się ciesze ;) Mam nadzieje ze gin w piatek potwierdzi owu.

Milego dnia ;)

Nuuuśka trzymam kciuki za wizytkę! Piękna tempka!

Tysia to działajcie i trzymam kciuki żeby to była faktycznie owulka.

Ja dziś zamierzam pogadać z M. na temat mojego dalszego chodzenia na wizyty do gina. Bo to chyba nie ma sensu skoro niby wszystko jest ok- owu jest, jajowody drożne a ciąży i tak nie ma. Więc nie wiem czy jest sens chodzić i płacić za monity.

zabiegany dzień dziś;/
natka, pozostaje wierzyć w nowy cykl i kolejne szanse na spełnienie! Co do leczenia, musisz sobie przemyśleć wszystko.Ja tez za barzdo nie rozumiem, dlaczego osoby zdrowe starające się w okresie mega płodnym nie doczekują sie dziecka, albo trwa to długo... ehhh tez czuje sie jakbym waliła w mór głową ;/ Ja bardzo wierze że sie jednak kiedyś uda!
patuś a to zmienia postać rzeczy:)
tyśka do dzieła:) a nie myślałaś o mierzeniu tempki :)
nuśśka czekam na wieści od gina:)
ja trzeci dzień na dup i nie czuje sie za dobrze-nie wiem czy sprbuje nastepnym razem bo
-ból piersi, czuje sie jak na @, a na dodatek pryszcze to mało powiedizane -normalnie wulkany na pół twarzy-codziennie nowy...

Jestem jestem !!
Usg wykazalo pekniety pecherzyk w prawym jajniku, w tej chwili o wymiarach 12x14mm. o nierownych ksztaltach i krawedziach, z pieknym cialkiem zoltym w srodku. Endometrium o grubosci 10,7mm
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Plynu troszke, ledwo co wiec albo bylo malo, albo nie wiem sama - wchlonal sie ?
Wiesci wiec dobre, nawet bardzo dobre, najwazniejsze, ze owu byla ! Endo pieknie utyte, pierwszy raz widzialam cialo zolte
blink1tu.gif.pagespeed.ce.DwSIlYPg4Q.gif
taka piekna mala kuleczka. Ciesze sie bardzo i czekamy teraz cierpliwie, nawet jesli sie nie uda, sa jakies postepy i wiemy mniej wiecej czego sie juz uczepic, Estrofem na pewno byl dobrym rozwiazaniem
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
Nastepna wizyta po ewentualnej miesiaczce, teraz to juz nie byloby sensu.

tysia ja nie znam sie bardzo dobrze na wyniczkach ale wedlug mnie sa bardzo dobre, a tsh rewelacyjne ! :-)

kasiol Ty bys musiala widziec co mnie sie porobilo po tym Estrofemie :eek: normalnie wygladam jak nastolatka z tradzikiem ! teraz juz troche zeszlo, ale na plecach (!!) to normalnie kosmos, a na twarzy wyskakiwaly doslownie wszedzie, czekac az w oku pryszcza znajde ! :angry:

natka porozmawiaj z M. na spokojnie, na pewno cos ustalicie, ja dlatego przestalam chodzic do tej prywatnej gin bo skoro wszystko jest ok, to szczerze ...wole lepiej sporzytkowac te pieniadze, a nie wydawac za 5 minut usg :zawstydzona/y: a tak tez na pewno bedziesz spokojniejsza, odetchniesz od tego calego zamieszania. Trzymam kciuki w takim razie za rozmowe i koniecznie daj znac po co i jak postanowiliscie :*

Milego wieczorku dziewczynki :*

reklama
nusśka extra fajowe mega wiadomości!!!!!! to po wielkości pechola i tempce ovu sie zgadza:)
czyli da sie zobaczyc czy ovulka była-lub wąłśnie jest -te nierówne kształty pechola -moja tez o tym mówiła:)
teraz pozostaje czekac cierpliwie na rozwój wydarzeń:) wszystko co mogliscie zrobiliście :) i w czas:)
gdyby ta wiedza dawała gwarancje sukcesu:) byłoby cudownie!

Do góry