reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

I szary też unisex:) Jak dodasz różowego coś to jest dziewczynkowy, a jak niebieskiego to chłopczykowy:)
Wiesz dziewczynka w niebieskich bodach też może chodzić, chłopiec w różowych to już mniej:))))

reklama
No fakt, żółciutkie były naprawdę fajne niektóre :tak: ale w końcu nic nie kupilismy:-) fajne były kocyki w pepco za 30zł i ręczniki z tym kapturkiem też niezłe były :-) na pewno kiedyś tam kupimy bo jakościowo też nie wyglądały źle. A za to w smyku regularne ceny niektórych rzeczy to naprawdę masakra, choć na promocjach też coś można wynaleźć :-)

Kasiol o jak fajnie, to sobie dziś małego podglądniecie :-) ciekawe ile już waży :tak:
My jeszcze dwa tygodnie i zaczynamy "serię" wizytek bo w przeciągu tygodnia mamy trzy :-)
U nas piękna wiosna, dziś 12st na razie i słoneczko :-) wczoraj też było ładnie, byliśmy na spacerku i M. zabrał mnie na obiad.
Miłego tygodnia :-)

Dzien dobry ;)

U nas tez wiosna ;)

Spóźnione - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla was :-)

Zapisałam się na laparoskopię na 27 kwietnia .... Już się denerwuje....

Lece doczytać co u was.

Tysia fajnie, że się odezwałaś :-) i dla Ciebie również wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego święta! :-D
Fajnie, że termin na laparoskopię umówiony, zawsze kolejny krok do przodu. Ale nie denerwuj się, na pewno pójdzie wszystko dobrze i jestem przekonana, że wynik może być tylko dobry.
Teraz wiosna za oknem, więc i samopoczucie lepsze, a to też tylko na plus :-)

natka - ja bym wolała żeby cos znaleźli ; ) Wiadomo by było co leczyć .... gorzej jak się okaze ze wszystko ok i dalej ebdziemy w czarnej ...

Ale się rozpisałyście .....
U nas w szpitalu tez namawiali na karmienie piersią, chociaż jak w pierwszych dobach nie miałam za dużo pokarmu a młoda płakała to przynosily polozne butelke. Nie było z tym problemu. Jeszcze pocieszaly ze pokarm na pewno się pojawi i żeby przystawiać. Za to jak mloda skonczyla 6 m-cy a ja nadal karmiłam, to coraz częściej slyszalam ze za długo... ze mam odstawić .... Ale miałam gadanie gdzies i karmiłam ja prawie do 2 lat.
Natka - nie daj się zwariować uwagom innych na początek. Każda matka musie się dziecka nauczyć. Trzeba czasu i spokoju.

Alez wam zazdroszczę tych ciuszkowo - dzieciowych zakupów ;) Ja to bym najchętniej polowe sklepow ywkupila ;)

Tysia w sumie to z jednej strony rozumiem, że chciałabyś żeby coś znaleźli, żeby był jakiś punkt zaczepienia, punkt wyjścia do dalszych starań. Wierzę, że Wam się uda:tak:
Co do karmienia to właśnie najbardziej się boję, że właśnie tego spokoju mi zabraknie.. no ale zobaczymy. Najpierw niech do końca będzie wszystko dobrze, a później będziemy się martwić :-)

Tysia oby się tak wszystko poukładało, żeby było ok:))))
Natka przyszła pościelka:)))
Kasiol daj znać po wizytce:)
Mój Marcel na tym etapie (28t6d) ważył 1,6 kg:) Więc dzieciaczki już są konkretne teraz:)
Ciekawe ile Feluś ma:)

reklama
Do góry