reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Heh akuku słyszałam właśnie, że ten film taki w miarę ale raczej nie wart tego całego szumu który wokół niego powstał :-) super, że się tak dobrze bawiłyście:-D na pewno przydał Ci się taki wieczór wyluzowania i odpoczynku ;-) ja to nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na takim typowo babskim wyjściu;-) choć nie, pamiętam-ostatnie było na moim wieczorze panieńskim:p także daaaaawno:-D

reklama
Natka haha ja na wyjscu babski to w polsce ostatnio ? Hahaha ;) nie no ksiazka lepsza .. a film..zawsze gorszy od ksiazki ;) mi by sie pewnie bardziej podobalo fdyby kolezanki nie rozspieszaly haha ;)

Hah też myślę, że zazwyczaj książka lepiej wypada niż film ;-);choć wiadomo, że wyjątki są:-D
A mnie od wczoraj tak bolą boki brzucha że szok! Chyba znowu te więzadła;-) auć...

Hej dziewczyny:)
Kasiol miłego wypoczynku:)
Natka mnie zawsze w okolicach 17 tc tak coś kłuło i bolało w brzuchu, że szok:) W pierwszej ciąży to miałam taką panikę, że beczałam jak bóbr, bo myślałam, że się coś złego dzieje, więc Ł mnie spakował do auta i zawiózł do gina:)
No i oczywiście więzadła to były:) W drugiej to już wiedziałam co mi jest, więc na spokojnie to przyjęłam:)
Akuku ja się wybieram do kina niedługo, ale nie na Greya- bo wolę nie niszczyć sobie obrazu pierwszej częśći książki (jak dla mnie kolejne części gorsze- takie zwykłe romansidło się z tego zrobiło). Pójdziemy chyba na Pingwiny:))))
No właśnie Tyśka!!!! Pokazuj nam tu te swoje dwie kreseczki:))) Baaaardzo trzymam kciuki:)

Cofnelam sie do momentu koedy tysia pisala i IUI miala 07.02 wiec wczoraj minely 2 tygodnie. Moze zapomniala zatestowac ?
Czekamt na wiesci Tysiu ! :*

Kasiol jak tych wiezadel chyba w zadnej ciazy nie czulam. Teraz to zreszta mam tak rozciagnieta skore ze nie ma opcji zeby mnie cos bolalo.

Natka jak sie czujesz ?
Ja dzis zaczelam 15 tydzien...
Jutro bede dzwobic do szpitala i pytac czy maja juz datw na moje usg.. bo moge miec miedzy 18-22tygodniem. Jesli ma byc w 18 to nie ma sensu isc prywatnie w 16 ;)
Mysle sobie tak ze chyba pojde tu w 16 prywatnie potem poataram sie by normalne usg bylo w 20-22 tyg i bedziemy w polsce to zrobie 3d ;)
Zobaczymy jak wyjdzie ;)

Paulinka mowia dokladnie przewaznie. Ale ja na isg i tak w 16skonczonym bym szla czyli 16+..a oni mi moga dac usg w 18+.. wiec nie ma sensu isc prywatnie ;) z Emilkiem w 18 mialam usg.

reklama
No też myślę, że dwa tygodnie jakoś wytrzymasz:) Zwłaszcza, że gdzieś czytałam, że płeć najlepiej określać w 13-14 tc, a potem do dobrze dopiero widać właśnie po 18:) He he już się nie mogę doczekać Waszych usg:)))))

Do góry