reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka ostani czesciej mi sie zdarza nie robienie nic.. tzn statam sie chociaz obiad ogarnac.. a sprzatam tylko to co musze..

reklama
I tak myślę, że masz prawo nie mieć siły. To naprawdę trudny i wymagający czas dla organizmu. Myślę, że M. to rozumie...

A ja dziś od rana byłam na badaniach, znowu jestem lżejsza o prawie 100 zł... no ale jak trzeba to trzeba:-) dawno tak wcześnie nie wstałam jak dzisiaj. Chyba będzie długi dzień ;-)

Ciekawe jak tam tysia:tak: cały czas trzymam kciuki!
Paulinka jak się nowa bryka sprawuje?? :-) ja widziałam na żywo riko nano, ale cuuudo jeśli chodzi o wygląd:-)

Ostatnia edycja:
Natka szkoda ze moj m tak nie mysli.. dzis stwierdzil ze inne kobiety tez sa w ciazy a robia.. i pracuja i eh.
Od rana sie gryziemy... mam dosc dzisiejszego dnia ;(

Poszlismy z dziecmi na basen ale niestety nadal zgrzyty... ahh

Ehh akuku widzę, że i u Was zgrzyty jakieś, jak u nas w weekend... mam nadzieję, że do jutra sytuacja się poprawi:-)

Hej,

Ale u nas ostatnio cichutko mijają te dni... zabiegane jesteście pewnie?:-)

Wczoraj moja znajoma dowiedziała się, że będzie miała synka (choć chcieli dziewczynkę bo dwóch chłopców ma już) i przez to wszystko powiem Wam, że sama jestem coraz ciekawsza kto tam u mnie w brzuszku siedzi :-) nawet patrzyłam na zdjęcia z usg i porównywałam z Małgosi zdjęciami hehe ;-) ale nic nie wypatrzyłam;-)

Co tam u Was?

Natka o a pokaz zdjecia z usg jakie masz ? Podobno mozna wypatrzyc plec.. pozniej z kompa wstawie jakie zdjecie i na co patrzec ;) i jak mozesz to Malgosiowe zdjecie tez wstaw. Ja dzis porownywalam z chlopcowymi choc znalazlam tylko Victorka. Gdzies mam schowane Emilkowe i nie wiem gdzie.. pewnie przy przeprowadzce sie znajdzie..albo sprzataniu haha.

o właśnie akuku, są takie fora angielskojęzyczne typu in-gender albo babynub, może tam wstaw o ile masz tam konta:-) też bym wstawiła z ciekawości ale kont nie mam a z tel korzystam nie z kompa:-)
spróbuję Ci tu wrzucić, może coś wypatrzysz ;-) 20150218_140342.jpg

A to było Małgosi:1424285694893-1031300512.jpg

A Tobie gdzie przewidują dziewczynkę? Gdzie wrzuciłaś?:-) fajnie! Mam nadzieję, że się sprawdzi:-)

Załączniki

• 20150218_140342.jpg
    20150218_140342.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 32
  • 1424285694893-1031300512.jpg
    1424285694893-1031300512.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
no ja wlasnie na ingender wstawiłam :D wczoraj specjalnie sobie konto zalozylam :D i tam wlasnie mi 2 osoby powiedziały ze wygląda im na dziewczynke :D również mam nadzieje ze się sprawdzi :D:D aa ja to już chce wiedzieć haha :D

a ja u Cibie wogle nub nie widze :( tzn u mnie jest takie biale cos ale to może wcale nie być nub... wiec tez jakby nic nie wiem :D

Wstaw może swoje zdjęcia tam :) albo na planowaniu plci :D ja jeszcze napisałam do piranhy :D może cos powie :D

reklama
Wstawiłabym tam, ale nie mam konta a z telefonu nie założę ;-) ale może faktycznie na planowanie płci z ciekawości wrzucę ;-) mam jeszcze inne fotki, ale ujęcia podobne a pojęcia nie mam jak ten nub wyglądać ma :p

Do góry