reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka po wizycie w miarę-nawet trochę udało mi się podpatrzeć dzidzię bo lekarz odwrócił mi monitor ;-) jak nie on:p ale szczegółów na temat wymiarów itp to nie znam bo oczywiście nie powiedział nic. Ale w piątek jadę do mojego gina także wszystkiego się dowiem. Najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze:-)
Aha, no i mam lekkie skurcze macicy ponoć.
Widziałam zdjęcia chłopców na fb:-) rosną Ci małe przystojniaki!

reklama
Natka to super, że wszystko ok:) Może Twój gin podpatrzy płeć:) No i może wymiary maleństwa Ci poda konkretne. Może kochana magnez łykaj:) No a chłopcy rosną:) Mikołaj coraz więcej mówi, a i Marcelek się już za gadanie i chodzenie bierze:)

Paulinka mój gin zawsze wszystko dokładnie mierzy więc tym się nie martwię bo on dokładnie mi wszystko poda:-) a magnez biorę już prawie miesiąc bo mój ginek mi zalecił na kłucia w szyjce:-) a o płeć to będę pytać na pewno:-D
a Ty ani się obejrzysz a będziesz Marcelka gonić tak będzie biegał:tak:

Akuku a Ty jak tam? Podjęłaś decyzję co do usg?

Kasiol jak spa?:-)

Tysia jak u Was?

Nuuuśka zaglądasz jeszcze do nas?

Tak, Natka od nas:) Sailor na początku u nas pisała. swoją drogą ciekawe co u niej:) Chyba muszę podpytać dziewczyny na grupie na fb:)

Claudia napisz co cię tu sprowadziło na ten zapomniany z lekka wątek...

Aaa rzeczywiście;-) pisała na samiuśkim początku! Matko, to już dwa lata ma nasz wątek! Masakra:-)
Claudia hehe wcale nie piszemy tak dużo, tyle stron to się przez te dwa lata nazbierało hehe ;-) zdziwiona jestem, że na taki stary wątek wpadłaś tak nagle i dlatego nawet nie wyłapałam, że sailor to u nas wtedy pisała ;-)
Paulinka zawsze można priva do niej napisać:-)

Wiesz Natka Sailor to po tej burzy na innym staraczkowym wątku zaginęła w akcji. Mam wrażenie, że już tu nie zagląda:) Zresztą tamten wątek umarł- teraz na fb mamy grupę, więc tam może się udziela albo ktoś ma przynajmniej jakiś namiar na nią:)

reklama
No to zawsze można spróbować, a nuż się uda czegoś dowiedzieć:-)
Ciekawi mnie jeszcze co tam u nuuuśki i patu$ki... czy się udało:-)

Do góry