reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuśka co TY bierzesz na poprawę śluzu? U mnie plamienie, więc @.. Ale od nowego cyklu muszę coś na śluz wziąć, bo tak to prawie go nie mam...

reklama
Natuska, patuska no nie wiem czemu mam drugi skok :/:/ hmm
Zrobilam test owu I jeszcze kreska jest jasniejsza niz kontrolna, ale ciekniejsza niz wczoraj. Zrobie dzis test.jeszcze o 17.

Mysle ze ten skok byl spowodowany tym bolem glowy ... Mam nadzieje ze jutro tempka spadnie...
I wzrosnie ladnie 2 dni po pozytywnym tescie owu :-)

Nuska do mnie tez mowia Agus odpusc :p
Jak widac mi tez nie wychidz, nie jestes sama.

Bylam w pracy , fajnie jest wrocic do domu rano hehe, na sniadanko I kawke :-)

Zaraz jedziemy odebrac Victorka :-)
Milego dnia

Natuska, patuska no nie wiem czemu mam drugi skok :/:/ hmm
Zrobilam test owu I jeszcze kreska jest jasniejsza niz kontrolna, ale ciekniejsza niz wczoraj. Zrobie dzis test.jeszcze o 17.

Mysle ze ten skok byl spowodowany tym bolem glowy ... Mam nadzieje ze jutro tempka spadnie...
I wzrosnie ladnie 2 dni po pozytywnym tescie owu :-)

Nuska do mnie tez mowia Agus odpusc :p
Jak widac mi tez nie wychidz, nie jestes sama.

Bylam w pracy , fajnie jest wrocic do domu rano hehe, na sniadanko I kawke :-)

Zaraz jedziemy odebrac Victorka :-)
Milego dnia

tak sobie mysle ze ten drugi skok to raczej nie jest nic niepokojacego,jutro albo po jutrze powinna spasc skoro testy juz cos tam pokazuja,i wzrosnac i najlepiej by bylo zeby tak conajmniej 16-18 dni byla na wysokim poziomie a potem po swietach tescior dwie kreseczki i pelna radosc.

ja teraz tak mysle jak u mnie bedzie wygladac tempka jutro. Prubuje en enpr opanowac i powiedzcie mi. Dzis mam spadek a jak jutro bedzie wzrost badz tempka na podobnym poziomie to na dzisiejszej tem powinnam ustawic granice wyzszych temperatur?

Patuśka jeśli mierzyłaś tempkę 45 minut wcześniej to powinna być w okolicach 36,67... Za każdą godzinę dodajesz 0,1. Myślę, że ona chyba powinna się jeszcze jutro utrzymać na niższym poziomie. A granicę to nie wiem. Patrzyłam kiedyś na wykresach jak ustawiają, ale jedyny wniosek taki, że każdy jak mu się podoba:) Jedni na ostatniej niskiej inni jak jest taki skok jak u Akuku dwudniowy to na tej w środku. Jeśli chcesz to mogę podpytać gdzie granicę ustawić.

no a ze mam termometr z jednym miejscem po przecinku,ustawilam ta nizsza i zaznaczylam jako zaburzona. Zobacze jutro jak bedzie z ta temperatura.

Oooo jesli mialabys kogo to bym prosila. Bo co do tej granicy to jestem zielona

Ja tu do was na chwilkę w sprawie granicy. :-) Granicę wyższych temperatur zaznaczamy wtedy gdy mamy 6 niższych temperatur z 1 fazy i 3-4 wyższe z fazy lutealnej. Jest to dzień przed skokiem temperatury czyli ostatni dzień niskiej.;-)

Jeżeli są jeszcze jakieś pytania to odpowiem w miarę moich możliwości ;-)
Możecie pisać na PW:tak:
Ja popijam ten cykl zioła ojca sroki nr 3 fajnie mi po nich śluz widać ten właściwy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
tak, bol przy owulacji moze byc taki jak na @ takze implantacji moze towarzyszyc podobny bol

Ja sobie farbe na wlosy nalozylam,i mam jakies pol godzinki:-D

Do góry