reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Wiec jajniki pracuja pelna para,to dobry znak. Mozesz wziac nospe albo cos innego przeciwbolowego jak tak ci dokucza.

jaki kolor Intensywna czerwien:-D

no no, odważnie z tym kolorkiem patu$ka :))

kasiol jak masz możliwość to może się zdrzemnij trochę, prześpisz największy ból :) albo weź coś przeciwbólowego jak już naprawdę ciężko będzie..

ja juz od roku sie tak farbuje,ale ze z natury mam brazowe wlosy to nie ma takiego efektu,ale w lekkim sloncu ta czerwien jest hard:-D

Ja sie tez farbuje na czerwien heh:-)

Temperature wyzszych temperatur zaznacza sie w ostatnim dniu nizszych :-)
Ja teraz mam chyba zaburzona bo wczoraj bolalo mnie gardlo I glowa :/:/
Dzisiaj mnie jeszcze gardlo bolo... I spalam w dzien.

Tylko nie mam juz sluzu plodnego :/:/ rano byl teraz nie ma...
No nic zobaczymy.

ja sluzu plodnego tak do konca nie mam jest wodnisty rozciagliwy ale nie taki jak bialko ale czuje wilgotno wiec moze cos sie tam dzieje co jakis czas kluje mnie jajnik,ale prawy wiec moze z tego bedzie owu ostatnio z lewego byla owulka;]

Ja okres farbowania włosów mam już za sobą :) ale na czerwień się nigdy nie zdecydowałam, zawsze raczej kombinowałam z odcieniami blondu :) także podziwiam :)

Co do śluzu, u mnie co prawda nie jest już pora na płodny ale ogólnie mam tak sucho ostatnio że szok.. Jeszcze parę dni temu dosłownie lało się ze mnie a teraz mam strasznie sucho, nawet materiał bielizny mnie chwilami drażni, nie wspominając już o tym ile mój mąż musi się namęczyć żeby mnie "przygotować" do przytulanek ;)

Ja okres farbowania włosów mam już za sobą :) ale na czerwień się nigdy nie zdecydowałam, zawsze raczej kombinowałam z odcieniami blondu :) także podziwiam :)

Co do śluzu, u mnie co prawda nie jest już pora na płodny ale ogólnie mam tak sucho ostatnio że szok.. Jeszcze parę dni temu dosłownie lało się ze mnie a teraz mam strasznie sucho, nawet materiał bielizny mnie chwilami drażni, nie wspominając już o tym ile mój mąż musi się namęczyć żeby mnie "przygotować" do przytulanek ;)

hehehe wiem co to znaczy czasem u mnie tez panuje nieziemska susza i jakos sama z siebie nie umiem sie jakos rozgrazc. Nie wiem.
Dzis tempk 36.7 czyli jeszcze nie czas na skok. albo jutro pojdzie do gory. bo przy wczorajszej to slabo do gory poszla raptem o jedna kreske,no coz dzis zobacze co mi tam na usg bedzie widac:)

reklama
hehehe wiem co to znaczy czasem u mnie tez panuje nieziemska susza i jakos sama z siebie nie umiem sie jakos rozgrazc. Nie wiem.
Dzis tempk 36.7 czyli jeszcze nie czas na skok. albo jutro pojdzie do gory. bo przy wczorajszej to slabo do gory poszla raptem o jedna kreske,no coz dzis zobacze co mi tam na usg bedzie widac:)

no jedna kreska to o niczym nie świadczy, ale na pewno już coraz bliżej skoku :) o której masz wizytę dzisiaj?

mnie dziś brzuch pobolewa i to dość mocno, nie wiem jak w pracy wysiedzę... ale coś mi się zdaje po tych objawach, że dziś przyjdzie @, baaa pewnie przyjdzie lada chwila bo ból nieziemski ;/

Do góry