reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej,pisze z tel i nie widze wykresow,natka mam nadzieje ze nie spadla. Ja nadal w szpitalu i nie wiem kiedy mnie wypuszcxa bo mam b.l.bakterie w moczu i leukocyty i dzis dopiero dali na posiew wiec nie wiem kiedy zaczna mnie leczyc,mam dola na maxa:,

reklama
Witam ;)

Akuku - jak się domyślam to ta "koleżanka " to Polka? Olej ją .... (wiem, wiem, łatwo powiedzieć ....)

Kasiol - będzie dobrze. Nie smutaj się, bo Felek potrzebuje szczęśliwej mamusi ;) Najważniejsze żeby w moczu białka nie było, bo to jest bardzo niebezpieczne. JA cała ciążę z Aguska miałam co 2 tygodnie badanie moczu bo się leukocyty pojawialy. Dostawałam leki, było ok, a za jakiś czas znowu /..... Także głowa do góry, dostaniesz leki i będzie dobrze.

Kasiol jak mus to mus ! Siedzisz i czekasz az zlikwiduja co maja ;) zdrowko najwazniejsze ..a Ty sie wybycz za wszystkie czasy teraz i nie mysl o niczym tylko o sobie i Felku ;);)

Tysia taaak polka.. wkurza mnie ze ludzie nie wiedza co to jest wychowywanie dzieci a stwierdzaja ze komus sie pracowac nie chce...to ona nie chce dzieci z lenistwa (jak sama powiedziala)
Wiecie czujw sie jak jakos dzieciorob normalnie ;(;(

Akuku - a ty kopa w du......e to chyba dawno nie dostałaś i chcesz dostać :angry: Kochasz dzieciaki i są dla ciebie całym swiatem, a skoro ktoś cie oskarza ze robisz dzieci dla kasy to sorrrryyy , ale nie gadaj z nim więcej. Podejrzewam ze ta osoba może mieć problem z zajściem w ciaze i dlatego ma taki mechanizm obronny w postaci rzucania oskarzen na innych. Takie głupoty jak ona wygaduje to tylko osoba która nie ma dzieci może powiedzieć.

Wiem ze chaotycznie napisałam ... Przepraszam.

Pisalam wam ze wczoraj test owu wyszedł pozytywny? ;) Także trzymać kciuki proszę, bo podzialalismy wieczorem. Dzis i jutro poprawiamy (mój G. już zapowiedział ze w tym miesiącu to musi się udac, to będzie miał z głowy prezent na urodziny dla mnie)

Hej,

kasiol nie martw się, wszystko będzie dobrze! Dobrze że Cię zatrzymali, przynajmniej będziesz pod opieką i na bieżąco będą sprawdzać czy dobrze reagujesz na leczenie:tak: szybko Cię wyleczą i wrócisz do domu, a tymczasem nie smuć się i nie denerwuj!:-)
U mnie spadek, co prawda tylko o 0,1st, ale spadek. Także dziś też bez humoru jestem, zresztą ogólnie ostatnio płaczliwa strasznie jestem, chyba @ za pasem:-(

tysia zaciskam kciuki:* musi się udać:tak:

akuku spokojnie, nie przejmuj się takim głupim gadaniem, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, kto będzie wszystko komentował.

reklama
Hej,

kasiol, tysia tak, poleciała. Nie spadła jeszcze całkiem ale powoli sobie spada. Dziś zamierzam rozmawiać z M., koniec ze staraniami albo ewentualnie jeszcze pomierzę tempkę ostatni cykl. Do gina nie jadę, i tak to nic nie daje bo skoro nawet starania dobrze wstrzelone nic nie dają więc to bez sensu. Wiedziałam że tak będzie że nie będziemy mieli dzieci... No ale muszę odpuścić zanim skończę ze sobą a wiem, że jestem już naprawdę na skraju załamania nerwowego, tym bardziej że ciągle wszyscy wokół mówią że na pewno niedługo będziemy mieli dziecko. Także mam nadzieję że dziś M. nie wróci bardzo późno i uda się nam pogadać.

kasiol super że już Cię leczą, niedługo na pewno wrócisz do domku :tak:

Do góry