reklama
kasiol
Fanka BB :)
hej
wypuścili mnie wczoraj, wyniki były już ok, ale ze wcześniej były beznadziejne mam jeszcze antybiotyk do domu...
natka ten cykl był normalny i mam nadzieje ze kolejny bedzie podobny tylko ze ze szczesliwym zakonczeniem, wiem ze nie masz sił. ale po tak długiej drodze poddać się nie powinnaś!
akuku gratulację
tyśka już po owu?
odezwe sie później bo mam zaległości...
wypuścili mnie wczoraj, wyniki były już ok, ale ze wcześniej były beznadziejne mam jeszcze antybiotyk do domu...
natka ten cykl był normalny i mam nadzieje ze kolejny bedzie podobny tylko ze ze szczesliwym zakonczeniem, wiem ze nie masz sił. ale po tak długiej drodze poddać się nie powinnaś!
akuku gratulację
tyśka już po owu?
odezwe sie później bo mam zaległości...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Hej
Niedługo na drugą stronę spadniemy
Co tam u Was? Która teraz najdalej w cyklu?
Niedługo na drugą stronę spadniemy
Co tam u Was? Która teraz najdalej w cyklu?
kasiol
hej
kolejny tydzień
tyśka jak dom? już mieszkacie? oby @ już nie przylazł!
akuku ja mysle ze karmienie może ci roche utrudniać kolejną ciąże, mimo wszystko.Trzymam kciuki za kolejny cykl a jak w pracy?
paulinka fajnych masz łobuziaków
natuś głowa do góry!
nuśśka chyba o nas zapomniała(?)
u nAS jakoś leci, troche sie lenie ostatnio ale cóż najbardziej sie uspokoje po usg 18 listopada, brzuch powoli wybija:-)
kolejny tydzień
tyśka jak dom? już mieszkacie? oby @ już nie przylazł!
akuku ja mysle ze karmienie może ci roche utrudniać kolejną ciąże, mimo wszystko.Trzymam kciuki za kolejny cykl a jak w pracy?
paulinka fajnych masz łobuziaków
natuś głowa do góry!
nuśśka chyba o nas zapomniała(?)
u nAS jakoś leci, troche sie lenie ostatnio ale cóż najbardziej sie uspokoje po usg 18 listopada, brzuch powoli wybija:-)
tysia123
Witam.
Kasiol - fajnie ze brzuszek powoli widać, czekamy na fotki oczywiście
Jeszcze nie mieszkamy. Do końca listopada musimy się przeprowadzić bo oddajemy klucze do aktualnego mieszkania.
Generalnie będziemy na placu budowy mieszkać, ale widze ze latwiej nam będzie niektóre rzeczy robic bedac na miejscu, niż jezdzic codziennie.
Co do @ to już mi wszystko jedno.
Miłego dnia
Kasiol - fajnie ze brzuszek powoli widać, czekamy na fotki oczywiście
Jeszcze nie mieszkamy. Do końca listopada musimy się przeprowadzić bo oddajemy klucze do aktualnego mieszkania.
Generalnie będziemy na placu budowy mieszkać, ale widze ze latwiej nam będzie niektóre rzeczy robic bedac na miejscu, niż jezdzic codziennie.
Co do @ to już mi wszystko jedno.
Miłego dnia
reklama