reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
wypuścili mnie wczoraj, wyniki były już ok, ale ze wcześniej były beznadziejne mam jeszcze antybiotyk do domu...

natka ten cykl był normalny i mam nadzieje ze kolejny bedzie podobny tylko ze ze szczesliwym zakonczeniem, wiem ze nie masz sił. ale po tak długiej drodze poddać się nie powinnaś!

akuku gratulację:)

tyśka już po owu?

odezwe sie później bo mam zaległości...

Tysia ja juz po @ dzis mam 8dc.

Dziewczynki malo czasu mam. Przepraszam ale zagladam jak mam chwilke ..czyli przewaznie jak karmie a ze karmien w dzien juz mniej to i mniej mnie na bb.

Ode do pracy milego dnia.

hej
kolejny tydzień :)
tyśka jak dom? już mieszkacie? oby @ już nie przylazł!
akuku ja mysle ze karmienie może ci roche utrudniać kolejną ciąże, mimo wszystko.Trzymam kciuki za kolejny cykl:) a jak w pracy?
paulinka fajnych masz łobuziaków :)
natuś głowa do góry!
nuśśka chyba o nas zapomniała(?)

u nAS jakoś leci, troche sie lenie ostatnio ale cóż:) najbardziej sie uspokoje po usg 18 listopada, brzuch powoli wybija:-)

Witam.

Kasiol - fajnie ze brzuszek powoli widać, czekamy na fotki oczywiście ;)
Jeszcze nie mieszkamy. Do końca listopada musimy się przeprowadzić bo oddajemy klucze do aktualnego mieszkania.
Generalnie będziemy na placu budowy mieszkać, ale widze ze latwiej nam będzie niektóre rzeczy robic bedac na miejscu, niż jezdzic codziennie.

Co do @ to już mi wszystko jedno.

Miłego dnia ;)

Hej,

kasiol super że już w domu! Ale Twój suwaczek zasuwa, już Ci szybko do wizytki przeleci:tak:

tysia trzymam kciuki &&&&&&&

u mnie lipa w sumie. Nie wiem nawet co napisać.

reklama
Do góry