reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej,

Od wczoraj wszystko mnie wkurza, ale dziś to się tak zdenerwowałam od samego rana że szok! Już od zeszłego roku (a właściwie zeszłej zimy) walczyliśmy żeby nasi jedni sąsiedzi przestali na noc otwierać okno na klatce schodowej bo rano nie da się wstać tak jest zimno (niestety leci zimno spod drzwi)... No i oczywiście dziś budzę się zmarznięta jak kostka lodu (a śpię pod kołdrą i kocem!) i co się okazało? Że oczywiście okna na klatce (na każdym piętrze!) pootwierane, a na piętrze pod nami to na dodatek otwarte jak szeroko!!! :szok: no ludzie to są nienormalni po prostu!!!! Dziś na noc koc pod drzwi chyba poloże, może tak się w mieszkaniu nie wychłodzi.

Miłego dnia dziewczynki! Oby Wasz poranek był lepszy niż mój :-)

reklama
witam ;)

Natka -.... no comment ... skąd ja to znam? I właśnie dlatego budujemy dom, żeby nie użerać się z sąsiadami. U nas w bloku tez okna non stop pootwierane.

Akuku - jak zdrówko?

hej
natka ale bez sens-co to ludziom daję?a okres grzewczy już macie? mnie od zimnych nocy gardło boli od razu, wiec m. przepala trochę:)

akuku jak atmosfera w pracy? który u ciebie dzień cyklu?

tyśka co tam? jak samopoczucie?

Kasiol w pracy atmosfera spoko...tak czy siak nie jest to praca moich marzen... a dzis jest hmm 33 dc .

A Ty jak sie czujesz ??

Natka ile dni po owu juz jestes ??

Kupilismy laptopa zebym mogla swobodnie prowadzic firme bo na tabletach ciezko rozne rzeczy robic. Zaraz jedziemy odebrac.

tysia nas to niestety na budowę nie stać więc musielibyśmy kredyt brać, a nie bardzo chcemy. Także musimy się dalej męczyć z sąsiadami:-)

kasiol niby grzali pod koniec września, a później przyszły te cieplejsze dni i noce i znowu przestali. Także na razie musimy marznąć ;-)

akuku u mnie 6dpo dziś :-)

Ostatnia edycja:
hej:)

ale mi sie nie chce:) :( czuje sie fatalnie. Pewnie przez tą Luteine nic mi sie nie chce muli mnie i spać sie chce. a dopiero 1/2 opakowania zużyta a mam wchłonąć dwa:szok: przez chwile nawet zaczełam sie cieszyc ze jutro w szpitalu sie wyśpie bo nie mam sił sie podnieść-ani ochoty, na bank to przez te tabletki...
nie wiem czy zdąze zajrzeć jeszcze dziś, bo mam parę spraw do załatwienia, porządek i pranie wstawic no i Kalinie bluzki do przedszkola przygotować... jak nie to do napisania ( oby) we wtorek:) trzymam kciuki za akuku i natkę -bo chyba to bedzie ten czas na koniec cyklu...

Hej,

kasiol moze byc to przez luteine, bo to w koncu progesteron, a ten z kolei powoduje senność:-)
A ja ostatnio pisałam że mam przeczucie że u mnie nic z tego, ale powoli zaczynam mieć nadzieję i dobre przeczucia :-) z jednej strony wolałabym być przekonana że się nie uda, bo przynajmniej jak @ przyjdzie to nie będę aż tak bardzo przygnębiona... no ale cóż, głowa nie wybiera heh... No ale zobaczymy co i jak :-)
kasiol trzymam kciuki za same dobre wyniki w szpitalu:tak:

natka pamiętam jak dziś jak przed ciążą z Małgosią tez miałaś dobre przeczucia że się udało-wręcz u siebie takich szukałam bo ty je miałaś i się nie myliłaś:)
czas pokaże;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiol oj wtedy to miałam większe przeczucie, no bez porównania po prostu... :-) teraz tylko tak chwilami mnie nachodzi jak jakiś "podejrzany" objaw mi się pokaże :-) no ale nic, zobaczymy co będzie.

Do góry