reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

W nocy snilo mi sie ze dostalam @... no i juz zaczelam plamic..czyli tak jak myslalam owu byla w 20 dc tylko niestety sie nie udalo mimo trafionych staran... roznica wieku juz bedzie wieksza niz przy Alexie i Vikim..chyba nie dla mnie te starania...daje sobie 3 miesiace jak sie nie uda to zostaje tak jak jest ;).

reklama
Hej,

akuku a jednak... Szkoda, że się nie udało:-(

A ja sama nie wiem co u mnie... Raz mam przeczucie w jedną, raz w drugą stronę... Teraz zdaje mi się że się nie udało.
A dziś wyjeżdżam na weekend więc może uda mi się tyle o tym nie myśleć:-(

Miłego dnia:*

Natka mialam pisac ze poza porannym minimalnym plamieniu wszystko sie cofnelo...ale jednak @ sie rozwinela...jedyne w tym dobre jest to ze cykl 34 dniowy a 45 i ze tak jak sobie myslalam tak owu byla 18-20 dc

Oby teraz sie udalo ;)

witam ;)

Akuku - szkoda... Trzymam dalej kciuki.

Co u Nuuuski? Kiedy ona testuje?

Kasiol - kciukasy za badania.

>>>>>>>>>>>>>>

U nas intensywne prace na budowie. Aguska chodzi opowiada wszystkim ze jak sie przeprowadzi do nowego domku to bedzie miała braciszka Maciusia, wiec wszyscy na mnie dziwnie patrzą ... Nie wiem skad ona to wytrzasnela.
U mnie ... cos kolo polowy cyklu. Dzis rano chcialam zrobic test owu i wpadl mi do WC ... wiec wiem ze nic nie wiem ;) zaraz jade po zakupy bo w lodówce tylko światło, potem na budowe sprzatac i do mamy na imieniny.

Hej,

akuku trzymam kciuki za ten cykl:tak:

tysia dzieciaki to tak mają że jak czasem z czymś wyskoczą to niewiadomo skąd to wzięły;-) choć niewykluczone że po przeprowadzce faktycznie będzie miała brata, a może i nawet jeszcze przed przeprowadzką;-)

U mnie hmmm... Dziwnie. Hormony mi chyba strasznie wariują, strasznie humor mam kiepski, cały czas płakać mi się chce, a na dodatek od dwóch dni strasznie wysypało mnie na twarzy:-( także chyba w tym cyklu nic z tego, bo w ciążowym cyklu miałam zupełnie inne objawy:-(

Miłego dnia!

Witam.

Natka - objawy nie zawsze musza być takie same ;) Trzymam kciuki. \

Mi się dziś udało nie utopic testu owu w WC. Wyszedl dość ciemny ale nie pozytywny. Wiec czekamy. Dzis 14 DC. Za to sluz płodny od 3 dni. Mam wrazenie ze strasznie mi się rozjechaly te cykle. Najpierw sluz plodny, dopiero jak soe konczy to test owu pozytywny, wiec owu ze 2 dni później ...... Czy tylko mi się wydaje ze powinien test owu w okresie sluzu płodnego wychodzić?

Hej,

tysia z tego co ja się orientuję to śluz najbardziej płodny jest w przeddzień owulacji- kiedyś tak czytałam. Także myślę że owu na dniach:tak:

kasiol jak w szpitalu? Mam nadzieję że wyniki w porządku :tak:

nuuuśka, paulinka, akuku co u Was?

U mnie dziś udało się zmierzyć tempkę, nadal jest w górze więc nadzieja nadal jest:-)

Natka super ;) trzymam kciuki ;);)

A mnie dzis w pracy kolezanka wkur...
K: co slychac ?
Ja: a jakos zyjemy ?
K: zyjecie? (Z podtekstem ze w ciazy jestem)
Ja : nie nie jeztem w ciazy..
K: a myslalam...

Po poludniu mowie jej ze mnie rozsmieszyla tym tekstem ..
K: a moze mnie oszukujesz...
Ja: a po co mialabym to robic ...
K: moze ci sie pracowac nie chce?
Ja: ty nie wiesz o czym ty mowisz... w pracy to ja odpoczywam (kolezanka dzieci nie ma i nie chce miec...jej maz chce ale ona lubi swoje ustabilizowane zycie i woli kupic sobie psa)
Pozniej stwierdzila ze "niektorzy" robia sobie dzieci zeby nie pracowac i benefity dostawac...

A we mnie sie az zagotowalo ....

reklama
Nie dziękuję dziewczynki żeby nie zapeszać ;-) jutro, najdalej pojutrze zapewne wszystko się wyjaśni.

akuku niektórzy ludzie już tak mają, takie głupie komentarze itd. Nie ma co się tym przejmować, widać życie koleżanki jest tak mało interesujące, że musi się interesować cudzym ;-) olej to i nie reaguj na takie zaczepki.

Do góry