reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
akuku a testy ? masz testy zeby zrobic ? Jesli dzis masz 15dc i zaczynasz czuc jajniki to mysle, ze owu Cie nawiedzi w przeciagu najblizszych 2/3 dni :-)
pytalas co cwicze - ja cwicze codziennie z MELB :) pisalam juz kiedys, cwiczenia mozesz bez problemu odtwarzac na youtube.pl , ja robie partie 10minutowe na brzuch badz abs ( zalezy od dnia )/podladki/ ramiona badz klatka piersiowa . Chcialam wlaczyc tez nogi, ale poki co zbyt dokucza mi kolano nie moge niektorych cwiczen wykonywac tak jakbym chciala. Najwazniejsze to zaczac, utrzymac sie przez pierwszy msc a potem ? jest tylko latwiej choc ja teraz po 4msc mam maly kryzys, zwyczajnie juz mi sie nie chce aaale za daleko w tym wszystkim zaszlam zeby sie poddac :happy:

natka wlasnie na to licze powiem Ci. Ten gin byl najrozsadniejszym jak dotad, zreszta pracuje w jednym z lepszych szpitali na slasku, w razie czegos IUI bede miec refundowane :happy: a jak u Ciebie ?

Nuska ale ja czuje dol plecow a nie jajniki. Tak czy siakteraz przypilnuje przytulanek co dwa trzy dni az do @...
Bo teraz jaks od @ przytulaski byly raz i to zaraz po..

Co do cwiczen to silna jestes 4 miesiace to badzo duzo jak dla mnie ;)
Ja juz shudlam 8 kg

nuuuśka czyli bierzecie pod uwagę IUI? fajnie by było jakby było refundowane jeśli faktycznie miałoby do tego dojść :tak: ale na razie warto porobić wszystkie badania i przede wszystkim histero. A kiedy masz wizytkę u gina umówioną?
U mnie bez zmian, @ trwa w najlepsze. M. wczoraj powiedział, że lekarze wielce gadali, że po ciąży szybko się zachodzi kolejny raz a tu znowu nic. Pierwszy raz chyba tak otwarcie powiedział coś takiego kiedy dostałam @. Już chyba też ma tego wszystkiego pomału dosyć.

akuku ja w okolicy owulacji bardzo często mam bóle w dole pleców także myślę że u Ciebie to też może być oznaka zbliżającej się owu :tak:

|Hej.

Witam po mega intesywnym weekendzie.

Gdzie Kasiol???

My po badaniach G. Wyszly .... za dobrze :baffled: zastanawiamy sie nad powtórzeniem. Morfologia wyszła na poziomie 25% :szok: (wczesniej 1%). Wszystkie parametry w normie. Takze jak ogarniemy sie z budowa to uderzam do gina na monitoring i jakies dzialania z lekami.

A na budowie sajgon ... wszytsko na raz robimy .... najwygodniej byloby przelozyc termin przeprowadzki, ale nie chcemy. Bo jak zaczniemy przekładac to bedziemy w nieskonczonosc odkladac ...

hej
:)
zalatany weckend:)
ja was dziewczyny podziwiam ze dajecie rade systematycznie ćwiczyć, odżywiać się zgodnie z wytycznymi:tak:nie poddawajcie się :tak:

natka niech @ przechodzi szybko i do dzieła, musi sie udać!!!!! nie ma innej opcjji:tak:akuku natka ma racje takie bóle to na owu-i to porzadną:) ja z clo tą owu mialam taką bolącą jak nigdy w życiu:-D
tysśka ale sie ciesze, teraz kujcie żelazo póki gorące :)monit i stymulacja :)

u mnie jakoś leci choć czuje się fatalnie, ni to mdłości ni to jakaś mulenie na żołądku czy sama nie wiem co , bo z Kali tak nie miałam...

Hej,

tysia wow, ale wynik! Aż się nie chce wierzyć że.aż taka poprawa:tak: może za pierwszym razem był błąd w diagnostyce? W każdym razie super że jest tak dobrze:-) teraz nic tylko działać!

kasiol ja myślę że kiepskie samopoczucie to znak że beta ładnie przyrasta :tak: jeszcze trochę i wizytka :tak::tak: a w pracy już wiedzą?

paulinka jak po zabawie?:-)

Miłego dnia:*

natka w pracy wiedzą, zresztą mam dobre relacje z szefostwem więc przyjeli to świetnie, choć jak dziś dyr powiedziała ze trzeba bedzie poszukac kogos na moje zastępstwo to zrobiło mi się dziwnie i źle, chyba zawsze są obawy o przyszłość, ale cały czas staram sie je odrzucać bo przecież nie zrobiliby mi krzywdy... wszystko byłoby prostrze ,gdyby nie to że to ja lepiej zarabiam i moja pensja jest bardzo potrzebna, bo kredyty pozaciągane, rachunki jak co miesiąc... ale jak narazie z pracy sie nie ruszam, ma nadzieje ze do wielkanocy...

kasiol fajnie że masz takie dobre stosunki z szefostwem :tak: przynajmniej zapewne przyjemnie się pracuje :-) co do przyszłości to nie martw się bo nawet jak będą szukali zastępstwa to ta osoba dostanie tylko umowę na czas zastępstwa a ta z kolei wygaśnie w momencie Twojego powrotu do pracy także o miejsce pracy się nie bój :tak: u nas też tak jest że szukają na zastępstwo i później babki po macierzyńskim wracają do pracy a ta "nowa" osoba najczęściej odchodzi chyba że załapie się na jakieś inne miejsce.

reklama
dzięki natka, w sumie masz racje, umowa na pewno będzie na zastępstwo, a ja taka głupia jestem ze takie myśli mnie nawiedzają... mam nadzieje ze wszystko ładnie pójdzie i bede mogła jescze długo pracować , bo nie lubię w domu siedzieć:tak:to jaki plan an ten cykl?

Do góry