reklama
akuku a testy ? masz testy zeby zrobic ? Jesli dzis masz 15dc i zaczynasz czuc jajniki to mysle, ze owu Cie nawiedzi w przeciagu najblizszych 2/3 dni :-)
pytalas co cwicze - ja cwicze codziennie z MELB pisalam juz kiedys, cwiczenia mozesz bez problemu odtwarzac na youtube.pl , ja robie partie 10minutowe na brzuch badz abs ( zalezy od dnia )/podladki/ ramiona badz klatka piersiowa . Chcialam wlaczyc tez nogi, ale poki co zbyt dokucza mi kolano nie moge niektorych cwiczen wykonywac tak jakbym chciala. Najwazniejsze to zaczac, utrzymac sie przez pierwszy msc a potem ? jest tylko latwiej choc ja teraz po 4msc mam maly kryzys, zwyczajnie juz mi sie nie chce aaale za daleko w tym wszystkim zaszlam zeby sie poddac
natka wlasnie na to licze powiem Ci. Ten gin byl najrozsadniejszym jak dotad, zreszta pracuje w jednym z lepszych szpitali na slasku, w razie czegos IUI bede miec refundowane a jak u Ciebie ?
pytalas co cwicze - ja cwicze codziennie z MELB pisalam juz kiedys, cwiczenia mozesz bez problemu odtwarzac na youtube.pl , ja robie partie 10minutowe na brzuch badz abs ( zalezy od dnia )/podladki/ ramiona badz klatka piersiowa . Chcialam wlaczyc tez nogi, ale poki co zbyt dokucza mi kolano nie moge niektorych cwiczen wykonywac tak jakbym chciala. Najwazniejsze to zaczac, utrzymac sie przez pierwszy msc a potem ? jest tylko latwiej choc ja teraz po 4msc mam maly kryzys, zwyczajnie juz mi sie nie chce aaale za daleko w tym wszystkim zaszlam zeby sie poddac
natka wlasnie na to licze powiem Ci. Ten gin byl najrozsadniejszym jak dotad, zreszta pracuje w jednym z lepszych szpitali na slasku, w razie czegos IUI bede miec refundowane a jak u Ciebie ?
Akuku
Fanka BB :)
Nuska ale ja czuje dol plecow a nie jajniki. Tak czy siakteraz przypilnuje przytulanek co dwa trzy dni az do @...
Bo teraz jaks od @ przytulaski byly raz i to zaraz po..
Co do cwiczen to silna jestes 4 miesiace to badzo duzo jak dla mnie
Ja juz shudlam 8 kg
Bo teraz jaks od @ przytulaski byly raz i to zaraz po..
Co do cwiczen to silna jestes 4 miesiace to badzo duzo jak dla mnie
Ja juz shudlam 8 kg
nuuuśka czyli bierzecie pod uwagę IUI? fajnie by było jakby było refundowane jeśli faktycznie miałoby do tego dojść ale na razie warto porobić wszystkie badania i przede wszystkim histero. A kiedy masz wizytkę u gina umówioną?
U mnie bez zmian, @ trwa w najlepsze. M. wczoraj powiedział, że lekarze wielce gadali, że po ciąży szybko się zachodzi kolejny raz a tu znowu nic. Pierwszy raz chyba tak otwarcie powiedział coś takiego kiedy dostałam @. Już chyba też ma tego wszystkiego pomału dosyć.
akuku ja w okolicy owulacji bardzo często mam bóle w dole pleców także myślę że u Ciebie to też może być oznaka zbliżającej się owu
U mnie bez zmian, @ trwa w najlepsze. M. wczoraj powiedział, że lekarze wielce gadali, że po ciąży szybko się zachodzi kolejny raz a tu znowu nic. Pierwszy raz chyba tak otwarcie powiedział coś takiego kiedy dostałam @. Już chyba też ma tego wszystkiego pomału dosyć.
akuku ja w okolicy owulacji bardzo często mam bóle w dole pleców także myślę że u Ciebie to też może być oznaka zbliżającej się owu
tysia123
|Hej.
Witam po mega intesywnym weekendzie.
Gdzie Kasiol???
My po badaniach G. Wyszly .... za dobrze zastanawiamy sie nad powtórzeniem. Morfologia wyszła na poziomie 25% (wczesniej 1%). Wszystkie parametry w normie. Takze jak ogarniemy sie z budowa to uderzam do gina na monitoring i jakies dzialania z lekami.
A na budowie sajgon ... wszytsko na raz robimy .... najwygodniej byloby przelozyc termin przeprowadzki, ale nie chcemy. Bo jak zaczniemy przekładac to bedziemy w nieskonczonosc odkladac ...
Witam po mega intesywnym weekendzie.
Gdzie Kasiol???
My po badaniach G. Wyszly .... za dobrze zastanawiamy sie nad powtórzeniem. Morfologia wyszła na poziomie 25% (wczesniej 1%). Wszystkie parametry w normie. Takze jak ogarniemy sie z budowa to uderzam do gina na monitoring i jakies dzialania z lekami.
A na budowie sajgon ... wszytsko na raz robimy .... najwygodniej byloby przelozyc termin przeprowadzki, ale nie chcemy. Bo jak zaczniemy przekładac to bedziemy w nieskonczonosc odkladac ...
kasiol
hej
zalatany weckend
ja was dziewczyny podziwiam ze dajecie rade systematycznie ćwiczyć, odżywiać się zgodnie z wytycznyminie poddawajcie się
natka niech @ przechodzi szybko i do dzieła, musi sie udać!!!!! nie ma innej opcjjiakuku natka ma racje takie bóle to na owu-i to porzadną ja z clo tą owu mialam taką bolącą jak nigdy w życiu
tysśka ale sie ciesze, teraz kujcie żelazo póki gorące monit i stymulacja
u mnie jakoś leci choć czuje się fatalnie, ni to mdłości ni to jakaś mulenie na żołądku czy sama nie wiem co , bo z Kali tak nie miałam...
zalatany weckend
ja was dziewczyny podziwiam ze dajecie rade systematycznie ćwiczyć, odżywiać się zgodnie z wytycznyminie poddawajcie się
natka niech @ przechodzi szybko i do dzieła, musi sie udać!!!!! nie ma innej opcjjiakuku natka ma racje takie bóle to na owu-i to porzadną ja z clo tą owu mialam taką bolącą jak nigdy w życiu
tysśka ale sie ciesze, teraz kujcie żelazo póki gorące monit i stymulacja
u mnie jakoś leci choć czuje się fatalnie, ni to mdłości ni to jakaś mulenie na żołądku czy sama nie wiem co , bo z Kali tak nie miałam...
Hej,
tysia wow, ale wynik! Aż się nie chce wierzyć że.aż taka poprawa może za pierwszym razem był błąd w diagnostyce? W każdym razie super że jest tak dobrze:-) teraz nic tylko działać!
kasiol ja myślę że kiepskie samopoczucie to znak że beta ładnie przyrasta jeszcze trochę i wizytka a w pracy już wiedzą?
paulinka jak po zabawie?:-)
Miłego dnia:*
tysia wow, ale wynik! Aż się nie chce wierzyć że.aż taka poprawa może za pierwszym razem był błąd w diagnostyce? W każdym razie super że jest tak dobrze:-) teraz nic tylko działać!
kasiol ja myślę że kiepskie samopoczucie to znak że beta ładnie przyrasta jeszcze trochę i wizytka a w pracy już wiedzą?
paulinka jak po zabawie?:-)
Miłego dnia:*
kasiol
natka w pracy wiedzą, zresztą mam dobre relacje z szefostwem więc przyjeli to świetnie, choć jak dziś dyr powiedziała ze trzeba bedzie poszukac kogos na moje zastępstwo to zrobiło mi się dziwnie i źle, chyba zawsze są obawy o przyszłość, ale cały czas staram sie je odrzucać bo przecież nie zrobiliby mi krzywdy... wszystko byłoby prostrze ,gdyby nie to że to ja lepiej zarabiam i moja pensja jest bardzo potrzebna, bo kredyty pozaciągane, rachunki jak co miesiąc... ale jak narazie z pracy sie nie ruszam, ma nadzieje ze do wielkanocy...
kasiol fajnie że masz takie dobre stosunki z szefostwem przynajmniej zapewne przyjemnie się pracuje :-) co do przyszłości to nie martw się bo nawet jak będą szukali zastępstwa to ta osoba dostanie tylko umowę na czas zastępstwa a ta z kolei wygaśnie w momencie Twojego powrotu do pracy także o miejsce pracy się nie bój u nas też tak jest że szukają na zastępstwo i później babki po macierzyńskim wracają do pracy a ta "nowa" osoba najczęściej odchodzi chyba że załapie się na jakieś inne miejsce.
reklama
kasiol
dzięki natka, w sumie masz racje, umowa na pewno będzie na zastępstwo, a ja taka głupia jestem ze takie myśli mnie nawiedzają... mam nadzieje ze wszystko ładnie pójdzie i bede mogła jescze długo pracować , bo nie lubię w domu siedziećto jaki plan an ten cykl?