natuś, kasiol prace mam ta sama ktora mialam, niestety u mnie jest pare spraw odnawiajacych sie, przez co czasem nie wiem czy zmiana pracy jest dobrym pomyslem. A tu ogolnie kiszka, ciagle nowe osoby sa i sie zwalniaja...ach szkoda gadac. Przez niecaly wrzesien byly dwie nowe dziewczyny, ktore odeszly bo / jedna znalazla nowa prace a druga po prostu sobie nie radzila .. a tu na glowie mamy PIP ktory dzis nawiedzil mnie w pracy i zapowiedzial sie z kontrola na przyszly tydzien
ciekawie...
natka kurcze ja ci powiem ze na prawde nie spotkalam sie z czyms takim...bo nawet jesli to wachania progesteronu byly powodem wczesniejszego pojawienia sie @ to 7-dniowa FL ? kurcze...nie wiem na prawde nie wiem, ale powiedz o tym ginowi, bo jesli endo bylo ladne to mozna wykluczyc jego wadliwosc ktora jest u mnie, wiec powinnas normalnie sie utrzymac sie z FL 14-dniowa...kiedy masz jakas wizyte ?
Co do mnie, czekam az Ł. przeniesie sie na normalna zmiane, w czwartek zapisalam sie do ginekologa, tego mojego, do ktorego chodzilam ostatnio, chce ruszyc z histero bo przez cala wariacje w ostatnim okresie i to, ze tez troche przystopowalismy nie mialam jej, a bardzo chcialabym zeby doszla do skutku, bo moze wiele wyjasnic. Choc ja mam kurcze teraz na prawde ladne cykle ! Nigdy nie mialam tak regularnych owulacji nawet prosto po odstawieniu anty..jedyne co mnie martwi to ciagle niedomoga endo, niestety @ mam tak skape, ze jedna paczka tamponow wystarcza mi na dwa razy tyle co kiedys
kasiol masz racje, czasem warto na prawde nie przesadzac, skoro masz wszystkie ciazowe objawy, to dbaj o siebie, a nie zamartwiaj
a co do blizniakow, heh kochana ja wiem ze Ty bedziesz skakac z radosci jak okaze sie ze nosisz pod serduszkiem dwa aniolki
akuku wklejam Ci fragment artykulu
Dobrze jest natomiast sięgnąć po olej z wiesiołka po porodzie i stosować go przez cały okres karmienia piersią. Dobrze wchłaniające się preparaty z wiesiołka mają sporą szansę przeniknąć do mleka matki. Stąd już niedaleka droga do przekazania dziecku prostaglandyny E-1, która uchroni dziecko przed alergiami.