reklama
Hej,
kasiol przeziębienie? Niefajnie :-( zdrówka życzę!
tysia i Tobie też zdrówka życzę, oby szybko wróciło dobre samopoczucie.
akuku to niedobrze że śniadań nie jadasz, to bardzo niezdrowo... A co do przemęczenia to może warto zrobić podstawowe badania krwi skoro ciążę wykluczasz? Masz taką możliwość?
kasiol przeziębienie? Niefajnie :-( zdrówka życzę!
tysia i Tobie też zdrówka życzę, oby szybko wróciło dobre samopoczucie.
akuku to niedobrze że śniadań nie jadasz, to bardzo niezdrowo... A co do przemęczenia to może warto zrobić podstawowe badania krwi skoro ciążę wykluczasz? Masz taką możliwość?
tysia123
Fanka BB :)
akuku - karmisz jeszcze? Musisz zadbac o róznorodna diete. Pamietam ze jak małą karmiłam, nie miałam czasu gotowac i jadlam w kółko to samo to tez bylam osłabiona. Dopiero jak moja mama mnie keidys dobrze od dolu go góry zjechala to zaczelam dbac o siebie i od razu wrocily sily.
Akuku
Fanka BB :)
Tysia karmie i to czesciej niz za czasow niemowlaczka jeszcze w dzien w miare normalnie ale w nocy to praktycznie sie odemnie nie odrywa.
Co do diety to akurat o nia sie nie martwie bo ja jestem z osob ktore lubia dobrze zjesc... gotuje roznorodnie ew to za malo owocow ...
Co do diety to akurat o nia sie nie martwie bo ja jestem z osob ktore lubia dobrze zjesc... gotuje roznorodnie ew to za malo owocow ...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Kasiol u nas powoli do przodu Chłopaki rosną Mikołaj łobuzuje, a Marcel na razie jeszcze grzeczny
Kasiol zdrówka życzę
Tysia super, że będziecie badanka powtarzać A kiedy Ty masz HSG czy jak to tam się nazywa?
Akuku ja w sumie to nawet nie wiem jak wyglądają cykle przy karmieniu piersią, bo ja bardzo krótko karmiłam. Całkiem możliwe, że dopiero jak odstawisz Emisia od cyca to cykle do normy powrócą...
Nuuśka Tobie zaskoczenia życzę))
Natka a u Ciebie to już po owu? Bo tempka nadal wysoko, chociaż troszkę niżej niż ostatnio...
Patuśka o Tobie też pamiętam i Cię pozdrawiam
Kasiol zdrówka życzę
Tysia super, że będziecie badanka powtarzać A kiedy Ty masz HSG czy jak to tam się nazywa?
Akuku ja w sumie to nawet nie wiem jak wyglądają cykle przy karmieniu piersią, bo ja bardzo krótko karmiłam. Całkiem możliwe, że dopiero jak odstawisz Emisia od cyca to cykle do normy powrócą...
Nuuśka Tobie zaskoczenia życzę))
Natka a u Ciebie to już po owu? Bo tempka nadal wysoko, chociaż troszkę niżej niż ostatnio...
Patuśka o Tobie też pamiętam i Cię pozdrawiam
Załączniki
reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja niestety nie mam w tej kwestii doświadczeń, bo Mikołajka karmiłam 3 tygodnie, a Marcelka 6 tygodni...(((