reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol nie przyszla ;/
Do tego dzis od rana mnir mli i zawroty glowy ...mdlosci minely ale w glowie jakbym sie upila :/
W ciazy nie jestem wiec nie wiem co to ;/
Zadnych boli na @ ..byly i minely ale to pewnie cosza przed burza i duzo sluzu raz mleczny ciagnacy raz przezroczysty... nie wiem moze ja dopiero owu bede miec ?
Myslalam ze moze to zolnierzyki ale 4 dzien to raczj nie.
Oby tylko @ przyszla przed polska a nie na wyjazd ;/

Sorki ze malo mnie tu ale nie chce sie niepotrzebnie nakrecac...

Kasiol kciuki za wizyte i nie tylko ;)

Nuska oby nastawienie ze ten cykl stracony pokazalo dwie piekne kreski na koniec ;)

Natka zyczr Ci aby owu przyszla o czasie i zeby cykl byl normalny ;);)

Jade do sklepu na zakupy...

A te zawroty juz chyba wiem...ze zmeczenia ..przeciez ja pp nocach nie spie..

reklama
hej
juz po wizycie, piękne dwa ciałka żółte:) owulacja była w sobote starania też, więc kazała czekac na @ która ma nie przyjść i zrobić test, niestety nie zapisała mi dupka:-(za to podobno na bank bede w ciąży, więc czy dalej z clo to głupie pytanie :szok:

akuku skoro to nie ciąża to może w ogóle cykl bezowulacyjny? Bo Ty chyba nie miewałaś tak późnych owulacji, dziś już powyżej 30dc, prawda? Kurcze, szkoda że się do gina nie możesz dostać:-(

kasiol no super, to teraz czekamy na efekty!! Trzymam kciuki :* szkoda że dupka nie zapisała, zwykle dupek/luteina to norma przy kuracji CLO. Ale miejmy nadzieję w takim razie że dupek nie będzie potrzebny bo uda się i bez niego :tak:

Kasiol super wiesci. Nie nastawiaj sie tak ze na pewno bo wrazie co zebys nie byla mocno rozczarowana. A czemu dupka nie przepisala ?

Natka dzis 34 dc ostatnio w 35 dostalam @ wiec moze i jutro dostane. Narazie mam duzo sluzu ale moze to przed @ ? A moze mialam pozniej owu albo mlze dopiero bede miec ? Nie wiem. Na razie czekam i zobaczymy co dalej.
Ale jak tak dalej pojdzie to odpuszcze staranka bo to nie na moja psychike juz...

Chodze ostatnio przemeczona i coraz gorzej sie czuje. Pojde chyba na badanka krwi jakies ...

hej
super tyśka:) o dobra ekipę to trudno teraz :) jakbym miała więcej sił założyłabym firmę z budowlanką zatrudniającą kobiety:) bo z facetami to tak słabo...:)
?

Hehe, tez kiedyś myslalam ze fajna bylaby taka firma, która zatrudnia panie do posprzątania i dostaje się ta usluge w pakiecie. Chociaz na naszego pana od płytek nie narzekam - umyte wszystko po robocie od a do z, niestety podczas roboty bajzel nie z tej ziemi i wtedy boje się ze cos uszkodzą ;/

hej
juz po wizycie, piękne dwa ciałka żółte:) owulacja była w sobote starania też, więc kazała czekac na @ która ma nie przyjść i zrobić test, niestety nie zapisała mi dupka:-(za to podobno na bank bede w ciąży, więc czy dalej z clo to głupie pytanie :szok:

Super ;) Az się buzia smieje ;)
Ale ja na twoim iejscu bym się uparla na przepisanie dupka. Jak już cykl stymulowany to od początku do końca.

Akuku - zrób jeszcze raz test ;)

Ja z G uzgodniłam ze jak we wrzensiu weźmiemy tydzień wolnego to jeden dzień jedxziemy powtórzyć jego badania w końcu. rpozszerzone o przeciwciała i posiew, będziemy mieć pelen obraz sytuacji, czy skupiamy się na nim czy ide na stymulacje cyklu (wstępnie miałam po HSG po 3 m-cach się zglosic).

hej
hah paulinka usmiałam się jak nigdy:) to byłoby cudowne:-D po tylu niepowodzeniach jednak, nie wiem czy właśnie być pewnym czy watpić jest lepiej:) kiedyś czytałam ,żeby dzieko traktować jak 6 w totolotka, a ja zawsze jedynkę mam, ale nigdy nie wiadomo:)co tam u Ciebie i chłopaków?

natus widze że lekko w dół ale moze na chwile:tak:trzymam kciuki:-D
akuku powiedziała ,że zrobuiła co chciala i wyszło idealnie-cykl podstymulowany pięknie, wyniki m. dobre wiec musi sie udać ( musi to na Rusi-jak wiemy) ale nie chciałam sie kłócić...trzymam kciuki żeby @ nie przyszła, moze wczesniejszde testy były za wczesnie-a raczej napewno skoro to już 36 dc, a może zmierz tempke jutro rano:)

kurcze a mnie łapie przeziębienia-znów sikam, gardło boli... szkoda gadać;/

Kasiol dzisiaj 35 dc..
Znowu mdlosci mam alr mi sie wydaje ze vo z hormonami..w 31 dc test negatywny wiec narazie robic nie bede

akuku - zrób test ;) Jak cos możesz nie patrzeć tylko zrobić zdjecie i nam tu wrzucić ;) Bo jak dla mnie to trochę podejrzane twoje samopoczucie. Trzymam mocno kciuki.

Ja sobie przewiałam zatoki ;/ siedze dziś ledwo w pracy ;/ najadłam się Modafenu i Sinulanu i mam nadzieje przetrwać do 16 ... .Jak na zlosc masa pracy amoj umysl nie pracuje ... no i dziś ostateczne uzgodnienia kanalizacji wiec musz epojechac na budowę.

reklama
Tysia nie ma sensu robic testu bo przeciez mdlosci pojawiaja sie jak wzrosnie beta ...a 4 dni temu byla niewykrywalna wiec mdlosci nie od tego zapewne... mysle ze przemeczenie brak sniadania rano bo czasu nie mam i to ze @ powinna przyjsc miesza w hormonach. Pewnie na dniach przyjdzie choc baardzo bym chciala zeby jednak nie przylazla.
Ale tez nie mam ochoty sie nakrecac i patrzec znowu na jedna kreske... zreszta mam ostatni test i po co go wyzucac w smieci ;)

Do góry