reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

w sumie u Ciebie 13 dc wiec wszystko możliwe, tym bardziej ze wcześniejszy był długi i pewnie pechole przez to troche urosły już w zeszłym cyklu:) trzymam kciuki
ja jutro na usg i okaże sie czy wszystko poszło gładko, dostane tego dupka... w sumie wariacja z tym monitorowaniem cyklu na maxa, mam nadzieje ,ze pierwszy i ostatni raz:tak:

reklama
No kasiol miejmy nadzieję że usg tylko potwierdzi że wszystko poszło po Waszej myśli i pęcherzyki pięknie pękły :-) no ale fakt, że z tym monitoringiem to trochę latania jest :-)

hej
dzieki tyśka:) co tam u Ciebie ? jak prace i sprawa z kanalizą?
natuś widze ,ze dalej podwyższona:)
miłego dnia dziewczyny:)
akuku a do ciebie w końcu @ zawitała ? oby nie!:)

hej hej :)

Dawno mnie nie bylo ale podczytuje codziennie co piszecie :)

kasiol jesli to ma Ci kochana pomoc, to zycze Ci jak najwiecej monitow :D one na prawde wiele potrafia wyjasnic, jesli gin chce Ci je robic niech robi - plus dla Niego i dla Ciebie, bo dzieki temu wiesz dokladnie co sie dzieje :)
co do odczuwania owulacji, ja po braniu suplementow tak mialam,choc chyba mi zostalo bo i teraz bywa ze chodze po scianach :baffled: ale lepiej ja czuc nic nie czuc takie moje zdanie, wtedy nawet bez testow i pomiarow wiesz mniej wiecej co i kiedy sie dzieje :tak: nie wiem o ktorej masz usg ale juz teraz trzymam mocno &&&&&&

natka trzymam mocno kciuki za ten cykl ! jestesmy prawie pododbnie jesli chodzi o dc :D poki co jeszcze zbieram sily,chce pelna para wystartowac ze starankami w pazdzierniku w tym niestety pare rzeczy Nam nie dopasowalo i nie ma tylu serduch ile powinno byc.

tysia, akuku a jak u Was ?

Hej ;)

Dzieki dziewczynki za troske o moja kanalizację. Zmienili nam ekipę. Ta wydaje mi się dużo bardziej rzeczowa i przede wszystkim podchodzi spokojnie do tematu, a nie zaczyna rozmowy od wiązanki..... Dzis będą zaczynali kopać więć się okaze co i jak.

Co do staranek..... Wg mnie kolejny cykl nieudany. Ale musze poczekać jeszcze kolo tygodnia minimum na @.

hej
super tyśka:) o dobra ekipę to trudno teraz :) jakbym miała więcej sił założyłabym firmę z budowlanką zatrudniającą kobiety:) bo z facetami to tak słabo...:)
nusska fajnie ze się odezwałaś:) niby fajnie że monity są ale ciężko wtopić się w grafiki... dobrze ze ginka ma takie podejście i moge podjechać do szpitala na usg, mysle ,że oba pękły, ale o 19 się okaże:) tempke mam niemrawą i to mnie martwi i trochę ostudziło mój entuzjazm-bo skoro dwa pęcherze pękły to powinny się wytworzyć dwa ciałka żółte czyli więcej progesterony i wyższa tempka... a ta taka niemrawa... w dodatku brzuch pobolewa jak na małpisko;/ ajjajjaja a w sobote na wesele idziemy-pić czy nie pić -oto jest pytanie:) ?

kasiol po suplementacji CLO niestety wystepuja nizsze wartosci w pomiarach, tym sie nie martw :) co do pecherzykow, mugl peknac jeden i z Niego wytworzylo sie cialko zolte, drugi mugl juz byc przetrwaly ( nie wiem czy dobrze to napisalam, ale wiem ze byl duzy, mugl byc po prostu mniej wartosciowy od pierwszego przez co np to na tym pierwszym skupila sie w glownej mierze owulacja ). Wazne zeby pekl choc jeden i jeden sie ladnie zaplodnil :)
A co do picia - nie bede Cie do niczego namawiac, ale ja odeszlam juz od traktowania siebie jakbym byla w ciazy w kazdym cyklu po owulacji. Rob wszystko normalnie, na co masz ochote byle oczywiscie w umiarze i w granicach rozsadku :tak:No chyba ze gin zaleci Ci inaczej.

a to nie wiedziałam o tych pomiarach:) dzięki:) już jeden dojrzały pechol mnie ucieszy:) ginka w sumie była zachwycona i wielkością i trójwarttwową endo czy jakoś tak mówiła... a ja nie chciałabym za długo tego clo brac bo podobno uszkadza endo...
nuśśka a w październiku co zamierzasz? jakies dodatkowe badania:) choc ja oczywiscie trzymam kciuki za powodzeie juz we wrzesniu:)

reklama
Hej dziewczynki,

ale zalatany dzień, ta praca mnie chyba wykończy...

nuuuśka fajnie że się odezwałaś:tak: a jak tam histeroskopia? Zdecydowałaś się na nią czy jednak rezygnujesz?
Co do naszych cykli to na razie prawie równo idziemy ale u mnie na pewno znowu długi cykl się szykuje... Czasrm nie mam już sił na to wszystko :-( a jak tam u Ciebie sytuacja w pracy, poprawiło się?

kasiol daj koniecznie znać po wizytce, trzymam kciuki :-)
Co do mnie to faktycznie tempka lekko podwyższona ale to nie to, jajniki bolą więc ja jeszcze przed owulką która przyjdzie niewiadomo kiedy. Mam nadzieję że na dniach.

tysia tydzień niepewności jeszcze :-( trzymam kciuki! :tak:

akuku Jak tam @, pojawiła się?

paulinka jak tam Twoje chłopaki?

Do góry