reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Dzien dobry moje Kochane! Mialam zapierdziel wczoraj i w piatek,ale chociaz nie myslalam tyle. Tak przemyslajac sprawe,to w koncu ten marzec moglby byc dla nas szczesliwy,i zebysmy rozpakowaly sie na BN:-)

Nasz dzieciatka byly by grudniowe ale jeszcze z tego roku:)

Hej laseczki przepraszam ze sie nie odzywalam ale brak czasu :-)
Jestem w polsce juz po slubie I dzis wylatujemy.
Slub fajny skromny, bylo bardzo milo I sympatycznie.
Ja sie oczywiscie wsruszylam.hehehe :-)

Zrobilam badania.
Anty tpo
Tsh
Ft3
Ft4
Prolaktyna
estradiol
Fsh
200 zl nie tak zle,choc jak na polskie warunki to pewnie ciezko.

Ostatnia edycja:
To taka normalna cena bo jeden hormon w granicy 20-25 zl kosztuje. No coż...dla niektorych to duzo.

Ale wazne ze zrobilas i bedziesz miec juz jakies oparcie

Witam się:)
kurcze byłabym taka szczesliwa mając taki prezent pod choinke:)
dziewczyny kurcze pomiędzy @ a owu nie powinna tempka wzrastać? kurcze u mnie w dól leci wiem że to dop 9 dc ale robie pomiary dopiero pierwszy miesiąc i za bardzo sie nie znam...chyba że to tak zadziałala lapka wina z wczoraj??

Nie no z kazdym dniem bedzie coraz wyzsza potem spadek i znowu wysoko. Musi isc do gory zeby potem byl widoczny spadek.
Masz 9 dc jeszcze kilka dni moze znowu wzrosnac czasem w pierwszej fazie tak jest. Nie ma czym sie martwic,bedziesz sie martwic jak nie bedzie spadku i skoku,a jak na razie moze tak byc.;-)

Hej dziewuszki :)
Dzis piękny dzień, nareszcie jeden z niewielu od paru dni. Ł. od rana mnie wnerwia, nie wiem,skad facetom bierze się jakies dziwne przekonanie, ze wszystko wiedza najepiej ? Wasi tez sa na kazde skinienie mamusi? Po prostu czasem mi rece opadają, a po dzisiejszej sytuacji, zastanawiam się czy on w ogole cokolwiek potrafi zrobić sam (...)
Akuku super , ze zrobilas badanka, kiedy wyniki, masz już przy sobie ? Ja tez będę musiala odswiezyc swoje, bo już niedługo trzy miesiące mijaja jak robiłam ostatnie a wypadaloby powtórzyć.
patu$ka bierzesz Oeparol ? ja zaczelam brac w srode, ale raczej w tym cyklu nie będzie jeszcze widać zadnych rezulatow, w końcu minelo zaledwie pare dni,nie wiem czy to prawda, ale znowu ostatnio doczytałam, ze efekty sa zauważalne "już"po 3 miesiącach stosowania :| Ja nie wiem, czemu ja jestem taka w tym wszystkim opozniona.Okazuje się, ze wszystko trwa około 3 miesięcy.O 3 za dużo.

reklama
Nuska, kasiol, patuska wyniki bede miala jutro na maila mi wysla :-)
Wiec spoko, bo zaraz lecimy.

Nie kupilam zadnych lekow, ale dostaalm luteine, bormergan, duphaston kilka tabl. I teraz jak bede miala wyniki to zadzwonie do bratowej I jej mama wypisze mi I wysla co trzeba.
Na spermiki mojego nic nie kupilam bo mysle ze do zaplodnienia doszlo, tylko ja poraniam wczesnie, nie wiem moze cos z tym progesteronem czy prolaktyna moze.
Zobaczymy.
Chyba sobie wezme luteine w tym cyklu od owu ... Nie wiek musze poczytac a noz widelec mi pomoze.

jesli chodzi o tempke to przed owu sie wacha, ja tak mam I sa spadki i wzrosty bo wiadomo codziennie chodzimy roznie spac, rozne rzeczy robimy itd. Wiec tak to juz jest.
Teraz w pl tempki nie mierzylam ale na pewno bede mierzyc od jutra hehe :-)
Dzis mi sie @ skonczyla I juz mam duzo mlecznego sluzu...

Dobra mykam sie dopakowac :-)

Do góry