reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki :) cały weekend mnie nie było tutaj.. Dołek mnie jakiś złapał i normalnie na nic ochoty nie miałam.. Ale dziś już lepiej, choć pogoda nie zachęca bo po słońcu już ani śladu :( a ogólnie to strasznie mnie podbrzusze boli, zapewne na zbliżającą się @ (powinna do soboty przyjść), ciekawa jestem czy to przeżyję, w końcu tak dawno @ nie było więc pewnie ból będzie nie z tej ziemi!:( słuchajcie, czy folik mogę brać z luteiną? Z tego wszystkiego zapomniałam spytać gina...

Paulinka88 powtórz test i najlepiej zrób ten o czułości 10:)

patu$ka a bierzesz 2x dziennie po 1kaps. czy więcej ?Bo ostatnio wyczytałam, ze w tym okresie powinno się brac nawet 2x dziennie po 2, wiec nie wiem jak brac za bardzo :| Mi tez wydaje się, ze cos się zaczelo dziac, bo na pewno sluzu jest więcej niż miesiąc temu :tak:Kochana powiedz mi tak z ciekawości, kiedy robilisie badania nasienia ile płaciliście ? Bo z tego co się dowiadywałam rozpietosc cenowa jest dość duza, a jeśli teraz się nie uda, chce Ł.w kwietniu wyslac na badanka żeby było jasne co i jak się dzieje, choć mam oczywiście nadieje, ze nic :-(

90_natka taka pogoda, ze dolki lapia :blink: mnie tez średnio raz na tydzień jakas deprecha dopada, ale staram się szybko z Nia walczyc. W tym tygodniu okres plodny, wiec podzialamy ze wszystkim wlacznie z ta cola na godzine przed przytulankami. Zaszkodzic nie zaszkodzi a może akurat pomoze :sorry2: Do tego te Nasze witaminki, mam nadzieje, ze podzialaja wlasciwie. W srode ide do gin, zrobimy pewnie usg, bo to ten czas, ze powinno być już widać pęcherzyki, poproszę ja o skierowanie na badania kontrolne + ta prolaktynę i progesteron chciałabym zbadac.

paulinka88 tez proponowałabym powtórzyć tescior :) 10 to bardzo czuly test, ja ostatnio robiłam 20 te które znalazłam w Tesco, gdzie wykopalas te 10 ? :-) Bo szczerze ja jeszcze az z tak wyskoka czuloscia się nie spotkałam u Nas :| choć może nie szukałam w odpowiednich miejscach, ale nie widziałam nigdzie.

Nuuuśka, ja ten o czułości 10 kupiłam w kauflandzie :)
A co do staranek to trzeba próbować wszystkiego, może ta cola naprawdę pomoże :)

ja biore 1x1 i w zupelnosci mi pasuje. A cod o badanek to w lutym robilismy i placilismy 100zl

paulinka
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za powtorny pozytywny test

Nuuśka ja kupuję hurtowo testy na allegro:) Tam są 10 i 25. trzeba dokładnie czytać. Ostatnio przez pomyłkę kupiłam 10x25. Zostały mi jeszcze dwa. Teraz kupiłam 10x10. Jeszcze mi ich trochę zostało...

Już się środy doczekać nie mogę...

Nuuuśka, ja ten o czułości 10 kupiłam w kauflandzie :)
A co do staranek to trzeba próbować wszystkiego, może ta cola naprawdę pomoże :)

Licze na to :) Glupota ale moze kto wie... :happy2:juz parokrotnie spotkalam sie z opinia ze to jak najbardziej dziala wiec a noz. Wole bynajmniej cole mu zaaplikowac niz filizanke kawy bo jak tak o 22 wypije to o la boga pol nocy bez snu jak nic :tak:

Kurcze..moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic.Ciesze sie strasznie ale jednoczesnie mam troche mieszane uczucia. Chcialabym byc na jej miejscu :-(
paulinka88 poszukam dzis na allegro moze uda mi sie znalesc te 10 bo mysle, ze warto na Nich zatestowac :happy2:

Licze na to :) Glupota ale moze kto wie... :happy2:juz parokrotnie spotkalam sie z opinia ze to jak najbardziej dziala wiec a noz. Wole bynajmniej cole mu zaaplikowac niz filizanke kawy bo jak tak o 22 wypije to o la boga pol nocy bez snu jak nic :tak:

Kurcze..moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic.Ciesze sie strasznie ale jednoczesnie mam troche mieszane uczucia. Chcialabym byc na jej miejscu :-(
paulinka88 poszukam dzis na allegro moze uda mi sie znalesc te 10 bo mysle, ze warto na Nich zatestowac :happy2:

Ehh znam te mieszane uczucia... Też tak mam, moje kuzynki są w ciąży i koleżanka też. I łapię się na tym, że nie umiem w 100% cieszyć się ich szczęściem bo pojawia się ta myśl, że tak bardzo chciałabym być na ich miejscu... Ale staram się być dobrej myśli i wmawiam sobie, że niedługo też czeka mnie to szczęście.. Czasem nawet udaje mi się nawet w to uwierzyć, przynajmniej na jakiś czas :)

reklama
tak to jest bedac po 20 tak jak my duzo dziewczynz achodzi albo rodzi a my same jeszcze nie. I to boli,ale ja sobie mysle ze i mnie to spotka i ze bede jeszcze bardziej szczesliwa od nich;-)

Zobaczycie laski rozpakujemy sie na Boze Narodzenie i Nowy Rok! Chociaz ja bym chciala urodzic jeszcze w tym roku.

A Akuku gdzie sie podziala?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry