reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

przepraszam ze spytam, kiedyś na początku, kiedy zaczelysmy tu pisać pisalyscie ze warto zrobić tsh który akurat mam, i wlasnie nie wiem czy pisalyscie tez o prolaktynie ? Często tu jest wymieniana, za co odpowiada w organizmie jeśli mogę wiedzieć dziewuszki, i czy w związku z tym ja tez powinnam ja przebadać ?

reklama
Nuuska jak bedziesz miala wysoka prolaktyne inaczej chyba kiperprolaktynemia czy cos to prowadzi do bezplodnosci,a niedobor nie wiem szczerze mowiac.

Nuuska jak bedziesz miala wysoka prolaktyne inaczej chyba kiperprolaktynemia czy cos to prowadzi do bezplodnosci,a niedobor nie wiem szczerze mowiac.

Czyli chyba powinnam zrobić na wszelki wypadek prawda ? Czytalam ze prolaktyna jako raz , a dwa progesteron.
W srode będzie u ginki, poproszę ja o skierowanie w takim razie.Moze to rozświetli trochę co nie co. A ty badalas sobie zaraz a początku staranek czy dluzej czekalicie z badaniami ?

Ja na razie się jeszcze nie badałam... W kwietniu pojadę do gina to zobaczę co wymyśli...

Ale się dzisiaj masakrycznie czuję:( Brzuch mnie boli, mdłości cały dzień mnie męczą, Coś chyba wczoraj zjadłam...

paulinka88 współczuje ci takich dłuuugaśnych cykli, widziłam że test masz negatywny, a kiedy + - nie spodziewasz sie @? MOŻE TO NIE ZATRUCIE...

Kasiol ten jest taki długi, bo w okolicach terminu @ była dopiero owulacja... dlatego się wszystko wydłużyło... Za kilka dni powinna być@,

Paulinka - a ty robiłas test w tym cyklu? Kiedy? Bo może to wcale nie jest zatrucie ;)

Kurcze, powinnam teraz mieć dni płodne, a tu śluzu płodnego prawie nie ma ;/ Nosz w mordę.........3-4 dni temu zaczeło sie ok - przeźroczysty, ciągnący sluz, ale mało go było. Myslałam że się rozkręci z tu dupa. Powinno się ze mnie lać, a tu w środku mokro, ale na zewnątrz nic praktycznie..... Chociaż może za bardzo sie tym śluzem przejmuje, bo w poprzednim cyklu sluz się rozkręcił po połowie cyklu, ale jak widac ze staranek nici.......

No to se pogadałam ;) Nie musicie czytać ;) Wygadałam się i mi lżej ;)

Ale dzis u nas piekna pogoda była. Słoneczko ;) Norlamnie jak oczy zamknęłam to jak wiosna ;)

tysia123 nie wiem dlaczego tak jest ,ale u mnie tez za bardzo nie moge się sugerować śluzem-już wiem z doświadczenia ,tez nie ma go za wiele...nawet myslałam kupić tego oleju z wiesiołka , ale przegapiłam, bo to od pierwszego dnia @ się bierze.
zazdroszcze ci ,że już jesteś w okresie płodnym, u mnie dopiero 9 dc a na dodatek jak owulka miałaby przypaść 14 dc to mi zupełnie nie pasi w tym cyklu:( w tym miesiącu planuje wyszukać owulke z temperatury:) ciekawe czy dam rade coś zaobserwować

reklama
U mnie w zeszlym miesiacu plodnego nie bylo,ale czasem jest tak ze na zewnatrz go nie ma a w srodku jest go wystarczajaco duzo. Ja w tym cyklu wiesiolek biore i powiem wam ze widze poprawe jest wiecej sluzu ale do plodnego jeszcze kilka dni wiec wtedy bede wiedziec. Znowu czuje jak moje jajniki produkuja:) Ostatnia tabletke wzielam i mam nadzieje na ten cykl;-)

Do góry