hej kochane moje laleczki :****
wiem ze wywolujecie mnie od jakiegos czasu ale powiem Wam, ze ciezko mi sie zebrac jakos do kupy zeby napisac...musze odpoczac troszke od tego calego kociokwiku, ale podczytuje Was codziennie nie myslcie sobie ze Was opuscilam !!! :-)
Jak pisalam wczoraj
natce w sobote zaczynamy urlop, niestety nie bedzie to czas owulacyjny jak w zeszlym roku ( hah
), tylko akuratnie wypadnie mi wtedy @....ale mam nadzieje troszke odpoczac i odstesowac sie
Tu ciagle cos, jak nie dom to praca a w pracy to wieczne zamieszanie ostatnio takze ciezko nadazyc za tym wszystkim :/
natka kochana ja cwicze z MelB juz Wam kiedys pisalam , zaczelam swoja walke z powrotem do dawnej sylwetki 20-go maja i do tej pory poszlo 9kg. Startowalam z waga 72g, na ta chwile okragle 63kg :-) chce zejsc do minimum 60kg, ale bede dazyc do wagi 55-58kg. Wiele trzeba bylo zmienic, glownie nawykow zywieniowych, ale wiem ze bylo warto choc niestety ale na ta chwile waga stoi w miejscu, to co najlatwiejsze to juz poszlo a teraz zaczynaja pracowac miesnie gdzie niestety juz nie idzie tak szybko
kasiol ja w poprzednim cyklu mialam taka wczesna - w 13dc, w tym podejrzewam ze byla w 16-17dc bo czulam wyrazny bol owu i piekny EWCM sie pojawil jak nigdy. No ale niestety nawet z tych pieknych cykli i czasowo pieknych owulacji nic nie wynika, zbieram sily na rozpoczecie staran od wrzesnia, choc oczywiscie teraz nie zaprzestajemy, mowie tu glownie o wizytkach u gina i histero, ktora na pewno bede chciala miec za soba jak najszybciej bo ona moze wiele wyjasnic.
tysia ja nie polecam kochana robienie testow owulacyjnych zaraz po przebudzeniu, niestety wtedy poziom hormonu LH jak i wieczorem jest najwyzszy co czesto falszuje wynik testu ( sprawdzilam to na sobie ). Najlepsza godzinka na testowanie jest 12-18
Pamietaj ze owulacja wystepuje do 36h po wystapieniu piku, u mnie przewaznie byl to maksymalny czas ale ja z ksiezyca wzieta takze wiem ze dziewczyny obserwowaly przewaznie owulacje po 12-24h po piku. No i jak pisze natka - jesli pik wystapi, ale po paru dniach pomiarow nie zaobserwujesz wyraznego skoku na wykresie - testuj dalej kochana, nie zawsze pecherzyk peka przy pierwszym podejsciu, czasem przerasta a w tym czasie dojrzewa drugi ktory powoduje piekna owulacje, ja mocno trzymam za Was kciuki i pamietaj zeby sie nie poddawac - mnie juz za niedlugo strzela piekne 2 lata
akuku a co u Ciebie kochana ??? co to sie przytrafilo z ta spozniona @ ??? Powiem Ci ze Twoje zamierzenia sa jak najbardziej wykonalne choc u mnie po 8kg zaczely sie schodki - glownie z samozaparciem bo na okolo wszyscy sie objadaja a ja pieknie z jogurcikiem i brzoskwinka smigam