reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

tysia zdarza się ;-) no ale mam nadzieję że wszystkie te moje zawirowania się rozwiążą i będę wiedziała w końcu na czym stoję. I że nie będę w nieskończoność na tą @ czekać skoro i tak ma przyjść :/

reklama
Ja zaraz koncze prace i uciekamy na budowę. Miłego weekendu wszystkim, bo ja pewnie nie będę miała czasu zajrzeć.

Hejka

Kasiol jednak @ przyszla ; ( oby szybko minela.

Natka ja patatnio tylko na kom czytam a od kad mam nowa aplikacje bb nie widze waszych wykresow..

Tysia a jednak jeden nie drozny trzymam kciuki za owu z drugiego jajnika ;)

Nuska znikla??

A ja mam 30 dc dzis robilam test 3 dni temu byl negatywny ...bolal mnoe brzuch okresowo od 21 dc a od 3 dni wcale nie boli.. pewnie cisza przed burza.

Aa i wczoraj w nocy do 4 rano dzisiaj robilam swoj pierwszy zarobkowy tort ;)
Troche mi sie spiderman nie ppdoba ;( ale zle zrobilam i nie mialam juz sily robic nowego..za pozno sie kobitka obudzila (przed wczoraj) a ja powinnam figurke z tydzień wczesniej zaczac.

Wlasnie patrze ze na zdjeciach nie ma pajaka na pajeczynie i gwiad na dolnym torcie...zrobilam zdjecia i mi sie przypomnialo a zdjec nowych nie robilam :/

tysia miłej pracy na budowie :-)

akuku a Tobie się już cykle unormowały po porodzie? W sensie że już są w miarę regularnie? Kiedy masz termin @?
Fajny tort:tak: czyli w końcu udało się tak zrobić żebyś mogła na tych tortach zarobić :-)

U mnie dziś zalatany dzień, calutki dzień robiłam wielkie sprzątanie! Nawet okna umyłam :-) i zrobiłam ciasto, a jutro jeszcze jabłecznik upiekę bo jutro spodziewam się gości :tak:
U mnie bóle brzucha i jajników przeszły, plamienie też zniknęło. A tempka leniwa. Kto wie co ten mój cykl wymyślił hmm
Miłego wieczoru:*

Natka hmm po porodzoe mialam krotkie cykle bo nawet 21 dniowe... i wlasnie tak z 3 dni wczesniej zaczelam czuc bol brzucha na @

akuku to dziwne.. Ale skoro test negatywny to może cykle wracają do swojej normalnej długości. A co do bólu brzucha to ja też miałam takie jak na @ parę dni temu. Byłam pewna że @ zaraz przyjdzie. Ale od wczoraj ból minął i z @ też cisza. Pokręcone to wszystko...

Nayka tylko ja mam cykle 28 dniowe..a tu kiz 30 dzien ;( dziwne to wszystko.
Jutro kupie test i powtorze no chyba ze jutro przyjdzie @. w sumie wyzucilam test po 10 minutach a nie jak kiedys trzymalam i zagladalam .
Mialam dzisiaj test kupic i rano zrobic ale nie chce mi się do sklepu isc.

reklama
Do góry